Burak Yılmaz KAP'ta

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Galatasaray Sportif AŞ, Futbol A Takımı oyuncularından Burak Yılmaz'ın Çin ekibi Beijing Guoan FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildiri şu şekilde:

"Profesyonel oyuncumuz Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan FC kulübüne transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=505779

Son düzenleme:
Az saç baş yoldurmadı bize ama parasını fazlasıyla çıkardı bir de giderken para kazandırdı yine de yolun açık olsun. Her ne kadar sen geldikten sonra sistem bozuldu gibi görünse de GS'nin yeni döneminde bütün başarılarında vardın her şey için teşekkürler.

giphy.gif

Oldu lan, çok mutluyum ya. Sırada Sabri ve Hamit var, sözleşmeleri bitiyor. Kalan evlatlar Tarık, Semih, Olcan, Umut, Selçuk, Bilal, Yasin

Umarım iyi bir fiyata gitmiştir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yerine Umud'un oynamasına rağmen zerre üzülmedim.Ne futbolcu,ne hoca ne de sportif direktör olarak dönüşü olmasın.

:dimmak:

Yaw beyler her ne kadar futbolundan nefret etsemde bir garip geldi gidişi...

Kesinlikle gitmesi çok iyi oldu ama bi garipledim sanki

Hayırlısı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaw beyler her ne kadar futbolundan nefret etsemde bir garip geldi gidişi...

Kesinlikle gitmesi çok iyi oldu ama bi garipledim sanki

Hayırlısı...
Emin ol önümüzdeki günlerde ofsayt bayrakları da çok garipseyecek bu gidişi :D Öksüz kaldılar adeta :D

Geri
Üst Alt