Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

benim anlamadığım şampiyonlar liğinde nasıl 8 gol attı nasıl biri bana bunu izah edebilir mi?

Burak kardeş; Topa girdiğin her hareketinde rakibe müdahalen var. Ya sırtına çıkıyorsun ya da elini kolunu suratına vuruyorsun.

%100 pozisyonları bile faul yüzünden kestirip adeta rakibe çalışıyorsun.

Hadi kaçırdığın golleri geçtim ama faul yüzünden kesilen pozisyonların yarısını gol yapsan şimdi durum daha farklı olurdu.

Biri şu takoza kaçırdığı gollerin videosunu izletsin..

Maç içinde içine ettiği pozisyonlar her maç en az 5 tane..

Saçma sapan koşuları yüzünden her maç 5 te ofsayt en az..

Ee hep poh poh öyle boş boş pres yaparsın 1-2 maç yırtarsın ee hücum pres 0..

Neyin var ki alkışlayalım..

Her sırtı dönük taç pozisyonunda Amrabat gibi rakibine faul yapıyorsun top saklamayı bile bilmiyorsun..

Kendime ceza vermek istemedigimden susuyorum.

eskiden gol atardı ,şimdi faul yapmaktan başka hiçbirşey yapmıyor.Artık alışkanlık haline gelmiş.Eli kolu durmuyor

Başlığı okudukça aklıma nireye sıçacak bu millet videosu geliyor :D

Her maç istisnasız %100 gol pozisyonu kaçırıyor, daha ne yapsın? Adam en az 15 puanımıza mâl oldu.

Umurumda bile degil dunyanın parasını kazanıyor. Su sayfaya yazanlar olarak yıllık gelirlerimizi toplasak adamın 1 senede kazandıgı paraya ulasamayız. Elestırılecek tabii ki

Bugün inşallah o çocuktan ders almışsındır topa nasıl vurulur diye, konya'dan vurup ankaraya atmazsın bi daha

takıma tek başına bu kadar zarar veren bir futbolcu hatırlamıyorum.

dedigim gibi iyiki girmedi gol, bizim Problem su an Gol atamamiz, ama o cözülür gelene Mancini dedigi gibi bir patlarsin 5 atarsin.

Problem Burak in Futbol ile hic bir alakasi olmamasi, Ellerinle hep rakibin yüzünde, arkadan girip faul yapip sonra her seyde ama ben naptim demesi ve öyle saskin saskin bakisi insani deli ediyor, ya sanki hic bisey yapmadi gibi. Bide topu aliyor sut cekiyor yüz de yüzlük pozisyon sonra ellerine kafasaina koymuyor mu...

Topu ayaginda tutamiyor en büyük eksisi bu. Baros da 40 gol atmiyordu ama ayaginda topu tutarak bos alan aciyordu...ve böylece baska birisi gol pozisyona girme firsati bulyuordu.

Burak geldigi gün böyle bisey görmedim... Elmander cok daha takima faydaliydi.

ne yaptın ki beğenek la ? Jardel'in ahı tuttu bize. Götüyle gol atan adamı eleştiriyoduk koşmuyo die bu koşuyoda ne oluyo la ? çapsız yeteneksiz

Geri
Üst Alt