Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

mücadele ediyosun ama yeteneklerin kısıtlı bu kadar oluyor ancak

Bir kısım taraftar gittiğinde arkandan ağladıklarında anlayacaklar değerini. Takma kafana bu bomboş eleştirileri. Semih, Selçuk ve Burak dışında yerlilerinden kime ne söylerseniz söyleyin, şu üçüne bulaşmayın artık yeter.

Başka yerli mi kaldı zaten :D Ayrıca Selçuk'la Burak sene başından beri reziller. Laf söylemeyip napsın millet şampiyonluk gidiyor bunların yüzünden özellikle de selçuk..

Aynen işte bak beğenmiyoruz seni, nankörüz biz. O yüzden gitmelisin. Bir an önce git lütfen. Eminim bir Avrupa kulübüne gidersen seni bağırlarına basacaklardır, yer gök Burak diye inleyecektir. Biz göremiyoruz sende ki o yeteneği, Avrupalılar mutlaka görecektir.

100 pozisyondan 12'sini atabiliyorsun sana kral diyorlar sonra

Bugün Selçuk'la Umut o kadar kötülerdi ki ilk defa bi maçta Burak'a laf edemedim

Valla canlı izledim. İçim acıdı adama. Haz etmem kendisinden ama cidden üzüldüm.

Küfür'e gerek yok.

Ekürin selçuk'u da yanına alıp defolun gidin bu takımdan.

once sucu kendinde arayacaksan burak bey. eskide her ne kadar kacirsanda arada bir atiyodun sen mevkinin geresimi gol atmayi unuttun. kac sene oldu daha sorunlarini cozemedin, artik bikdik her mac defalarca offsite'a dusmende.

Gittiğin zaman en büyük destekçin olacam. Söz veriyorum. Ne dersin ? Bence denemeye değer

Adama kızacak birşey yok adam santrafor ama bizim dahi teknik heyet kanat oynatıyor bu maçta bile umutu merkezde burak2ı kenarda oynattılar. Selçuk'un asist sayısının düşmesinde de bunun etkisi var.

Refik'cim malumunuz Selçuk Beyler sene başından beri yokları oynadığı için

ilk kelimesi biraz yetersiz olmuş gibi...

Doğru diyosun da bu maçta benim sinirlerimi tavan yaptırdı o yüzden. Yoksa bu sene Selçuk Burak kıyası yaparsak formsuzluk yönünden Selçuk Burak'ı katlar.

(Lig TV görüntüsü yasak)

İsmini Arena'da haykırmaktan keyifli bir şey yok. Trabzonspor'da, durgun geçen her döneminden sonra hat-trickle dönmüştü. Umarım bu durum tekrar eder. Üzülüyor insan.

Refik'cim malumunuz Selçuk Beyler sene başından beri yokları oynadığı için

ilk kelimesi biraz yetersiz olmuş gibi...

Son 3-4 haftaya kadar yine olumlu olmaya çalışıyordu. Ama artık zararlı oluyor. Nötr olmayı da aştı. Tek olumlu işi Chelsea maçında 11.5km koşmak sanırım 1 ayda.

Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim Burak efendi defans adamlarına sarılıp yere atıyorsun kendini hakemi taraftarı çileden çıkartıyorsun 3-4 maçta bir bunlar var tadı kaçtı artık dinlen.

Geri
Üst Alt