GSCimbom
Burak Yılmaz: "Kulübüm için ayrıldım"
Danyal Artemis

Burak Yılmaz: "Kulübüm için ayrıldım" Sayfa 2

Danyal Artemis ·

Cevap
51
Okunma
3,3K
Sayfa
2/3
Lan bu hamza butun yerli evlatlarin gtunu yaliyor ama kimse tarafindan adam yerine konulmuyor. Nasil rezil bi herifsin hamza.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hadi ordan lan ceteci idiot, defol.

Saka lan, üzüldüm acikcasi ama gitmeliydin, iyi futbolcu degilsin bir kere. Orda kendine iyi bak ve Fransa'da takim'i yedek kulübesinden güclendir Burak, sana güveniyorum.

Burak'la anlaşamıyordu ki Umut onun evladıydı, Umut,Bilal,Jem falan, Semih,Burak,Selçuk'la falan arası yoktu :)

Dikkatimi çekti adam yerlilerin bile yeteneksizlerini seçmiş evlat edinme konusunda özellikle :)

Hamza Umut'u daha çok begeniyor dogru ama Burak Hamzayla yaşadıklari ufak tefek sorunlara ragmen, her zaman Hamzadan yildiz muamelesi gördü

O kadar savundugu adam o adami böyle teşekkür ediyor

Onu kastettim. :)

Galatasarayi düsünmüs birakin bu kücük emrah konusmalarini, görende cinde karin tokluguna futbol oyniyacak sanacak. simdi galatasaraydan kazandiginin iki katini alirsan oda galatasarayin sayesinde

Son düzenleme:
harzo cık hala evlatlarını yala seni ipleyen dahi yok :D düsman oldugun podolskı melo gibi adamlar arkandan tesekkür etmisti utan biraz dicemde utanmanın u su yoktur sende

harzo cık hala evlatlarını yala seni ipleyen dahi yok :D düsman oldugun podolskı melo gibi adamlar arkandan tesekkür etmisti utan biraz dicemde utanmanın u su yoktur sende

Besle kargayi oysun gözünü.

Sen bunlarin böyle bir yerlerini kaldirirsan ilk seni satarlar zamani geldi mi. Oh olsun az bile yapiyorlar irkci herife.

Sambernar yersin artık burak afiyet olsun

?すべての鳥をファック?

Burak Yılmaz: "Arkama dönüp baktığımda kimseye kırgın değilim. Böyle bir karar verildiyse buna saygı duymak lazım."
Burak Yılmaz: "Schalke maçını ve 4.yıldızı asla unutamam. Ben hep Galatasaray'ı iyi hatırlayacağım. Taraftarlarımız da beni iyi hatırlasın."
Burak Yılmaz: "Taraftarlarımız bana hep sahip çıktı. Rize'de yaralandığım maç sonrasındaki pankartı hatırlıyorum."
Burak Yılmaz: "Dönem destek dönemi, birlik-beraberlik dönemi. Ben gidiyorum ama kalan kardeşlerime destek olsunlar."

Kralcilar üzgün, Kralcilar öksüz kaldi baba.

Tabi Selcuk da öyle. "Sneijder Selcuk'u bozuyor" ve "Melo Selcuk'u kötü etkiliyor" dan sonra artik 1-2 sene de "Burak gittigi icin Selcuk kötü etkilendi" laflarini dinleriz.

Burak Yılmaz: "Arkama dönüp baktığımda kimseye kırgın değilim. Böyle bir karar verildiyse buna saygı duymak lazım."
Burak Yılmaz: "Schalke maçını ve 4.yıldızı asla unutamam. Ben hep Galatasaray'ı iyi hatırlayacağım. Taraftarlarımız da beni iyi hatırlasın."
Burak Yılmaz: "Taraftarlarımız bana hep sahip çıktı. Rize'de yaralandığım maç sonrasındaki pankartı hatırlıyorum."
Burak Yılmaz: "Dönem destek dönemi, birlik-beraberlik dönemi. Ben gidiyorum ama kalan kardeşlerime destek olsunlar."

Git çinde çevre yap kankanıda al yanına taraftar seni iyi hatırlar

Geri
Üst Alt