Burak Yılmaz İçin...

Eren Arslan

10 Numara!
8895a1.jpg

Kulübümüzden dün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki yaşanan olayla ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Degisen ne olacak?

"Türk futbolunun son on yılda yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Burak Yılmaz"

Türk futbolunun yerlerde oldugunu bir baska ispati.

Geç gelen bir yazı, 1 doz daha sert olabilirdi, olsun yine de iyidir.

Kabiliyetsiz olabilir, boş kaleye gol atamayabilir, ama bu sene şampiyon olacaksak KRAL'ın gollerine ihtiyacımız var.

Ki hala bugün bile en golcü oyuncumuz.

Yapılması gereken bir açıklama.Ancak hitabı ve verdiği mesajlar biraz daha sert olabilirdi.

O açıklamaya eklesene,Burak Selçuk Umut sizin oynayacağınız topun diye.

Melo döv lan şu 3 ünü.Allah rızası için döv.

29 yasinda olan bir oyuncuya genc oyuncumuz diyorlar...pes yani

Hala saçma sapan konuşanlar var ya, arkadaşım adam ne kadar kötü futbolcu olursa olsun sonuçta bizim futbolcumuz..

Böyle bir durumda kendi futbolcumuza sahip çıkmayacak mıyız? Bu nasıl bir mantık anlamak mümkün değil..

Onu bunu bırakın da şikecileri kümü düşüttürün, tüpçüyü sürgüne yollayın !!!

Sizin gibi taraftar olmaz olsun lan olmaz olsun! Adamin gözünü cikaracaklardi hala daha bik bik bik. Her maci kazanacak degiliz, yönetim cok güzel bir yazi yazmis. Istesenizde istemesenizde Burak bu takimin degerli bir parcasi, yeri geldimi bende elestiriyorum ama degerlerinize sahip cikin lan artik biraz yeter! Heleki haftasonu olan o hareketten sonra daha cok sahip cikmaniz gerekiyor! Yorumlari okuyorum coluk cocuk yorumu sizinki birini hedef tahtasina oturttumu tamam artik ne yapsa yaranamiyor! Koyunsürüsü gibi populistligi birakin artik! Takiminiza futbolculariniza sahip cikin biraz!

"Cumartesi akşamı, şampiyonluk yolunda bir engelin daha aşılacağı lig maçında"

Evet, bütün engelleri aşıyoruz çok şükür. Her deplasmandan nal toplayarak dönüyoruz.

Edit : Bunun dışında arkadaşlara hak veriyorum, açıklama güzel olmuş. Ancak bunu neden sıcağı sıcağına yapmadılar onu anlamadım. Hani resmen gündemi soğutmuş oldular.

güzel aciklama

O atan dışarda yapsa alacağı cezayı almalı en az.

Bunun ne Burak'ın oynadığı oyunla ne de bizim oyuncumuz olması ile ilgisi yok. Futbolcuya çakı atmak aleni suçtur. Adli olarak gereken yapılmadı, tribünler böyle katil suretli magandalardan temizlenmelidir.

Mevzu Galatasaray'ın futbolcusu olunca medyanın böyle bir olay olmamış gibi davranması da onların insanlığını ve çapını gösterir.

Güzel açıklama yönetime teşekkür ederim.

O çakmağı atan hayvana değil onu tahrik edenlere kızıyorum. Demirören medyası sizinde zamanınız doluyor dua edin siyasi dengeler bozulmasın bu ülkede.

Geri
Üst Alt