Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

trabzonun özüde o değilmi zaten Uğur. özkan sümerler falan.
başkada bilmiyorum zaten
Üstat trabzon fraksiyon fraksiyon sportif açıdan Özkan Sümer-Ahmet Suat Özyazıcı

İdari açıdan Ulusoylar-Ekinciler-Mehmet Ali Yılmaz-Faruk Nafiz Özak-Atay Aktuğ ve Sadri Şener

Ama benim kastım trabzonlu çocukları oynatmaktı...Hürmetler...

franksiyon ne yav

Üstat trabzon fraksiyon fraksiyon sportif açıdan Özkan Sümer-Ahmet Suat Özyazıcı

İdari açıdan Ulusoylar-Ekinciler-Mehmet Ali Yılmaz-Faruk Nafiz Özak-Atay Aktuğ ve Sadri Şener

reis ulusoyon saffetten dolayı terimle arası açık dimi. yarın baskan olsa bugun kovar?

Argümanla gel üstat böyle slogan atmak esas twittercılık ki hayatımda sosyal medya kullanmadım...Ama bildiğim kadarıyla twitterda kelime sınırı var ben sayfalarca yazıyorum bu twittercılık...Ki hepsinde de mali veriler var? Beşiktaşın iflas ettiğini kendi divanlarından alıntıladım onca postta sayfalarca yazıda...Hayır bu PEJEKE aşkı da nedir???Aydınlat bilelim beşiktaşın iflas etmediğini iddia ediyorsun ispatla kafamı keserim sen nereni keseceksin? Hayır bir de adamlar şampiyonlar ligine gidemiyor nasıl bu teknik iflas durumunu öteleyecekler likidite olmadan? Kasa kolaylığını kim sağlayacak Oğuzhan mı:) Bu işin sonunda dediğim gibi moratoryum ilan edecekler ama buna sevinmeniz lazımken üzülüyorsunuz ilginç...
Yalnız burada bjkye ettiğim küfürleri listelersek yazdığın yazılardan uzun olabilir abi orada bi duralım

trabzonun özüde o değilmi zaten Uğur. özkan sümerler falan.
başkada bilmiyorum zaten

Ustad yakalamisken sorayim
Okay yusuf apo yu satiyorlar mi yazin?
Istiyen fln var mi

EMEK HIRSIZI BURAK YILMAZ
Reis 2016 dan öncesini hatırlamıyorlar önemli değil onlar için.
Fbye saha olaylari icin laf eden arkadasima
Siz meloya dayanamayip 70k sahaya dalmistiniz dedim.
Kivirdi ayni sey degil fln dedi.Bunlarin alayi omurgasiz alayi kaypak.
Bulunduğu kabın şeklini alıyorlar.Geçmişi sadece mağduriyet anlarında hatırlıyorlar.

Saat 00.45 ama Burak sayesinde 22 dk da 50 mesaj atılmış hey gidi :D

Yalnız burada bjkye ettiğim küfürleri listelersek yazdığın yazılardan uzun olabilir abi orada bi duralım

O zaman ne diye bjk batacak, iflas etti dememe alınıyorsun? Ki temenni değil boş laf değil kap ve kendi divan açıklamalarından analiz yapıyorum her zaman...

Bu ulusoylar sosyetik ulusoyların uzaktan akrabağası halukgili kastetmedim...
yahu bu trabzonlular ne karısık ya.
ulusoylar aynı ulusoylar değil
ahmet ağaoğlu diğer ağaoğlunun oğlu değil. ne acayip bi camia boş yere sürünmüyolar reis onca senedir

Geri
Üst Alt