Burak Yılmaz İçin...

Güzel açıklama yönetime teşekkür ederim.

O çakmağı atan hayvana değil onu tahrik edenlere kızıyorum. Demirören medyası sizinde zamanınız doluyor dua edin siyasi dengeler bozulmasın bu ülkede.

Çakmak olsa yine iyi çakı attılar. Öldürmeye teşebbüsten yargılanması gerekiyor atan it.

Burak'a çakı veya çakmak, atılan cismin ne olduğunu bilmiyorum ama her neyse o atılıp gözünün hemen altı yaralanınca sorun yok, Kuyt'a tekme atılınca ooouvvvv. he ouv a**

Gündeme bile getirmiyorlar nerdeyse. :bansign:

zaten Galatasaray ile ilgili haberler artık neredeyse hiç verilmeyecek:apologetic: belki ş.ligi şampiyonu olursak mecburen zoraki haber yapacaklar :kupa:her yerde fenerin destansı şampiyonluk yürüyüşü anlatılıyor :008:verilmeyen penaltıları büyük bir camia oldukları vesaire vesaire falan filan.........:42:

bunlar neden hep bizim sporcularimiza yapilyior da fenevin cirkef topcularina yapilmiyor hic düsündünüz mü?

canere, emreye, bruno alvese, egemene cakmak bicak atildigina hic rastlamadim

nedense hep bizim topculara ve hocalara yapiliyor bunlar örn. elmander, burak, gerets vs.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun lan olmaz olsun! Adamin gözünü cikaracaklardi hala daha bik bik bik. Her maci kazanacak degiliz, yönetim cok güzel bir yazi yazmis. Istesenizde istemesenizde Burak bu takimin degerli bir parcasi, yeri geldimi bende elestiriyorum ama degerlerinize sahip cikin lan artik biraz yeter! Heleki haftasonu olan o hareketten sonra daha cok sahip cikmaniz gerekiyor! Yorumlari okuyorum coluk cocuk yorumu sizinki birini hedef tahtasina oturttumu tamam artik ne yapsa yaranamiyor! Koyunsürüsü gibi populistligi birakin artik! Takiminiza futbolculariniza sahip cikin biraz!

Yorum yazmama gerek kalmadı.

Eline sağlık renkdaşım.

Bu tarz bir durumda bence sezon sonuna kadar sahası kapatılmalı Rizespor'un adamın gözü çıkabilirdi futbolcu sağlığını tehdit eden bir olay

Güzel yazı olmuş. Her ne kadar eleştirsek de Burak'ı futbolcularımza sahip de çıkmamız gerekiyor, özellikle böyle durumlarda.

Çakı yahu, madem stada çakı sokabilecem o zaman niye polis bu insanları niye arıyor. Adam cani olup bir de bi tarafı açılmış şekilde atsaydı kimbilir nolurdu..

Ayrıca yazı dozunda olmuş. Dikkat ederseniz verilmeyen penaltılarımıza ağlamayıp diyip sonra yüksek dozda yazı yazsalardı buraya çekilirdi.

Bh1GifxCUAEE5au.jpg

Bizim ülkeden hiçbir şey olmaz. Her konuda çağ dışıyız ve yapacak bir şey yok.

Cumartesi akşamı oynanacak Akhisar maçında tribünlerin Burak Yılmaz'a sonsuz destek vermesi lazım.

Mario Jardel'de top süremiyordu pas veremiyordu ama 1 sezonda 30 gol atıyordu.

Burak Yılmaz TC pasaportu taşıyan ve şuan faal futbol oynayan 1 numaralı golcüdür. Geçen sene ve bu sene(şu ana kadar) takımımızın en çok gol atan oyuncusudur.

Aklımızı başımıza alalım ve destek olalım!

Şimdi yeni gördüm Burak'ın yüzünü, o şerefsiz yakalanmadan önce bu olayın peşini bırakmamalıyız

Ümit Özat Hastaneye Kaldırıldı başlıklı haber ile Burak Yılmaz İçin... başlıklı habere neredeyse aynı sayıda yorum yazılmış.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Ümit Özat Hastaneye Kaldırıldı başlıklı haber ile Burak Yılmaz İçin... başlıklı habere neredeyse aynı sayıda yorum yazılmış.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Bu konu 500, Özat konusu 280 defa goruntulenmis. Neredeyse yari yariya bi fark var.

N5

Adamı sevmeyebilirsin. Futbolunu da sevmeyebilirsin. Ama insanlıktan çıkmayın. At gözlüklerini çıkarın. (Ortaya konuşuyorum, yarası olan gocunabilir)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Güzel açıklama, yönetimden artık daha sert bir tavır bekliyorum, futbolcularımıza karşı ırkçılık yapıldı, yabancı maddeler atıldı, bu olaylardan sürekli bizim futbolcuları hedef gösteren patavatsız yorumcularda sorumlu.

Geri
Üst Alt