Burak Yılmaz: "Hayalim ve hedeflerimden bir tanesi Galatasaray hocalığı"

Ne dedim mesela burak için neyi unutacam mesela o yazıklarımdan senin gözüne batan ne oldu o mesajda ki böyle bir cevap verme ihtiyacı duydun ?

Arda hoca olabilir zaten onda bir problem gören varsa kendini sorgulasın.

Burak iyi bir futbolcuydu bizede emekleri oldu ama sen lafı başka yerden anlamışsın sanırım

Herkes erkek ama herkes adam değil arda ile burak arasında dağlar kadar fark var en azından benim gördüğüm bu sen aman ona bişey demim buna bişey demim yarın bigün gelir başarılı olur lafı yutmak zorunda oluruz diyen zihniyetteysen kendini derinlemesine sorgula bence
Hayır yanlış anlıyorsun. Daha çok yolu var.Çok mesafe katetmesi gerekiyor .eğer başarılı olursa gelir dedim.Herkes bizde TD olabilir.Ama 2 gün sonrada gidebilir.Kendisini yetiştirmesi o mertebeye gelmesi gerekliliğini vurguladım.Kişilik vs sonra konuşulacak konular.Beğenilmeyen Sergen bile kaç kulüp gezdi.Ardada Selçukta Burakta başarılı olurlar ise kapı açık.Mesele bu.

Bu ulkede kimse haddini, kapasitesini bilmiyor ve her makama kendini yeterli goruyor. Sen gelme ayi!

Nah olursun karaktersiz herif.

Özür dilerse neden olmasın

Aksi takdirde kalıbına tüküreyim karaktersiz herif

Kendisinden iyi hoca olmaz ama herkes her şeyi hayal edebilir orada bir sıkıntı yok tabi.

Beşiktaşlı olarak hayal kuruyorsa kurabilir ancak Galatasaray hocalığı yapmak için yeterli kapasitesi olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaşlılar kendisini istemiyo Beşiktaş üyeliğinden çıkabilir şu anda.1 taraf seçmesi kendisi için iyi olur..

Geri
Üst Alt