Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

Ustad yakalamisken sorayim
Okay yusuf apo yu satiyorlar mi yazin?
Istiyen fln var mi
Üstat Okay'ı satacaklar iyi para gelirse zira alttan bir çocuk geliyor dünyanın en iyi ön liberolarından olacak, 6-8 arası bir cevval geliyor; CAFER TOSUN...İzle izlettir o derece...

Abdülkadir ve Yusuf ise kesin kalıyor, Burak-Sosa-Durica-Onazi-Kucka(müşteri çıkarsa)-Doye-Hubocan filan defolup gidiyorlar...

Üstat Okay'ı satacaklar iyi para gelirse zira alttan bir çocuk geliyor dünyanın en iyi ön liberolarında 6-8 arası bir cevval geliyor; CAFER TOSUN...İzle izlettir o derece...

Abdülkadir ve Yusuf ise kesin kalıyor, Burak-Sosa-Durica-Onazi-Kucka(müşteri çıkarsa)-Doye-Hubocan filan defolup gidiyorlar...
reis duygularını ve ts sempatini bi kenara bırakarak cevap ver ts bu oyunculardan herhangi birini bize satarmı kin gütmeden

Zaten Trabzonspor'dan ayrılacağı belliydi. Fikret Orman geçen sezon almak istiyordu ama nasip değildi o zaman.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ŞG istiyordu Fiko ile taraftar istememişti.
Ben Fiko ve Şenol istiyor diye biliyordum ama dediğin de doğru olabilir. Taraftarlarından çekindikleri için almamışlardı o zaman. Artık geçen zamanda ne değistiyse

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ustad yakalamisken sorayim
Okay yusuf apo yu satiyorlar mi yazin?
Istiyen fln var mi
Üstat Okay'ı satacaklar iyi para gelirse zira alttan bir çocuk geliyor dünyanın en iyi ön liberolarında 6-8 arası bir cevval geliyor; CAFER TOSUN...İzle izlettir o derece...

Yav bunlar nasil cikartiyor bu oyunculari.
Bolgenin durumunu bilmiyorum ama galiba lise takimlari fln baya populer trabzonda o yuzdende genc oyuncu havuzlari genis.
Yusuf da lise takim kaptaniydi...
Bizim istanbuldaki cocuklar zengin bebeleri herhalde yav tsdekiler sokakta bizimkiler site bahcesinde top oynuyorlar baska bir aciklamasi olamqz.

Yav bunlar nasil cikartiyor bu oyunculari.
Bolgenin durumunu bilmiyorum ama galiba lise takimlari fln baya populer trabzonda o yuzdende genc oyuncu havuzlari genis.
Yusuf da lise takim kaptaniydi...
Bizim istanbuldaki cocuklar zengin bebeleri herhalde yav tsdekiler sokakta bizimkiler site bahcesinde top oynuyorlar baska bir aciklamasi olamqz.

Bizde işler farklı yürüyor yusuf

inş terim altyapıyada el atar

Geri
Üst Alt