Burak Yılmaz: "Keşke gelmeseydim!" Şok Eden Aboubakar Gerçeğini Açıkladı

bülent kaptan gibi bu da beşiktaş'a bilenip durur artık. benim en başta orda ne işim vardı demeden.

abou aynı şeyi 2 defa yaptı

Fatih hocayı satıp şenola yanaşmıştı şimdi de şenolu satmış. Bu sefer de iktidara yakın isimlere yaranmaya çalışacak herhalde

Burak a niye kızıyonuz anlamadim. Ne güzel İcardi ile kiyasladiklari aboubakarin foyasini ortaya çıkarmış. Hiç sevmedigim Nur çebi ve Şenol a güzel laf çakmış. Ben şahsen çok keyif alıyorum bu durumdan. Tskler Burak Yılmaz

Milli Takım ekibine katılacakmış, orada da bir bahaneyle yine bozgunculuk yaparsa kim şaşırır?

Milli Takım ekibine katılacakmış, orada da bir bahaneyle yine bozgunculuk yaparsa kim şaşırır?

Ne bu ya ahbap cavus iliskisiyle is yapilacak yer mi burasi.

Millet yavas yavas Milli Takima tekrardan isinmaya baslarken, Burak gibi sinsi ve sahtekar birini oraya dahil ederlerse herkes sogur yine. Ben dahil.

Geçen hafta tjk formasını elin titreyerek ver, kovulunca Eyşan'a bağla. Vay anam vay.

Bu herifi sahiplenme olasiligi tek takim bjk idi e gidip onlari da satmis. Tam bir gerizekali veya asiri ozguven ornegi. Sanirim ekranlarda yorumcu olarak goruruz. Merak ettigim hangi tip yorumcu kategorisinde olacak:

- Duzgun, usturuplu yorumcu mu
- Saklaban tayfa mi

Yuh be kardeşim şenol güneş'i de mi sattın iki dakikada..Şenol'u sevmem ama adam seni ts de forvet oynattı kariyerini değiştirdi,üstüne o kadar tepkiye rağmen bjk ye aldırdı üstüne yine gitti seni futbolu bırakır bırakmaz yardımcısı yaptı baba diyordun adama yuh hakikaten

Herif istikrarlı 3. parabukar donemide sona erdi. Acaba bizde olsa bu şekilde problem cikarirmiydi

Geri
Üst Alt