Burak Yılmaz Hem Gol, Hem Asist Krallığında

Aslında daha ligin bitmesine 15 hafta kala gol krallığını garantileyebilirdi . Öyle böyle goller kaçırmadı . İçeri gelen topu bile gitti auta attı .

hakan şükürü geçti..

bu adamdan kımse memnun degıl pas atamıyor drıblıng yetenegı cok yok ama bı tane buraktan kalıtelı forvet soyleyın 5 0 3 te oynatabılecegımız...bı eren derdıyok denebılır oda ımkansıza yakın zaten...

yerli olarak muhammed demir çok iyi diyorlar..

Ben sana tek birşey söylüyorum Burak.

Şu lig maçlarında girdiğin pozisyonların benzerlerine Chelsea maçında girer ve o pozisyonların da alayını harcarsan,benden çekeceğin var bilesin.

Niye mi böyle söylüyorum?Chelsea'ye senin kaçırdığın goller yüzünden elenmemek için..

hakan şükürü geçti..

Hakan Şükür de salak salak goller kaçırıyordu ama en azından olur olmadık yerde çok kritik yerlerde gol atıyordu . Burak böyle değil ki . Buna kale boşken verecen topu o da atacak . Sezon başından beri Sneijderin 7-8 , Selçuğun da 5-6 tane asistini yedi . (Bu sadece lig maçları için geçerli)

Eren ile karşılaştırmışınız da. Eren, Burağın önünde diz çöker tövbe eder.

takım ataga cıkıcak elini kolunu kullanmasından dolayı surekli faul yapıyor geriye kadar gelip rakibi takip ediyor guzel ama gene elini kolunu frenleyemiyor gene faul yapıyor dun kü macta eskisehir burak yuzunden kacta duran top kullandı bunlara artık cözum bulması lazım

Zamanında forvet oynamışlığım var almanyada.

Adam bana "arkadaşların sana asist yapacak yerlere koşmalısın, pozisyon bulan golcü en iyi golcüdür, atmasını ben sana öğretirim" demişti.

Leblebi gibi gol atıyordum ama bir dünyada kaçırıyordum.

Burakta o misal.

O'nun kadar pozisyona giren adam görmedim.

Gelelim cl'ye.

Maç boyunca zaten 2-3 pozisyon buluyor bir takım.

Bulduğunu atacaksın o kadar.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

kimse beğenmiyor ama hem gol kralı hem assist kralı... Ağzıyla kuş tutma kralı olsa belki severler !!!

dün sneijderin iki golünü, kendisininde iki asistini yedi malesef :D yinede suan yeryüzündeki en iyi türk forvet, eren, mevlüt falan hikaye..

bu kadar eleştirilen bir adamın 11 gol 5 asistle oynamasıda ayrı bir olay hani hep demişimdir burak gerektiği zaman faydalı bir oyuncu...

bi o kadar da atamadığı ve bencillikten kaçırdığı pozisyonlar var.... ne diyelim bu halimize şükürler olsun iyi taraftan bakıyorum ben.. YA GUİZA OLSAYDI NAPARDIK...

Bu adami en cok elestirenlerden benim. Gercekten yeteneksiz, futbol katili adam. Ama gel görki bu adam her yil gol krali oluyor. Okadar kacirmasina ragmen.

Adam kendini pozisyona sokmakta 1 numara gercekten, birde yetenekli olsa, atacak iste onlarida.

bu adamdan kımse memnun degıl pas atamıyor drıblıng yetenegı cok yok ama bı tane buraktan kalıtelı forvet soyleyın 5 0 3 te oynatabılecegımız...bı eren derdıyok denebılır oda ımkansıza yakın zaten...

İmkansıza yakın mı? Kim ki Eren? Ne yapmış bugüne kadar? Bundesliga'da bu sezon 1 golü var sadece. Burak'tan tek üstün tarafı biraz daha genç olması. Yoksa Burak bin kat daha iyi.

Bence Eren Derdiyok Burak'tan cok daha alt seviye suan icin ama sen daha iyi bulabilirsin bunu anlarim ama niye imkansiza yakin dedin onu anlamadim :)

genc ve uluslarası alt yapısı oldugu ıcın dusunulebılır dedım ıyı demedım zaten de ımkansıza yakın dememın sebebı sıyası konular :) turkıyeyı pek sevmezmıs arkadas

Vay be, Burak bizim bu dandik ligde cok gol atiyor diye en iyi yerli golcü oldu. CL'de 8 gol atti demeyin sakin, sans ve tesadüflerden ibaret o tamamen. Bu sezon zaten hic gol atamadi orda.

Ligde Burak yerine Umut'u oynatmis olsaydik o da en az 10 golü bulmustu simdiye dek. Yalan mi?

Avrupa'da oynayan yerli forvetlerle bizim ligdekileri gol istatistiklerine bakarak karsilastirmayin, komik oluyorsunuz.

Eren Derdiyok kim arkadaş ne diyorsun sen??? Mehmet Akyüz'ü alalım daha iyi, bak Avni Aker'de 3 attı Trabzon'a :)

Geri
Üst Alt