Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

Bugün yine bir çok topu ezdin , belkide penaltı alabileceğin pozisyonda eline koluna sahip çıkamadın , yine berbattın ,

ve utanmadan çıkıp konuşuyorsun trip atıyorsun ,

.

İsmini Arena'da haykırmaktan keyifli bir şey yok. Trabzonspor'da, durgun geçen her döneminden sonra hat-trickle dönmüştü. Umarım bu durum tekrar eder. Üzülüyor insan.

Bi' de buna üzülelim. Zaten stad ağlama duvarına döndü. Fenere laf edeni transfer ederiz. Semih bi' hakemi düzeltir kaptan yaparız, Terim'i zaten 1 yıl oldu hala savunanlar var..

bu formadan en kısa sürede uzaklaşman dileğiyle.

Üzüldüm durumuna. İyi ciddi birşeyi yokmuş. Gözüne de gelebilirmiş. Rize'ye ceza vermezlerse yazıklar olsun TFF'ye.

Taraftar oyuncusuna sahip cikmali, bunu Galatasaray taraftari ögrenmeli aslinda. Cok kirginim taraftarimiza. Alemin Krali Burak !

Burak Yılmaz: "Olayı kişiselleştirmemem lazım ama en ağır eleştiriler her zaman bana oluyor. Ne yaparsam yapayım kendimi beğendiremedim."

Burak Yılmaz: "Diyorlar ya Burak sürekli kendini yere atıyor, emek hırsızı felan... Çok ayıp, çok kırgınım."

Burak Yılmaz: "İlk yarı bir pozisyonum, var kafa vurduğum yüzde yüz penaltı. Nelere penaltı verildiğini biliyoruz."

Burak Yılmaz: "İnsanlar insaflı davransınlar. Benim tek isteğim Galatasaray'ın başarısı, Galatasaray'ın şampiyonluğu."

Burak Yılmaz: "Ben her zaman takım için oynarım, kişisel başarım attığım gol önemli değildir."

Buragi begenmem ancak mancini buraktan daha hatalidir.

sezon sonu iyi bir teklif getir bize de sen de kurtul artik

Yaptığı hataları bu şekilde örtmeye çalışmasına gerek yok.Bu taraftar senden gol atman dışında farklı birşey istemiyor zaten beklemiyorda.Ama sen en ufak bir olumlu hareket bile yapmadan bu maçı bitirdikten sonra bu açıklama biraz komik olmuş açıkcası.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

ya terım buna ayar cekıyordu.yedek baslatıverıyordu.masalah mancını her mac banko oynatıyor.

Buna tribünden iyi sövmek lazim

Ya Burak efendi gol atma dışında hiçbir yeteneğin yok. Atamadığında tabii ki eleştirileceksin.

Kendine bi sorsana dünyada hangi futbolcu 2-3 sezonda çuvalla gol atıp iyi bir ligde kalburüstü takıma transferini yapamaz ? Demekki birçok şey eksik sende. Top kontrolünü doğru yapamazsın ayağına dizine çarpıp saçma yerlere gider, top süremezsin at gözlüğü varmış gibi gözler sürekli yerde vb vb vb.. Hakkını yemeyelim araya iyi kaçıyorsun diyecekti ki %80 i ofsayt zaten o da gitti bak gördün mü.

Kendini atma konusuna gelince. Atıyorsun kendini Burak efendi bizde maç izliyoruz. Birde top sana gelirken rakibi çekmek itmek nedir ya kaç pozisyonu iç ettin bu şekilde ben unuttum sayısını.

Milyonlarca para alıyorsun utanmadan eleştiriliyorum diyorsun.

Top saklama =0

Çalım = 0

Top Sürme = 0

İkili mücadele = 0

Kafa Vuruşu = 0

Defansif katkı = 0

tek yaptığı defansın arkasına etkili koşular allahı var zaten başka numarası yok

Ulan çocuğun yanağı yarılacakmış yorumlara bak.

Git lan leş gibi bi takımda oynasanda git. En azından mutlu olursun kafan rahat olur kimse seni gözünün üstünde kaş var diye eleştirmez ya.

Çok büyük yetenek olduğun için değil kafan rahat olsun diye git. Mutlu olursun en azından insan gibi muamele görürsün.

Geri
Üst Alt