Burak Yılmaz: "Hayalim ve hedeflerimden bir tanesi Galatasaray hocalığı"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
"Seni tekrar Galatasaray'da görür müyüz?" sorusu karşısında Burak Yılmaz, şunları dedi:

Tabii ki Galatasaray'da hocalık yapmak isterim ama önce orayı hak etmem lazım. İnşallah neden olmasın. Hayalim ve hedeflerimden bir tanesi orası.

Hocam hiç gerek yok be. Boşver.

Baktı Beşiktaş camiasında bir numara yok, Galatasaray'a yanlıyor bir süredir.

Burak senden hoca olmaz, yorumculuktan devam et.

Burak senden hoca olmaz, yorumculuktan devam et.
Bence bu söylem için henüz çok erken değilmi?? Kimlerin kimlerin hocalık mesleğini icra ettiği ortamda Burak Yılmaz'da başarılı olabilir kanısındayım.Tek eleştirim,henüz hiç yardımcılık yapmadan direkt hoca olmaları tartışılır.2.ligten başlayıp bir takımı çıkarıp onunla ilerlemeliler bir süre.Ankaragücü,Gençlerbirliği vb takımlar biçilmiş kaftan.

Sevdiğim futbolculardan 1'i.Beşiktaş üyeliğinden çık ve o yaptığın paylaşımdan dolayı özür dile affedelim.Herkes 2. 1 şansı hak eder ki Kral çok iyi hizmetler yaptı bu kulüpte..

Tam yeni nesil mustafa denizli..O da besiktas a gitse Beşiktaşlıyim burası başka,galatasaray a gelse beni ben yapan kulüp burası en başka,altay a gitse doğduğum yer hersey yalan Altay gerçek diyip duruyordu.. Bu da aynı.. Rüzgar arkamızda ya yanlan bakalım bize

Allaha yakın bize uzak olun gözünüzü seviyim sen ve ekürin uzak durun burdan

Tam yeni nesil mustafa denizli..O da besiktas a gitse Beşiktaşlıyim burası başka,galatasaray a gelse beni ben yapan kulüp burası en başka,altay a gitse doğduğum yer hersey yalan Altay gerçek diyip duruyordu.. Bu da aynı.. Rüzgar arkamızda ya yanlan bakalım bize
Ama tüm takımları şampiyon yaptı.Ona ne demeli.Bu janrda başka t.direktör yok.

Kendini geliştirirse neden olmasın bize emek vermiş bir futbolcu bizde en iyi performansını sergilemiş ve bonservis kazandığımız bir futbolcu ama Burak Yılmaz ve teknik direktörlük potansiyeli için konuşacaksam bizde TD olacak potansiyel yok bence.

Bence bu söylem için henüz çok erken değilmi?? Kimlerin kimlerin hocalık mesleğini icra ettiği ortamda Burak Yılmaz'da başarılı olabilir kanısındayım.Tek eleştirim,henüz hiç yardımcılık yapmadan direkt hoca olmaları tartışılır.2.ligten başlayıp bir takımı çıkarıp onunla ilerlemeliler bir süre.Ankaragücü,Gençlerbirliği vb takımlar biçilmiş kaftan.

İşte o "kimlerin kimlerin" yaptığı kadar yapar gibi geliyor. Önyargılı olabilirim ama yarım sezon orada 5 hafta burada, Anadolu turuyla geçen bir kariyeri olacak gibi. Belki de kendini geliştirir bilemeyiz tabii.

Kötü söz söylememis

Hayal kurmak güzeldir

Basarili olursa göreve gelmeyi hak ederse neden olmasin

Okan hoca elli yasinda geldi bize

Burak yilmaz daha genc hocalik yasinda,belki basarili olacak ve seneler sonra gelecek bilemeyiz

Allaha yakın bize uzak olun gözünüzü seviyim sen ve ekürin uzak durun burdan
Aynı benzeri söylemler Okan Hoca içinde söyleniyordu öncelerinde.Başarı var ise /gelir ise herşey unutuluyor.Yarın bu laflarınıda unutabilirsin .O nedenle şimdiden kimse birşey bilemez .Olur olmaz diye.
Bakmışsın yarın Arda Turan gelivermiş.

Burak Yılmaz:''Fenerbahçe'de gol atamamış olmam benim içimde kalan bir ukte.Umarım hoca olarak bu durumu telafi ederim.''

ifb ye de yanlamis

tuhaf bi herif

Aynı benzeri söylemler Okan Hoca içinde söyleniyordu öncelerinde.Başarı var ise /gelir ise herşey unutuluyor.Yarın bu laflarınıda unutabilirsin .O nedenle şimdiden kimse birşey bilemez .Olur olmaz diye.
Bakmışsın yarın Arda Turan gelivermiş.

Ne dedim mesela burak için neyi unutacam mesela o yazıklarımdan senin gözüne batan ne oldu o mesajda ki böyle bir cevap verme ihtiyacı duydun ?

Arda hoca olabilir zaten onda bir problem gören varsa kendini sorgulasın.

Burak iyi bir futbolcuydu bizede emekleri oldu ama sen lafı başka yerden anlamışsın sanırım

Herkes erkek ama herkes adam değil arda ile burak arasında dağlar kadar fark var en azından benim gördüğüm bu sen aman ona bişey demim buna bişey demim yarın bigün gelir başarılı olur lafı yutmak zorunda oluruz diyen zihniyetteysen kendini derinlemesine sorgula bence

Geri
Üst Alt