Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

bu şenol kalacak anlamına mı geliyor başbuğ?
@Uğur Güzel
Yok Şenol kesinlikle kalmayacak...Kesin bilgi...Bir diğer kesin bilgi de Burak Yılmaz'ı Ahmet Başkanımın kovduğu... :) Artık Abdülkadir'e şımarık diyemeyecek şımarık oğlu şımarık...

Ya bunların (yarda turan ve ekibi) kafası güzel yahut gerçekten delikanlılığın, adamlığın, efendiliğin, terbiyesizliği, şımarıklığın ne olduğunu bilmiyorlar...Ulan Abdülkadir şımarıksa sen burak; CALIGULA'NIN SOL BİLLURUSUN!!!

Menemen zamanında iyi ağlamışlardı.

dereli_burakin_penalti_karari_dogru_h7104.jpg

Kalacak tabi nereye ayrılıyor. Yok beşiktaş maça çıkacakmış yok beşiktaş batacakmış iflas edecekmiş. Annanemin bıyığı olsa...
Beşiktaş zaten teknik olarak iflas etmiş durumda...Şenol Güneş ayrılırsa ben burada olacağım uçurulmazsam sen de burada olacak mısın Berke Renktaş?

Kral Talişkanın yerine on numara pozisyonunda iş yapar aslında,Talişkayı almasın Beşiktaş Kral doldurur boşluğunu

valla uğur çok iddialı reyis. bende dedim ama dinlemiyor şenor seneye ts de bjkde iflas falan diyor ayrıca ts lige ambargo koyacakmış
Trabzonspor lige ambargo koyacak demedim diğerlerini dedim...Trabzonspor doğru yola girdi borçlarını eritecek Ahmet Başkan trabzonsporu kurtaracak özüne döndürecek diyorum sadece...

Herif golcü iyi iş yapar Bjk de

Talişka kalırsa sıkıntı :/

Beşiktaş zaten teknik olarak iflas etmiş durumda...Şenol Güneş ayrılırsa ben burada olacağım uçurulmazsam sen de burada olacak mısın Berke Renktaş?
Abi çok teorik konuşuyorsun olması zor şeyler doğruya doğru. Şenol kesin kalır.
[automerge]1525469738[/automerge]
Abi çok teorik konuşuyorsun olması zor şeyler doğruya doğru. Şenol kesin kalır.

Yok Şenol kesinlikle kalmayacak...Kesin bilgi...Bir diğer kesin bilgi de Burak Yılmaz'ı Ahmet Başkanımın kovduğu... :) Artık Abdülkadir'e şımarık diyemeyecek şımarık oğlu şımarık...

Ya bunların (yarda turan ve ekibi) kafası güzel yahut gerçekten delikanlılığın, adamlığın, efendiliğin, terbiyesizliği, şımarıklığın ne olduğunu bilmiyorlar...Ulan Abdülkadir şımarıksa sen burak; CALIGULA'NIN SOL BİLLURUSUN!!!
son derece şık bi yorum olmus reis. ümit ettiğim seyleri olamsını istediğim şeyleri okurken keyifleniyorum.ayrıca caligu benzetmesinde de alkışlamaya başladım youmunu.

YÜRÜYEDUR. GS KİNDİR!

Arda bonbasını da bekliyoruz.

buda atını ts de sol açık oynatmak istemiş mi heis

Trabzonspor lige ambargo koyacak demedim diğerlerini dedim...Trabzonspor doğru yola girdi borçlarını eritecek Ahmet Başkan trabzonsporu kurtaracak özüne döndürecek diyorum sadece...
trabzonun özüde o değilmi zaten Uğur. özkan sümerler falan.
başkada bilmiyorum zaten

Yemin ediyorum ergen twittercılardan farksız.
Argümanla gel üstat böyle slogan atmak esas twittercılık ki hayatımda sosyal medya kullanmadım...Ama bildiğim kadarıyla twitterda kelime sınırı var ben sayfalarca yazıyorum bu twittercılık...Ki hepsinde de mali veriler var? Beşiktaşın iflas ettiğini kendi divanlarından alıntıladım onca postta sayfalarca yazıda...Hayır bu PEJEKE aşkı da nedir???Aydınlat bilelim beşiktaşın iflas etmediğini iddia ediyorsun ispatla kafamı keserim sen nereni keseceksin? Hayır bir de adamlar şampiyonlar ligine gidemiyor nasıl bu teknik iflas durumunu öteleyecekler likidite olmadan? Kasa kolaylığını kim sağlayacak Oğuzhan mı:) Bu işin sonunda dediğim gibi moratoryum ilan edecekler ama buna sevinmeniz lazımken üzülüyorsunuz ilginç...

Herif golcü iyi iş yapar Bjk de

Talişka kalırsa sıkıntı :/
vay aydın kanki nbr ulan :077:
alıntılardan kafam döndü reyıs steamde pas vermiyosun artık çevrimdısı takılıyosun.kütüphanenden col of dati hediye et dedim diye mi kaçıyosun benden

Geri
Üst Alt