Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

Burak 15 temmuzda 33 oluyormuş, bence yalan haber sanmıyorum alacaklarını.

Geleceğin Trabzonunu kurup 5 sene içinde şenol hocayla şampiyon olacaklar...

Geleceğin ts'si ha bunu duyan ben

RnMnWR-s.gif

Yav bunlar nasil cikartiyor bu oyunculari.
Bolgenin durumunu bilmiyorum ama galiba lise takimlari fln baya populer trabzonda o yuzdende genc oyuncu havuzlari genis.
Yusuf da lise takim kaptaniydi...
Bizim istanbuldaki cocuklar zengin bebeleri herhalde yav tsdekiler sokakta bizimkiler site bahcesinde top oynuyorlar baska bir aciklamasi olamqz.
Aynen reis dediğin lise Erdoğdu Lisesi dünyada en fazla şampiyon olan lisedir...Sorunun cevabı şu anaları bu çocukları sabah 5'te kaldırıyor gece 12'de yatırıyor sonra da bırakıyor sokağa en büyük günahları bira içip birbirlerine kelebek sallamak haliyle iyi topçu çıkıyor bunlardan...

SON DAKİKA!!!!

şampiyon olursak aydın steam kütüphhanesindeki oyunları gscdeki arkdaşlarına ve kankilerine armağan ediyor.

helal olsun sarı kırmızı çocuk

YÜRÜYEDUR

Konu dışına çıkmayalım Burak daha ne kadar karaktersiz olabilir onu tartışmaya devam edelim

Burak / arda /Selçuk gibi isimleri yunanlara kakalama vakti gelmedi mi sizce.

Ülkenin futbolcu mikserleri bu adamlar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabii ki bize de...Trabzonlular idmanocağından beri bizim karadeniz şubemizdir sıkıntı yok hepsinin ikinci takımı biziz...
reis tüm dünyayı dolastım kaçtane trabzonlu tanıdıysam hepsi fenerliydi yahu bitane gs li görmedim bence bjk bizim kardesımızdır diyenler gibi sende yanlıs bakıyorsun olaya

neyse aydından yıne oyun kopartamadık bu gecede. gideyimde bari fmde kariyer acıp ft hocamın gsden ıstıfa etmesını beklıyım.
o gsdeyken oyuna gs ile başlamamak gibi bi prensibim var
keşke hiç istifa etmesede ben beklesem başarılarını izlesem

Ben de sevgili hocamın konsantrasyon klibindeki masaya teşrif sahnesini izleyip yatıyorum, cümleten iyi geceler.

Yav bunlar nasil cikartiyor bu oyunculari.
Bolgenin durumunu bilmiyorum ama galiba lise takimlari fln baya populer trabzonda o yuzdende genc oyuncu havuzlari genis.
Yusuf da lise takim kaptaniydi...
Bizim istanbuldaki cocuklar zengin bebeleri herhalde yav tsdekiler sokakta bizimkiler site bahcesinde top oynuyorlar baska bir aciklamasi olamqz.

Bizde işler farklı yürüyor yusuf

inş terim altyapıyada el atar
Istanbulda topcu yetistiremiyoruz.
Alayinin akli kari kiz dusurme de.
Yav birde bizimkiler futbolu hobi fln olarak goruyorlar
Anadoluda isiriyor cocuklae o topu sevisiyorlar.
Baska careleri yok.

Geri
Üst Alt