Burak Yılmaz Medyada Neden Eleştirilemiyor?

Gerçekten buna inanıyor musunuz? Hangi otoritelermiş onlar? Gerçekten peşinden koşan o kadar fazla ki, Sneijder takımı çok sevdiğinden alan kimse yok. Hani kim talip olmuş buna? Madem dünyadaki sayılı adamlardan biri, neden Van Gaal götürmedi ki? Merak ettim şimdi. Biraz objektif bakmayı deneyin şu sahaya. Selçuk ve Burağn eleştirilmesine lafım yok da, bunu da pas geçmeyin.

Selçukla Burak uzun süredir böyleler. Bu son damlaydi. Sen bunu firsat bilip Sneijdere neden laf etmiyorsunuz diyorsun. Mantigin zaten saçma. Madem iyi Van Gaal niye götürmedi gibi şeyler söylemen senin ne art niyetli biri oldugunu gösteriyor. Bence tam tersine Selçugun Buragin eleştirilmesi seni rahatsiz etti.

Sneijder i eleştirmek için önce takım formatına bakılmalı kanatlarda adam yoksa oyunu rakip sahaya yıkamayıp kendi sahanda kabul ediyosan hiçbir şey yapamaz Sneijder.Medya neden Burak Yılmaz ı eleştirmiyor Galatasaray daki kaliteli oyuncuları gönderip kurtulmak için formsuzları iyi gibi anlatıyor.

Selçukla Burak uzun süredir böyleler. Bu son damlaydi. Sen bunu firsat bilip Sneijdere neden laf etmiyorsunuz diyorsun. Mantigin zaten saçma. Madem iyi Van Gaal niye götürmedi gibi şeyler söylemen senin ne art niyetli biri oldugunu gösteriyor. Bence tam tersine Selçugun Buragin eleştirilmesi seni rahatsiz etti.

Geçmiş mesajlarımı görebilirsen, Burağa transferinin ilk gününden itibaren karşı olduğumu görürsün. Selçuk konusunda ise, 2 şampiyonluğumuzdaki katkısından ötürü saygım var hepsi bu kadar. Sneijder konusunda art niyet nedir ki yahu ? Ben kimim ki Sneijdere karşı art niyetli olabileyim? Sadece adı var diye bu adamın göklere çıkarılmasına tahammül edemiyorum hepsi. Size Sneijderli mutlu günler dilerim. Bu arada bir kere adam eksilttiğini görürseniz haber verin de ben de kaçırmayayım bu tarihi olayı.

Sneijder i eleştirmek için önce takım formatına bakılmalı kanatlarda adam yoksa oyunu rakip sahaya yıkamayıp kendi sahanda kabul ediyosan hiçbir şey yapamaz Sneijder.Medya neden Burak Yılmaz ı eleştirmiyor Galatasaray daki kaliteli oyuncuları gönderip kurtulmak için formsuzları iyi gibi anlatıyor.
Kanatlarda adam varken de gördük Sneijder'i. Bence Sneijder'siz, Burak'sız ve Selçuk'suz bir takım görsek de ona göre değerlendirsek daha iyi olur ama olmuyor işte.

Nasıl oynadı ki? Ben yanlış maçı izlemişim kusura bakmayın. 1 tane pas hariç tek bir olumlu hareketi yok. Bu sezonun tüm maçları dahil.
kaç tane top çaldı verkaç yaptı
sneijderin görevi top çalmak mı ?

maçın tamamında iyi demiyorum selçuk çıktıktan sonra bariz iyi oynadı

82589.jpg

Şunların tişörtlere bak notunu ver...

kaç tane top çaldı verkaç yaptı
sneijderin görevi top çalmak mı ?

maçın tamamında iyi demiyorum selçuk çıktıktan sonra bariz iyi oynadı
Selçuk çıktıktan sonra olan olay şuydu: Anderlecht maçın sonlarına doğru biraz panik yaptı, geriye fazla yaslandı, takımımızın yüklenmesine izin verdi. Top çalmasını bekleyen de yok zaten.Adam eksiltsin adam. Hücumda daha hareketli olsun. Çakılı kalmasın. Dediğim bu.

Kanatlarda adam varken de gördük Sneijder'i. Bence Sneijder'siz, Burak'sız ve Selçuk'suz bir takım görsek de ona göre değerlendirsek daha iyi olur ama olmuyor işte.
Ben hiç Bruma ve Olcan ın beraber oynadıgını görmedim ayrıca tek bir maçtan bahsetmiyorum takımın beraber oynaması gerekiyor sizin kanat varken gördük dediğiniz kadroda kanatlar kimlerdi?

Selçuk çıktıktan sonra olan olay şuydu: Anderlecht maçın sonlarına doğru biraz panik yaptı, geriye fazla yaslandı, takımımızın yüklenmesine izin verdi. Top çalmasını bekleyen de yok zaten.Adam eksiltsin adam. Hücumda daha hareketli olsun. Çakılı kalmasın. Dediğim bu.

hocam bulabilirsen tekrar maçın son dakikalarına bi bak anderleth'in panik yapması Galatasarayın baskısından dolayı oldu
sneijder son 15-20 dk koştu bastı mücadele etti top kaptı çabaladı
pasta attı ki attığı o pası bu takımda belki bir tek melo atabilir oda şüpheli

hocam bulabilirsen tekrar maçın son dakikalarına bi bak anderleth'in panik yapması Galatasarayın baskısından dolayı oldu
sneijder son 15-20 dk koştu bastı mücadele etti top kaptı çabaladı
pasta attı ki attığı o pası bu takımda belki bir tek melo atabilir oda şüpheli
Burada sadece fikir ayrılığımız var saygı duyuyorum fikrinize. İnşallah Sneijderli Galatasaray kadrosu başarılı olur ben de taraftar olarak mutlu olurum. Belki ben objektif bakamıyorumdur Sneijder'e.Size de nacizane tavsiyem, imkanınız var ise maçlarda Sneijderin topla her buluşmasında ne yaptığına bir bakın. Tek yapabildiği sola yakın topu aldığında, sağ açığa isbetli pas atmasıdır. Bir diğeri de şut. Başka birşey yapamıyor maalesef. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
Türkiye'deki tek "Türk" "golcü" olduğu için.

Ben de Bruma ve Olcanı görmedim de, yasin ve olcan oynamıştı galiba.
Valla abi Yasin fos bir transfer küçük takımların büyük oyuncusu.Olcan ve Bruma aynı kadro beraber oynasınlar bir kaç maç ve bu maçlarda Sneijder in performansına bakalım o zaman demek istediğim anlaşılır.Dikine giden oyuncuları rahat pozisyona sokuyor Sneijder.

Uğur Meleke'yi takip edin, adam gibi yorum yapan bir tek o kaldı şu an için. İçimden (içimizden) geçenleri söyleyebilen tek isim. Bugün sabah programında yaptığı yorumlarla Türk basınının içinde ki çölde ki vaha olduğuna kanaat getirdim, gözümde şu an efsane rütbesine ulaşmıştır kendisi.
Aynen. Bende seyrediyorum o programı iki gündür sabahları. Gayet güzel konuşuyor ve tarafsız olması en önemlisi.

I am the one who knocks!

Valla abi Yasin fos bir transfer küçük takımların büyük oyuncusu.Olcan ve Bruma aynı kadro beraber oynasınlar bir kaç maç ve bu maçlarda Sneijder in performansına bakalım o zaman demek istediğim anlaşılır.Dikine giden oyuncuları rahat pozisyona sokuyor Sneijder.

Ben de Bruma ve Olcan'ın kanatlarda, Pandev'in tek forvet oynadığı bir takım düşlüyorum. Ama o kadronun birkaç maç Sneijder olmadan çok daha agresif, çok daha hareketli, çok daha kararlı bir yapıda olacağına inanıyorum. İnşallah gün gelir görürüz bu tip bir kadro da o zaman belli olur herşey.

Ben de Bruma ve Olcan'ın kanatlarda, Pandev'in tek forvet oynadığı bir takım düşlüyorum. Ama o kadronun birkaç maç Sneijder olmadan çok daha agresif, çok daha hareketli, çok daha kararlı bir yapıda olacağına inanıyorum. İnşallah gün gelir görürüz bu tip bir kadro da o zaman belli olur herşey.
Görmek lazım inşallah şu 3 lü orta saha saçmalığından vazgeçerizde o zaman görürüz.

Geçmiş mesajlarımı görebilirsen, Burağa transferinin ilk gününden itibaren karşı olduğumu görürsün. Selçuk konusunda ise, 2 şampiyonluğumuzdaki katkısından ötürü saygım var hepsi bu kadar. Sneijder konusunda art niyet nedir ki yahu ? Ben kimim ki Sneijdere karşı art niyetli olabileyim? Sadece adı var diye bu adamın göklere çıkarılmasına tahammül edemiyorum hepsi. Size Sneijderli mutlu günler dilerim. Bu arada bir kere adam eksilttiğini görürseniz haber verin de ben de kaçırmayayım bu tarihi olayı.
Sneijder'in geçen sene neler yaptigini görmediniz sanirim. Siz herşeyi çalimdan ibaretmi saniyorsunuz. Buraga attigi topla 3 oyuncuyu oyundan düşürdü.Dün son 15 dakika dişinda iyi degildi. Pirlo çalimmi atiyor. Selçugun şampiyonlugumuzda payi var ama şimdi sürünüyor. hemde 2 senedir. Bu sene dip yapti. Bende Selçugu seviyordum ama işinin hakkini vermeyene saygim olamaz. Sneijder ilerleyen haftalarda iyi olmazsa onu da eleştiririm. Buragi zaten saymiyorum. O hem saygsiz hem yüzsüz hem de kötü bir futbolcu.

Geri
Üst Alt