Burak Yılmaz Medyada Neden Eleştirilemiyor?

Yener Karabag

Parçalı Üye
Allah aşkına bu adamın arkasında nasıl bir güç var.Dikkat edin medyada tek bir yorumcu bu adamı eleştirmiyor.Genel olarak yerli oyuncular korunuyor yorumcularla kanki oldukları için ama bu adam apayrı.Tek bir eleştiri yok adama.Selçuk bile eleştiriliyor artık ama bu adam çok farklı. arkasında bir güç var ama çözemedim.Bu kadar yeteneksiz olan taraftarların yüzde doksanının artık nefret noktasına geldiği bir adam için nasıl bu kadar ölü taklidi yapılır merak ediyorum.2 senedir çoğu programı bu gözle izliyorum eleştiri sıfır.

Çok basit. Ahbap-çavuş ilişkisi sebebiyle. Ailecek görüşüyorlar bu kamera önünde olanalr memlekette. İşlerimiz de profesyonel değil. Türkiye'de kuraldır eski futbolcu müsvetteleri ve dinazor gaeteciler yerlileri eleştirmez. Taraftar da yabancı oyuncu takımı satsa suçu yerliye atar. Malesef durum bu iken Burak ile ilgili eleştiri yapılamaz.

Selçuk a da fazla laf ettirmiyorlar.
Çünkü yerli.
Çünkü yarın bir gün o yorumcularla iş yapacak, yüz yüze bakacaklar.
Çünkü basit insanlar eleştiriyi düşmanlık olarak görür.
Çünkü burada işler ahbapliktan yürür. Elin gavuru kazanacağına bizim cocuk kazansın derler.
Çünkü futbol kimsenin umrunda değildir.

-Tapatalk-

Babasi babasi. Hep o sisman babasi yapiyor bunlari. Rize de caki atildigi maci hatirlayin. Medyada tffyi bizim yonetimden daha cok yerlere vurmustu

HTC One cihazımdan gönderildi

GS'ye zarar verdiği için uyanmasın bizim kör cahil kulüp diye

Burak icimizdeki Paralel yapi Selcukla birlikte .. o yuzden niye elestirsinler :38573: takimi icten yikiyorlar ..

Seneye zam yapıp 4 m € senelik ücret verelim diye.
Burak ve Selçuk gitmeden gün yüzü yok bize malesef.

Peki taraftar olan sizler,Burak ve Selçuğu haklı olarak eleştiriyorsunuz da, eli belinde maç seyreden Sneijder efendiyi niye eleştirmiyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Bir tane filli pas atıp, bir tane güzel şut vurduğu için mi? En az Burak ve Selçuk kadar kovulmayı hakeden bir adamı kimse eleştirmiyor. Asıl sorun bu.

medya fenerli arkadas

niye elestirsinler

islerine geliyor

zamanında guizalarla kezmanlarla pis dalga gectik

mislisi basımıza geldi

medya kimin elinde sorusunun cevabı açıklıyor herşeyi.
Basına bir bakın her tarafta musleranın taraftara verdiği tepki var
Muslerayı taraftarla karşı karşıya getirmek istediler ama yemedi

burakıda tam tersi getirmek istemiyolar çünkü burak zarar bize

Peki taraftar olan sizler,Burak ve Selçuğu haklı olarak eleştiriyorsunuz da, eli belinde maç seyreden Sneijder efendiyi niye eleştirmiyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Bir tane filli pas atıp, bir tane güzel şut vurduğu için mi? En az Burak ve Selçuk kadar kovulmayı hakeden bir adamı kimse eleştirmiyor. Asıl sorun bu.

Neye istinaden bu mesajı atıyorsun ? Geçen sene senin Juventusa karşı kilidi açan en önemli topçun , hatta çoğu otoriteye göre dünyadaki en iyi üç 10 numaradan birisi Sneijder , bence kredisi bizde fazla

Uğur Meleke'yi takip edin, adam gibi yorum yapan bir tek o kaldı şu an için. İçimden (içimizden) geçenleri söyleyebilen tek isim. Bugün sabah programında yaptığı yorumlarla Türk basınının içinde ki çölde ki vaha olduğuna kanaat getirdim, gözümde şu an efsane rütbesine ulaşmıştır kendisi.

birileri diyordu ki selçuk sneijder yüzünden oynayamıyo
selçuk çıktı sneijder nasıl oynadı acaba?

Neye istinaden bu mesajı atıyorsun ? Geçen sene senin Juventusa karşı kilidi açan en önemli topçun , hatta çoğu otoriteye göre dünyadaki en iyi üç 10 numaradan birisi Sneijder , bence kredisi bizde fazla
Gerçekten buna inanıyor musunuz? Hangi otoritelermiş onlar? Gerçekten peşinden koşan o kadar fazla ki, Sneijder takımı çok sevdiğinden alan kimse yok. Hani kim talip olmuş buna? Madem dünyadaki sayılı adamlardan biri, neden Van Gaal götürmedi ki? Merak ettim şimdi. Biraz objektif bakmayı deneyin şu sahaya. Selçuk ve Burağn eleştirilmesine lafım yok da, bunu da pas geçmeyin.

Gerçekten buna inanıyor musunuz? Hangi otoritelermiş onlar? Gerçekten peşinden koşan o kadar fazla ki, Sneijder takımı çok sevdiğinden alan kimse yok. Hani kim talip olmuş buna? Madem dünyadaki sayılı adamlardan biri, neden Van Gaal götürmedi ki? Merak ettim şimdi. Biraz objektif bakmayı deneyin şu sahaya. Selçuk ve Burağn eleştirilmesine lafım yok da, bunu da pas geçmeyin.

Futbolda teknik taktik kadar zeka da önemlidir, sahadaki zeka açığını son zamanlarda hep Sneijder kapatmıştır.

Sadece zekası için bile Muslera 1 Sneijder 2 olarak yazarım tahtaya.

Herkesin formsuz zamanı vardır. Sneijder da DK dan kalma kas problemleri var. Fazla tatil yaptı diye eleştirmek saçma. Bu adam üst düzey 6 dan fazla maça çıktı ve her maç en çok koşan 3 futbolcudan biriydi.

Bu sene formsuz geçebilir kendisi adına ama bu demek değil ki Sneijder i postalayalım.

Yerine daha zeki daha kaliteli bi ayak koyamadıkça Sneijder bizim takımın herzaman gözbebeğidir.

Elinoğlu Alex i taraftarı yuhalarken ayakta alkışlayıp sahip çıktı. Alex ki o takıma büyük katkı verdi.

Sneijder herzaman Galatasaray kadrosunda en çok çekinilen ve marke edilen futbolcudur.

Selçuk ve Burak gibi yetenek fakiri türk kızı tripli ergen suratlı ,çelimsiz , vücutsuz futbolcularla Sneijder i aynı kadroya yazmak bile aslında Futbola ihanettir.

Ama ne yapacaksın YABANCI SINIRI eli kolu bağlıyor.

İsterim ki Sneijder Melo Muslera gibi futbolu zekasıyla oynayan adamlarımız olsun.

İlkokul terk adamlarla futbol oynuyoruz

Satılmış medyanın oyununa gelmemek lazım uyanık olmak lazım

Burak ve Selçuk bu halleri ile Galatasaray'a külliyen zarar veriyorlar

Futbolda teknik taktik kadar zeka da önemlidir, sahadaki zeka açığını son zamanlarda hep Sneijder kapatmıştır.

Sadece zekası için bile Muslera 1 Sneijder 2 olarak yazarım tahtaya.

Herkesin formsuz zamanı vardır. Sneijder da DK dan kalma kas problemleri var. Fazla tatil yaptı diye eleştirmek saçma. Bu adam üst düzey 6 dan fazla maça çıktı ve her maç en çok koşan 3 futbolcudan biriydi.

Bu sene formsuz geçebilir kendisi adına ama bu demek değil ki Sneijder i postalayalım.

Yerine daha zeki daha kaliteli bi ayak koyamadıkça Sneijder bizim takımın herzaman gözbebeğidir.

Elinoğlu Alex i taraftarı yuhalarken ayakta alkışlayıp sahip çıktı. Alex ki o takıma büyük katkı verdi.

Sneijder herzaman Galatasaray kadrosunda en çok çekinilen ve marke edilen futbolcudur.

Selçuk ve Burak gibi yetenek fakiri türk kızı tripli ergen suratlı ,çelimsiz , vücutsuz futbolcularla Sneijder i aynı kadroya yazmak bile aslında Futbola ihanettir.

Ama ne yapacaksın YABANCI SINIRI eli kolu bağlıyor.

İsterim ki Sneijder Melo Muslera gibi futbolu zekasıyla oynayan adamlarımız olsun.

İlkokul terk adamlarla futbol oynuyoruz

Neyse uzatmak anlamsız olacak. Verdiği katkı yönünden Alex ile Sneijder'i de aynı paragrafta kullanmak bana göre futbola ihanettir. Neyse Sneijder'i alkışlamaya devam öyleyse. Gün gelecek onu da yuhalayacaksınız. Başlarda benim de transferini çok istediğim bir adamdı ancak tam bir fiyaskoymuş meğerse. Allah yolunu açık etsin.

Geri
Üst Alt