Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

ilgili kısmı şiirin içinde bulamadım ama ruhu şaad olsun reis
Amin üstat bu şiiri Victor Hugo’nun ‘Mavi Gözlü Yunan Çocuğu’ adlı eserine karşı yazdı. Bu lafzı daha önce top oynadığı zamanda Kadıköye karşı şampiyonluk maçını kazanınca haykırmıştır...Şu aktarımı da yapayım izninle bir işe yarasın post;

"Kin adlı şiirini Gazi Mustafa Kemal Atatürk çok severdi. Hatta Çanakkale’de düşmana karşı savaşırken en zor zamanlarda o şiirin “Garbın cebin-i zalimi (Batı’nın çirkin zalimi) affetmedim seni” dizesini bağıra bağıra ezberinden okurdu. Emin Bülent Serdaroğlu 1932 yılında Kin adlı şiirini Atatürk’ün huzurunda kendi ağzından seslendirdi.

Balkan Savaşı’na kendi atıyla katılan, Birinci Dünya Savaşı’nda Çanakkale cephesinde çarpışan Emin Bülent Serdaroğlu’nun ölümünden önceki son sözleri, “Lüleburgaz, Lüleburgaz. Harp ediyoruz” olmuştu."

Umarım alırlar bu futbol özürlüsünü. Bizde oynarken de hiç beğenmiyordum, rakipte de beğenmiyorum. Berbat bir santrafor. 90 dk rakip ceza sahası içerisinde beklesem bende tonla gol atarım. Her maç takım içi oyununu bozması ve tonla ofsayta düşmesi de cabası.

Bütün takımlarda birer kere oynadı. Şimdi Trabzonspor'da ikinci dönemi, Beşiktaş'ta da ikinci dönemi olacak giderse. İkinci turdan kastım o.
Anladım zaten üstat bunun gibi olanları yazayım dedim;

Sergen: 2 BJK-2 GS-1 FB-1 TS
Saffet: 4 BJK-1 GS-1 FB
Burak: 1 BJK-1 GS-1 FB-2 TS

Efendi şerefli bjk ya çok yakışan bir transfer olur.Bizde oynarken emek hırsızı diye bagırıyordunuz şerefli tinerciler.Şimdi bağrınıza basacağınızdan şüphemiz yok.

Batmaz işte. Batırtmazlar. Futbol ekonomisi dönmez diğer türlü.
Anlamadığın nokta şu üstat...BJK battı sen 15 milyon taraftar ne olacak diyorsun da bunun dünyada örnekleri var koskoca Glasgow Rangers batmadı mı? Ne oldu? Rangers FC oldu...BJK de lağv olur tüm amatör şubelerini kaybeder, futbol aş'si tasfiye olur giderler alt liglerden bir takımı alırlar; farzı muhal, tepecikspor...Adını Beşiktaş Futbol Kulübü olarak değiştirirler ve sıfırdan yeni bir dernek olarak yollarına devam ederler ama bir daha da toparlanamazlar...Olay bu yoksa 15 milyon taraftar buhar olmaz birden yavaş yavaş uçar giderler...Tiner gibi...Ama şirket ve dernek bir gece ansızın gider adamın aklını alırlar aklını...

Bilmiyorum ama bonservis bedeli olmayan ve uygun bir fiyata anlaşılabilecekse ben rotasyona isterdim.

Madam da bjkye gider diye tahmin ediyorum. Kartalişkanin yerine.

Vay be geçen sene Beşiktaş'ı parmakla gösteriyorduk; bu sene parmak gösteriyoruz.

Burak Yılmaz'a kadar düştüler. Beter olun.

ulan parasızlıktan dilenen takıma bak bonservis almadan oyuncusunu peşkeş çekiyor. Karaktersiz herifler bunlar bilerek ve isteyerek beşiktaşa kaybedip şike bile yaparlar lan. Umarım sonunuz samsunspordan beter olur.

gomezden aboubakar

aboubakardan negredo

negredodan burak

buraktan... umut bulut? :/

Qral en az 30 gol atar kapaklari takar, Ahmet Agaoglu Trabzon'u kurtarmaya basladi bile...

59451a6c61361f1130f42c33.jpg

Forvet transferini bu kazmadan yana kullanırlarsa çok iyi olur. Sürekli nokta atışı forvet alıyordu fiko bu sezon Negredo'yla patladı Burak'ı alırlarsa seneye de patlarlar..

2018-19 sezonu basladiginda:
  • Burak Yilmaz (33) - 3.55m
  • Alvaro Negredo (33) - 4.35m
  • Vagner Love (34) - 1.8m
  • Mustafa Pektemek (30) - 1.7m
  • Cyle Larin (23) - 1.6m
:asd:

Geri
Üst Alt