Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

reis senin konuyuda birazcık dağıttık kusra bakma helal et @Alper Altun

Geleceğin ts'si ha bunu duyan ben

RnMnWR-s.gif
Üstat niye bak şimdi senle bir tane de trabzonspor kadro planlaması yapalım;

Durica-Doye-Uğur-Hubocan defolup gidiyorlar sene sonunda...

Burak ve Sosa gönderiliyor...

2018-2019 sezonu kadrosu şu şekilde olacak;

Kaleci: Onur-Esteban-Furkan (1461)

Sağ bek: Pereira-Kamil

Sol bek: Novak-Abdurrahim (Bu çocukta süper üstat)-Ibanez (kiralıktan dönüyor)

Sol Stoper: Mustafa Akbaş-İyi bir Yabancı transfer edecekler ilk 11 için...

Sağ Stoper: Yunus Emre Çarkı (bu çocukta süper 1461'den gelecek)-İyi bir yerli transfer edilecek galiba Mustafa Yumlu olacak gibi...

Kanatlar: Castillo-Yusuf-Olcay-Abdülkadir

Orta Saha: Okay-Onazi-Batuhan-Bero-Kucka-Cafer Tosun (dediğim gibi dünyanın en iyi 6-8'lerinden olacak...

Forvetler: Rodallega-Sheydaev-Yabancı Bir Transfer daha...

Daha ilk senedeki kadroları bu; muazzam...düşün 5 sene içerisinde Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan ve Şenol Güneş gibi bir hoca tarafından idare edilirlerse nasıl şampiyon olamasınlar???

Sağ Stoper: Yunus Emre Çarkı (bu çocukta süper 1461'den gelecek)-İyi bir yerli transfer edilecek galiba Mustafa Yumlu olacak gibi...

Orta Saha: Okay-Onazi-Batuhan-Bero-Kucka-Cafer Tosun (dediğim gibi dünyanın en iyi 6-8'lerinden olacak...

Daha ilk senedeki kadroları bu; muazzam...düşün 5 sene içerisinde Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan ve Şenol Güneş gibi bir hoca tarafından idare edilirlerse nasıl şampiyon olamasınlar???
aslen trabzonlu falanmısın reis.

Kargalarin taraftarı uyanmasan şu transfer resmiyete dökülse de rahatlasak.
Bize kitleyecekler diye tirsiyorum.

Ayrıca okay bizde 11 oynayacak kalibrede değil.
Ancak yedek olur yedeğe de o kadar para verilmez

Güzel planlama ama böyle olmaz , ilk teklifte ne okay kalır ne yusuf ne apo hepsini satıp çer çöp alacaklar ts bu değişmez.

reis tüm dünyayı dolastım kaçtane trabzonlu tanıdıysam hepsi fenerliydi yahu bitane gs li görmedim bence bjk bizim kardesımızdır diyenler gibi sende yanlıs bakıyorsun olaya
Üstat; Sadri Şener-Özkan Sümer-Faruk Nafiz Özak-Osman Ulusoy-Şamil Ekinci galatasaraylıdır adamlarda 5 tane galatasaraylı başkan var daha ne olsun...İdmanocağı ittihat ve terakki dönemindeki galatasaray sempatizanlarının takımıdır bu da tarihi gerçektir...Yahu Özkan Sümer bizim hocamızdı daha ne olsun...Ergün Gürsoy??? ve daha niceleri...

Ayrıca çok yanlış bilgi sahibisin zira Trabzonluların en nefret ettiği takım Fener'dir...Sadece şimdi değil 1970'lerden beri öyledir...Sebebi de hep onlarla şampiyonluk yarışına girmiş olmaları ve birbirlerinden 10'dan fazla şampiyonluk almaları karşılıklı olarak ki şike süreci-müzeden kupa çalmak-otobüs kurşunlama daha ne lazım senin yanlış bilgi sahibi olduğunu ortaya koymak için...

Ya benimle alay ediyorsun yahut da trabzonlu diye rizelilerle filan tanıştın zira onlar silme fenerlidir...Bu dediğine ancak kanaryalar güler...

reis tüm dünyayı dolastım kaçtane trabzonlu tanıdıysam hepsi fenerliydi yahu bitane gs li görmedim bence bjk bizim kardesımızdır diyenler gibi sende yanlıs bakıyorsun olaya
Üstat; Sadri Şener-Özkan Sümer-Faruk Nafiz Özak-Osman Ulusoy-Şamil Ekinci galatasaraylıdır adamlarda 5 tane galatasaraylı başkan var daha ne olsun...İdmanocağı ittihat ve terakki dönemindeki galatasaray sempatizanlarının takımıdır bu da tarihi gerçektir...Yahu Özkan Sümer bizim hocamızdı daha ne olsun...Ergün Gürsoy??? ve daha niceleri...

Ayrıca çok yanlış bilgi sahibisin zira Trabzonluların en nefret ettiği takım Fener'dir...Sadece şimdi değil 1970'lerden beri öyledir...Sebebi de hep onlarla şampiyonluk yarışına girmiş olmaları ve birbirlerinden 10'dan fazla şampiyonluk almaları karşılıklı olarak ki şike süreci-müzeden kupa çalmak-otobüs kurşunlama daha ne lazım senin yanlış bilgi sahibi olduğunu ortaya koymak için...

Ya benimle alay ediyorsun yahut da trabzonlu diye rizelilerle filan tanıştın zira onlar silme fenerlidir...Bu dediğine ancak kanaryalar güler...
Fenerli olmasalar bile bize olan nefretleri daha buyuk.
Selcuk'u aldik diye hep... :D

Ofsayt kralı, futbol katili, at kafası buro'nun beşiktaş'a gitmesinin sevinciyle aylardır yazmaya pek fırsat bulamadığım foruma özellikle geldim..

Bütün amacım şunu yazmaktı:

Ahahahahahahahaha

bende öyle snaıyorudm ama değil işte reis. nekadar tsli tanıdıysam fenerli çıktı ya. enbasitinden askerde albay vardı bitane trabzonlu gelip gidip maç muhabbeti ederdi oğlundan konu açıldı fenerliydi cocuk. dedim sorun olmuyormu biz zaten fenerliyiz diyordu.
mehmet ali yılmaz mı ne vardı eski ts baskanı osman yağmurdereliye benzeyen o da mesela fenerli kongre uyesı değilmiydi.
sempatinden dolayı sen biraz yanlış yorumluyosun gibi geliyor bana

bende öyle snaıyorudm ama değil işte reis. nekadar tsli tanıdıysam fenerli çıktı ya. enbasitinden askerde albay vardı bitane trabzonlu gelip gidip maç muhabbeti ederdi oğlundan konu açıldı fenerliydi cocuk. dedim sorun olmuyormu biz zaten fenerliyiz diyordu.
mehmet ali yılmaz mı ne vardı eski ts baskanı osman yağmurdereliye benzeyen o da mesela fenerli kongre uyesı değilmiydi.
sempatinden dolayı sen biraz yanlış yorumluyosun gibi geliyor bana
Üstat ben sana kaç tane galatasaraylı trabzon başkanı saydım sen bana sadece mehmet ali yılmaz örneği verdin...Evet mehmet ali yılmaz fenerlidir ama Özkan Sümer de Şamil Ekinci de Osman Ulusoy da hep galatasaraylı...Eee o zaman?

Isin sakasi 3 4 tsliye denk geldim biri yenibosna ibbde calisan abimizdi islem uzun surdu muhabbet ettik baya.
Koyu tsliydi ben o gun anladim fenere ofkeleri var ama bizden nefret ediyorlar baya.
Üstat münferit olaylara takılmayalım milyonlarca taraftarı olan camialarız iki takımın rahat bir 32-33 milyon tarafatarı vardır (Bizim 27-trabzonun 5-6) elbetteki herkes birbirinin aynı değil ama Trabzonlu olmanın ön koşulu fener düşmanı olmaktır nasıl ki bizde de feneri semaptik gören avareler onlarda da olabilir...Bu ancak oların avarel olduğunu kanıtlar başka bir şey değil...Hürmetler...

Fenerli olmasalar bile bize olan nefretleri daha buyuk.
Selcuk'u aldik diye hep... :D
Üstat beni yemleme yemleme beni selçüke şimdi girersem sabah ezanı okunur yapma etme eyleme...
Şu Selçuk ile ilgili bilinmeyenleri bi başlıkta toplasak fena olmaz aslında.
Nefret kusalim, içimizi dökelim..

Senede Galatasaray in 20milyon lirasıni gaspeden bu şahsı rencide edelim, gerekiyorsa çıkarıp masaya vuralım.. (belgeleri)

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Selçuk ile ilgili bilinmeyenleri bi başlıkta toplasak fena olmaz aslında.
Nefret kusalim, içimizi dökelim..

Senede Galatasaray in 20milyon lirasıni gaspeden bu şahsı rencide edelim, gerekiyorsa çıkarıp masaya vuralım.. (belgeleri)

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat parmaklarım tutuldu yazmaktan bana mı söylüyorsun gözünü seveyim gidip bir vurmadığım kaldı ki ara ara düşünüyorum...

Geri
Üst Alt