Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman haKeşke futbolu şanlı parçalı ile bıraksa
Sadece Çin'den bahsetmiyorum tüm dünyada böyle bir ton abuk subuk şeye "kendi kültürleri" diyerek saygı duymak zorundaymışız gibi dayatılıyor. Ota boka saygı duymak zorunda değil kimse. Hele ki böyle zarar ziyan pis kültürel alışkanlıklara.
Yorumlamam bu kadar.
Kral olduğu konusunda katılıyorum ama kafası çalışmıyor pekne diyim
yine bulmussun bisey by google
Salgın geçince yaptırım olmasa dahi büyük davalar açılmalı. Davayı yediğinden içeriğinden açamazlar gerçi. saklayıp salgına sebep oldu diye ancaDevletler toplanip Çine karşı ses cikarsa ne guzel olur diyecegimde.. Çin çok güçlü bir ülke. Kimse o topun altina girmeye cesaret edemiyor. Bir Amerika var işte. Onlarinda ne yaptığı belli degil.
Dusunsenize bizim yedigimiz çiğköfte veya iskembe corbasindan birseyler kopsa dunyada. Ebemizi tersten selamlariz bu dunyada.
Burak top 5 forvet fln degildir sallamayalımBurakin bize karsi hicbir zaman bir yamugu olmadi. Formamizi hakkiyla terletti bana gore. Turk forvetler asla ulkemizde hak ettigi degeri gormeyecektir. Pek geçmişe gidemiyorum yaşım sebebiyle, lakin bana gore (benim tanik olduğum yillar bakımından) Burak Türkiyenin çıkardığı top 5 forvetlerinden biridir.
Gercek bir profesyonel olarak hangi takim icin oynadiysa o takim icin herseyini verdi. Buna forma öpmekte dahil. Bundada abes birsey yok.
Burak top 5 forvet fln degildir sallamayalım
cinsiyetçi beyanlardan kaçınalımİlk defa adam olacaktı yemedi yine Madam oldu mal
Burakın olmayacağı bir top 5 olur...rakip takımın efsanelerini yazdırtmayın bana buraya...Sizin top 5 nasil sekillenir![]()
Berkay cinsi münasebet peşinde koşmak da cinsiyetçilik yalnız malum belli bir pozisyona sokmuş oluyorsuncinsiyetçi beyanlardan kaçınalım