Burak Yılmaz Medyada Neden Eleştirilemiyor?

Aynen. Bende seyrediyorum o programı iki gündür sabahları. Gayet güzel konuşuyor ve tarafsız olması en önemlisi.

I am the one who knocks!

O spor servisi denen programın yorumcusundan nefret etme noktasına geldiğim için bu program ilaç gibi geldi. Cidden artık sınırı aşmıştı yani, ne bir sorgulayan var ne eleştiren var 3 senedir hikaye anlatıp duruyorlar, çıldırma noktasına geldim artık. Meleke'nin de sözlerini duyunca bir oh çektim, demek ki bizim gibi düşünen birileri varmış bu piyasada dedim yani.

Muslera-Chedjou-Melo-Bruma banko olmali azicik olsada Sneijderde banko olmali Sneijder kendini gostermeli artik.Olcan TS de avrupada doktururken biz oynatmiyoruz.

Nasıl oynadı ki? Ben yanlış maçı izlemişim kusura bakmayın. 1 tane pas hariç tek bir olumlu hareketi yok. Bu sezonun tüm maçları dahil.

oldu-o-zaman-biz-kalkal%C4%B1m_175865.gif

Ahaha yahu ben Galatasaray düşmanı medyaya mensup olsam sürekli pohpohlardım bunu.. ne eleştireceğim.. çılgın mısınız siz :)

Son düzenleme:
Burak konusunda taa ilk günden bu yana yener e katılıyorum...Gol kralı olduğu dönemler de dahil bu adamla iyi futbol oynadığımız maç desem aklınıza herhangi bir maç gelir mi acaba?

O degilde beyler Devre Arasinda Hasan Şaşa gülüyorduk.Adamin dedigi her laf dogru cikiyor.Telles haric hicbiri Galatasarayda oynayamaz demisti dogru cikti.Veysel Galatasaray topcusu degil dedi buda dogru cikti.Gulme komsuna gelir basina lafi resmen cikiyor ortaya.

Neye istinaden bu mesajı atıyorsun ? Geçen sene senin Juventusa karşı kilidi açan en önemli topçun , hatta çoğu otoriteye göre dünyadaki en iyi üç 10 numaradan birisi Sneijder , bence kredisi bizde fazla

O çoğu otorite kim merak ettim bence onlar Messi , Özil , Xavi , Xabi , İniesta , Fabregas , Götze , Kross gibi devam eden Hagi , Zidane , Maradona , Puskas , Baggio gibi kariyeri bitmiş oyuncuları ya bilmiyor yada futboldan anlamıyor bırakın bu işleri dk. 90 da uzaya top atıyor adam o dakikada karşı tarafa top geçirmek zaten zaman kaydı daha akılcı garanti oynamak varken neden emin olmadan şu atılıyor. Bunlarıda sorgulayın bu takımda 3 kişi oynamayıp 8 kişi her işi doğru yapsa inanın bu takım her maçı alır kademeler arası kopukluk var kim şut çekcek kim pas atcak rol paylaşımı yok o an gelince ne yapılcağını bilmiyor kimse ıslıklar yüzünden Burak kaleci ile karşı karşıya pas attı şut çekiceğine belki gol olcaktı belki olmucaktı ama orda şutunu çekmesi lazımdı bırakın bu saçma sapan şeyleri daha öncede dediğim gibi bu ıslıklar ne Burak'a ne Selçuk'a zarar verir 3'er m. € yu cebine koyarlar otururlar kulübede kafasıda rahat olur adamların zararı Galatasaray'a olur o yüzden ıslıklamayın alkışlayında adam hırs yapsın kendini versin ıslıklıyorsanda şahsi değil tüm takımı ıslıkla hedef seçme çoğu kişide Burak Selçuk kesilsin ya kafanız mı güzel arkadaşlar Burak ile Selçuk'u kestin 6 tane türk koyucaksın koyun bakayım yerlerine adam kimi koycanız Yekta Umut dahamı iyi bırakın Allahınızı severseniz böyle yapmaya devam ederse taraftar ne ileri gideriz ne geri kendi kendimizi yakıyoruz bize dışarıdan mudahaleye gerek yok biz zaten içimizden alıyoz hep darbeleri arkadaşın 1 taneside Prandelli bıraksın diye başlık açıyor ya 3 haftada neyini analiz ettinde neye göre karar veriyorsun merak ediyorum bu tipleri.

Türkiyede 'sneijder kim ki ne oynuyor birtane çalım attığını gösterin' lafını söyleyecek kadar futbol bilgisi sınırlı insanların büyük bir çoğunluğa sahip olduğu için..

Peki taraftar olan sizler,Burak ve Selçuğu haklı olarak eleştiriyorsunuz da, eli belinde maç seyreden Sneijder efendiyi niye eleştirmiyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum. Bir tane filli pas atıp, bir tane güzel şut vurduğu için mi? En az Burak ve Selçuk kadar kovulmayı hakeden bir adamı kimse eleştirmiyor. Asıl sorun bu.

Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.
Yabancı sınırının olduğu bu ligte, birkaç maç kötü oynadı diye Wesley Sneijder'i mi eleştirecekler...

Geri
Üst Alt