Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

Birşey yapmıyorsun, belki ondandır.

Belki haklıdır ama bi insan evladı o kadar ofsayt'a düşmez be kardeşim

ne vefası bitmedi gitti bu duygusal taraftar gereksizlikleri. yararlı olmadığı noktada gönderilir. sembol bir futbolcu olsa anlaşılır ancak burak gibi değerinin katlarını kazanan biri için vefa gösterilmiyor yorumu ancak türkiye olur. yeteneksizleri koruma klübü yapalım isminide.

Yeteneksiz bir oyuncu Sampiyonlar Liginde asla gidip Ceyrek Finale kadar 8 gol kaydedemez. Selcuk iki sene, Burak ise bir sene boyuncu bu takimi sirtladi Sampiyonluk yarisinda ve Sampiyonlar Ligin´de. Bu sene biraz fazla gol kacirdi, ve ondan dolayi bizde elestirdik en agir sekilde. Ama böyle bademden fistiktan böyle yararli oyuncular harcanzmaz. HELE HELE Yabanci Siniri varken bu Ülkede.

Üc sene önce cok yetenekli oyuncular vardi da sikitiyordu bu takim. Basari öyle kolay elde edilebilen birsey degil.Fenerbahce 7 senedir Sampiyon olamiyor, Besiktas´in son 27 senedeki sampiyonluk sayisi 6...

Galatasaray taraftari VEFALI olmicak da, hangi takimin taraftari vefali olucak ? Basarilardaki katkilari ile bu camiaya deger kazandirmis, her oyuncuya saygim büyüktür. Bizim taraftar ne yazikki cok nankör olmus.

Sabri´ye VEFA göster demiyorum, hakkedene göstereceksin ama. Biz bu takim 14 sene sampiyon olamazken de vardik, 8. siradayken de vardik, halende variz.

Defol git Burak seni tutan yok? Bence çoook fazla şans tanınıyor sana, biraz kulübede oturursan aklın başına gelir belki...

Kale ağzından gol kaçırdım ne yapsam kendimi beğendiremiyorum diye bir açıklama bekliyorum

Sen hele birşeyler yap biz elbet beğeniriz.

Geçti o iş. Yolu açık olsun diyeceğim ama 9-10 milyona satalım da ellerinde patlasın, her gittiği yerde dışlansın..

Burak'ı o paraya satabileceğimize inanıyor musun?O geçmişte kaldı artık.Hangi takım o kadar parayı verir.

Avrupa'dan herhangi bir takım sırf bu sezonu izlese 1 milyon vermez.

Futbolu bırak nasıl beğendiğimize şaşırırsin ;)

Hiç değilmi; Pozisyonlardaki gol başarısı %90, son derece etkilisin, eline geçirdinmi kaçırmıyorsun, bu sene 45.golünü attın,

Sahada son derece takım arkadaşlarınla uyumlusun ama bizde ne nankörüz ki !!! seni beğenmiyoruz... :apathy:

Geri
Üst Alt