Burak Yılmaz Bu Akşam Stadyum Programına Konuk Oluyor | TRT1 | ERTELENDİ

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'lı futbolcu Burak Yılmaz bu akşam saat 22.00'da TRT1'de yayınlanan Stadyum isimli programa konuk olacak.
Takip etmek isteyen üyelerimizin bilgisine sunarız.

taraftara bok atacaktir yine

En son TRT'ye çıktığında Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm demişti.Sonra bize geldi.Bakalım şimdi ne diyecek

yine cok sempatik bir izlenim birakir ama bu saha icindeki yeteneksizligini degistirmiyor

Güzel program olur.

Biraz kötü oyuncu olduğu konuşuldu ya medyada önce lig tv 1 yıldız 100 gol, sonra gs tv,sonra trt..Bu adamın arkasındaki medya gücü inanılmaz.

Program başladı. Burak programa katılmayacakmış.

insan bi kere düştü mü vur babam vur, adamlar ne yapsa suç,

iyi ki katılmıyor, katılsa arsenal maçında kötü oynasa, kötü bi netice çıksa maçtan,

o zaman görün buraları, vay efendim maçtan bilmem kaç gün önce ne işin var tvlerde,

vay efendim aklı bilmem nerde, şeyi bilmem nerde,

prandelli istememiş çıkmasını ve bence gayet de güzel yapmış..

Yoğun maç programı nedeniyle ertelenmiş. Erciyesspor maçı sonrası katılacakmış.

hoca izin vermemiş . iyi olmuş . burda klavye başında adama sallamak için bekleyenlerede iyi oldu :)

Burak ı ekranda gormek kimin zerre umrundadir bilmiyorum ama hocadan izin almadan niye adamlara söz veriyorsun arkadas.
Konsantrasyon ya da mac programi yogunlugu felan komik seyler. Yeni mi haberin oldu hafta ici mac oldugundan. Trt ye iyi oldu orasi ayri da bi söz veriyorsaniz arkasinda durun arkadas. Duramiyorsaniz o muzu soymayacaksiniz.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt