Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

Tamam abi sizin takımınız her zaman Bayern Münih gibi oynasın.

Ben sadece elindekini doğru oynayan bir takım istiyorum.Belki elindeki topçuları uygun olmadığı halde böyle oynamaya ısrar etmeseydik , elimizdeki futbolcularla doğru futbol oynasaydık bugün herkes şampiyonluk gitti diye bağırıp çağırmazdı.

Bu takımda bu isimler olduğu için bir forvet ismi telafuz edilmedi bu takımda...

Boşuna savunmanın anlamı yok. Karabük te oynasa 20-30 gol atar. Ama Galatasaray ileride baskı kurmak zorunda olan bir takım.

Tamam abi sizin takımınız her zaman Bayern Münih gibi oynasın.

Ben sadece elindekini doğru oynayan bir takım istiyorum.Belki elindeki topçuları uygun olmadığı halde böyle oynamaya ısrar etmeseydik , elimizdeki futbolcularla doğru futbol oynasaydık bugün herkes şampiyonluk gitti diye bağırıp çağırmazdı.

Evet Türkiye Ligi'nde Bayern Münih gibi oynamalı zaten aksi düşünülemez. Kim varki karşında ya Puyol mu Yaya mı ulan alt tarafı cernat deniz defansta görkem görk bu ne la. Ezmeliyiz.

Kaç para alıyor bu yetenek fakiri sen biliyor musun ? Çıksın kendi kendini savunsun önce sonra biz de gerekeni yaparız. Ömründe kazanamayacağın parayı adam 1-2 ayda kaldırıyor.

Ne yapalım yani renkdaş?Adamın aldığı paranın şeceresini mi tutacağız.Bu devirde maalesef alınan para böyle.Yapacak bir şey yok.Senin benim gibi para kazanacak ise adam niye futbolcu olsun ki?(Bu arada bu çok sosyolojik bir konu.)Uzatmaya gerek yok.Senin fikrin sana,benim fikrim bana.Eyvallah

Ne yapalım yani renkdaş?Adamın aldığı paranın şeceresini mi tutacağız.Bu devirde maalesef alınan para böyle.Yapacak bir şey yok.Senin benim gibi para kazanacak ise adam niye futbolcu olsun ki?(Bu arada bu çok sosyolojik bir konu.)Uzatmaya gerek yok.Senin fikrin sana,benim fikrim bana.Eyvallah

Hayır demem o ki o.tu b.ku biz savunamayız. Önce o oynasın. O aparat atıldığında dakika bilmem kaçtı. O dakikaya kadar Burak bey ne yaptı ?

Burak son iki senenin gol kralı, milli takımın değişmez santraforu. Belki bu senede olacak...Yerine daha iyisini bulun alalım.

Allahını seven bi açıklasın ya.arkadaş nasıl yorum yapacağımı şaşırdım.hadi kahrettiğin taraftarı yani bizi boşver be kardeşim onca küfür yiyorsun her gittiğin stadda onca madde atıyorlar üzerine az hırslan yahu.daha fazlasını iste.koca Galatasarayın forvetisin gole ligdeki en yakın adamsın her maç ya rakip takımın defansına faul yaparsın ya gol kaçırırsın ya da ofsayftan çıkmazsın.ya ayrıca kardeşim ben "anlayış" kurumu muyum?almanya'da bir tezahürat vardır: "oynayın milyonerler" diye, bildin mi?yok burak gerekli eğitimi alamamış da ama çabalıyormuş da://ümraniyespor mu burası aslanım? milyon dolarları alacaksın, Galatasaray formasıyla şampiyonlar liginde chealse ile maça çıkacaksın ve biz de seni saçma koşular yaptığın, pres yaptığın.. vs. için alkışlayacağız. vasatsın abicim bu kadar basit kötüsün.

Onu atan insan degil, serefsiz, gerizekali.

Burağın yapıp da kendini beğendiremediği durumlar :

1) Topla dribbing yeteneğinin olmaması

2) Çalım yeteneğinin olmaması

3)Bütün şutları kalecinin gözüne üstüne nişanlaması

Bu yaptıkların düşünüldüğünde beğenilmiyorsun Burak,beğenilmiyorsun.

Drogba 1 Sen 2 Umut 3.

Utanın Lan.

2 Maçtır Chedjou'nun eline bakıyorsunuz.Ayıp.

Bu adama nedir bu nefret ben anlamıyorum arkadaş, bu adamın elinden gelen bu, kapasitesi belli, Burak bu yani. Bu yabancı sınırı kurallarında Burak'ı gönderip kimi alacaksınız? Bir tane kaliteli yerli forvet söyleyin ? Ülke olarak bir senede adamı çökerttik resmen..

Aslında eleştirerek çok doğru bir iş yapmıyoruz.

Bu kadar kısıtlı yeteneklerine rağmen alabileceğimiz herşeyi aldık.

Yazık olan birşey var, koskoca Galatasaray'da forvet oynayan adamların ikisi de stoperler kadar tekniğe sahip değil, gerçekten inanması zor.

Sol beke, stopere, hatta Sabri'ye uzun pas gelince stop edebiliyorlar, ama malum forvetlerimiz duvar gibi, ne pas var, ne topu yumuşatma, ne çalım.

Eleştirmek te istemiyorum, ama gerçekten üzücü bu durum.

Burak ben seni beğeniyorum koçum.

Sen yeterki bıkma azimli ol hırslı ol tıpkı Kopenhag maçı gibi.

Kaçır canın sağ olsun.

Ama golü iste pozisyona gir depar at.

Bu türk milletine bakma onlar messi'de bile bir kusur bulurlar.

BlueTapatalk

Ne yapıyorsun da? Yap da beğenelim.

Pas oyununa hiç bir katkın yok, topu alıp adam eksiltmen yok, savunma yapamıyorsun, tekniğin çok zayıf, top kontrolün vasat, topu hep aşıyorsun, bazen pasların çok yavaş kalıyor, topu kaptırıyorsun, pres yapıyorsun ama sonucunda hep faul oluyor, 1000 kez ofsayta düşüyorsun ve bu alanda Avrupa'da rekortmensin, kendini çok çabuk yere bırakıyorsun ve net bir şekilde haksız yere kendini atıp çok faul almışlığın var bu alanda malesef adın çıktı haksız değiller, iyi yönün ise çok gol atıyorsun, bu sezonda 12 tane gol attın ve bu takıma bu kadar olumsuz özelliğine rağmen katkın oldu, ancak şöylede bir şey var ki bu sezon en az 4 tane maçta inanılmaz net pozisyonları değerlendiremedin ve sonucunda puanlar kaybettik atsan belki de liderdik! Bunların hepsi Umut içinde geçerli, bazen yahu bunlar nasıl futbolcu olmuş dedirttiriyorsunuz bravo!

hala mı konuşuyorsun sen? insan da biraz utanma duygusu olur. umarım bir şekilde yabancı sınırı sorunu gelecek sene hallolur da senin gibilerin eline bakmayız. yoksa senin gibi adamlar varken bu takımdan cacık olmaz. yazıklar olsun. burak ve umut bakın ve chedjou'dan utanın...

Gözünü ucuz kurtarmıs adam resmen.

Burak zaten kapasitesi belli bir adam ve biz adamı sağ açık oynatıp resmen taraftarın önüne atıyoruz.

Bugün Umut'un pozisyonu Burak'a gelseydi kraldı yine.

Ne olursa olsun küstürmemeliyiz zaten her deplasman küfür yiyor düşene bir de biz vurmayalım.

Burağın yapıp da kendini beğendiremediği durumlar :

1) Topla dribbing yeteneğinin olmaması

2) Çalım yeteneğinin olmaması

Bu yaptıkların düşünüldüğünde beğenilmiyorsun Burak,beğenilmiyorsun.

Hepsine katiliyorum ama, bunlari Dünya´da yapabilen yegane forvetlerden bir tanesi Drogba. Ama öyle kisir bir oyun oynuyoruzki adami futbola küstürdük. Adam sevgi ve cosku ile oynuyordu daha 2-3 ay önce. Bu oynadigimiz ofansif sablonda (Bence sablon mablon yok) Drogba bile bunlari yapamaz hale gelmis ise, ozaman sorun top tutabilen futbolcu degil, sistemdir.

Sen istersen git Balotelli´yi getir, böyle bir hücum sablonu ile mücadele edersen o da futbola küser, fantaziye kacar.

Bu bizim taraftardaki vefasizlik beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Herkez cok cabuk hazir oyunculari harcmaya.... afferin, Bravo !!!

Geri
Üst Alt