GSC Portal Burak Yılmaz, Neymar ve Rooney’i Geride Bıraktı

Burak taksa taksa böyle mavi kapak takar zaten... :D Şu haberi ciddi anlamda, eleştirenler için kapak olarak gören varsa söyleyecek sözüm yok... :)

Mesele elestirmek degil, bu adama karsi öyle bir nefret varki, bana sadece komik geliyor artik. O yüzden kafama göre bu kapak muhabettini aciyorum... Burak Yilmaz´i en cdok elestiren, ve en az seven adamlardan biriydim, hemde o CL sezonunda 8 gol attigi zamanlardi. Ama qapak muhabetti adami bendim gözümde sonunda sempatik kildi...

Son düzenleme:
Büyük bir takım için özellikle hedefleri avrupa olan bir takım için burakın savunalacak hiçbir özelligi yok,bir forvette bulunması gereken özelliklerin pek cogu yok
Fakat attıgı goller ve mecburiyetten dolayı herkes eyvallah diyor Burak bizim takımda gerçek bir golcü olsa anca yedek forvet olur

Bunun adı Türk düşmanglıda degil bana göre bizde oynayamayacak yabancılarda var.

Kral bu ülkede harcanıyor devre arası satalım

tapatalk

Kral neden gitsin PL´in ayagina, Premier League kralimizin ayagina gelecek ULAN !

k7.jpg

Forum yönetimi Burak´in soy adini Kapak olarak degistirmelidir.

mavi-kapak.gif

Taktigi kapaklar ile ben evimde koleksiyon yaptim, coluk cocuk gecindiriyorum artik. Sizede tavsiye ederim.
o mavi kapaklarin kutsal bir görevi oldugunu biliyor musun adem cakar efendi?

☆$☆

o mavi kapaklarin kutsal bir görevi oldugunu biliyor musun adem cakar efendi?

☆$☆

Bilmiyordum, ama ögrenmesi uzun sürmedi. Engelillere yardim amacli toplaniyormus kampanya dahilinde... Bu toplu halde kapak fotoraflari nasil cikiyor diye internette sasirmadim degil, sanki Burak kapak muhabettini yapanlar koleksiyon yapmis algisi yaratmisti bir ara...

gördünüz mu kralı kapakları taktı gene

Mesele elestirmek degil, bu adama karsi öyle bir nefret varki, bana sadece komik geliyor artik. O yüzden kafama göre bu kapak muhabettini aciyorum... Burak Yilmaz´i en cdok elestiren, ve en az seven adamlardan biriydim, hemde o CL sezonunda 8 gol attigi zamanlardi. Ama qapak muhabetti adami bendim gözümde sonunda sempatik kildi...

Nefretin sebebini araştırmak gerekir. Kabiliyet bakımından aynı seviyede olan Umut'a niçin bu kadar tepki yok. Önce bunun cevabını bulmak gerekir. Körü körüne destekçi ya da eleştirici olmak da yersiz... Ha Burak'a en çok küfür eden ve çok acımasızca eleştiren birisi olarak şu sıralar oynadığı futbolu önceki sezonlara göre çok daha iyi olarak gördüğümü de belirtmek isterim... Ama yine de bu takımın ihtiyacı olan bir oyuncu değil...

Nefretin sebebini araştırmak gerekir. Kabiliyet bakımından aynı seviyede olan Umut'a niçin bu kadar tepki yok. Önce bunun cevabını bulmak gerekir. Körü körüne destekçi ya da eleştirici olmak da yersiz... Ha Burak'a en çok küfür eden ve çok acımasızca eleştiren birisi olarak şu sıralar oynadığı futbolu önceki sezonlara göre çok daha iyi olarak gördüğümü de belirtmek isterim... Ama yine de bu takımın ihtiyacı olan bir oyuncu değil...

Adam önde yanliz mücadele ederken bile ilk elestirilen isim oluyor.

Resmen böyle oldu :

Gol yiyoruz Burak senin...
Gol atamiyoruz Burak senin...
Önde yapa yanliz iceriye top vercek kimse yok Burak senin...
Birisi osuruyor Burak senin....

Aslen Buragin okadar nadir sucu varki. Taktigimiz offans Kurgusu olan bir Takimin defans yapma gibi fantezilere kapilmisti Cesare ve ara ara Mancini. Aslinda Burakla beraber 3-4 kisi HÜCÜMU düsünse neler olacagini hem simdi, hemde FT zamanindaki Burak ile görüyoruz.

Buragin teknigi pek iyi degil malesef, ama sizin gibi nitelendirdiginiz kadar ne bos bi Adam nede Tarihimizin en kötü forvetlerindendir. Aksine bizim icin üst seviyededir.

neymar gibi yeni yetmeler ile kralı karşılaştırmak hakaret olur, qralın rakibi neymarın abileri messi ve iniestadır.

Bilmiyordum, ama ögrenmesi uzun sürmedi. Engelillere yardim amacli toplaniyormus kampanya dahilinde... Bu toplu halde kapak fotoraflari nasil cikiyor diye internette sasirmadim degil, sanki Burak kapak muhabettini yapanlar koleksiyon yapmis algisi yaratmisti bir ara...
eb2c9eaba154eb0a88cbf47efaafdcfa.jpg

ayipsin dükkanda özel yeri bile var.engelli insanlara saygisi olmayanlarin hayvandan farki yok benim icin..
hic düsünmeden biriktirmeye basla adem kardes.

☆$☆

Son düzenleme:
lig kariyerinde 104'ü galatasarayda 374 maç, 61 gsde 154 gol, 19'u gsde 40 asist. (11 golü ve 1 asisti avrupa maçlarında)
milli takım kariyerinde 39'u amilli takımda 97 maç, 15 i amilli formasıyla 17 gol.
sergen den sonra 4 büyükte oynamış 2. topçu, 29 yaşındaki elemanımız.

el qapaqsico :D

kapaksiko ney la :D

Adam önde yanliz mücadele ederken bile ilk elestirilen isim oluyor.

Resmen böyle oldu :

Gol yiyoruz Burak senin...
Gol atamiyoruz Burak senin...
Önde yapa yanliz iceriye top vercek kimse yok Burak senin...
Birisi osuruyor Burak senin....

Aslen Buragin okadar nadir sucu varki. Taktigimiz offans Kurgusu olan bir Takimin defans yapma gibi fantezilere kapilmisti Cesare ve ara ara Mancini. Aslinda Burakla beraber 3-4 kisi HÜCÜMU düsünse neler olacagini hem simdi, hemde FT zamanindaki Burak ile görüyoruz.

Buragin teknigi pek iyi degil malesef, ama sizin gibi nitelendirdiginiz kadar ne bos bi Adam nede Tarihimizin en kötü forvetlerindendir. Aksine bizim icin üst seviyededir.

Sana katılmadığımı üzülerek söylüyorum... Tek katıldığım tarafı tarihin en kötü forveti olmadığı konusu... Ancak yukarıda bahsettiğin sebeplerden dolayı küfür yemesi ki ben de küfrediyorum çok normal... Top tutamıyor olması ileride baskı kurmamıza mani oluyor, pas atamıyor olması ileride topu tutmamıza mani oluyor, Kaptırılan her top için geri kalan 10 kişinin harcadığı efor maçın ilerleyen dakikalarında hatalar yapılmasına neden olup puanlar kaybediliyor.

Her neyse, Hamza Hoca ile birlikte şu anda oynatıldığı pozisyonda daha verimli olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu gözler bir Elmander performansı gördükten sonra Burak'ın bu kadar eleştrilmesi normal karşılanmalı... Forvet kavramından sadece gol atan bir adam manası çıkarmak takıma ihanet olur. Bizim amacımız Türkiye'nin en büyüğü olamak Avrupa takımlarını dize getirmek ise forvetimizin de tek özelliğinin vuruşlar olmaması gerekir. Takım arkadaşlarının pozisyona girebilmesine yardımcı olmalı, gerektiğinde takım arkadaşlarını dinlendirebilmeli, adam eksilterek pozisyon yaratabilmeli...

Umarım bundan çok çok daha iyi olur... Kimsenin Burak'ın ismi yüzünden laf ettiği yok... Kendisi aldığı paranın hakkını vererek oynadığı sürece kimse ağzını açıp da iki laf etmez Burak'a...

Sana katılmadığımı üzülerek söylüyorum... Tek katıldığım tarafı tarihin en kötü forveti olmadığı konusu... Ancak yukarıda bahsettiğin sebeplerden dolayı küfür yemesi ki ben de küfrediyorum çok normal... Top tutamıyor olması ileride baskı kurmamıza mani oluyor, pas atamıyor olması ileride topu tutmamıza mani oluyor, Kaptırılan her top için geri kalan 10 kişinin harcadığı efor maçın ilerleyen dakikalarında hatalar yapılmasına neden olup puanlar kaybediliyor.

Her neyse, Hamza Hoca ile birlikte şu anda oynatıldığı pozisyonda daha verimli olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu gözler bir Elmander performansı gördükten sonra Burak'ın bu kadar eleştrilmesi normal karşılanmalı... Forvet kavramından sadece gol atan bir adam manası çıkarmak takıma ihanet olur. Bizim amacımız Türkiye'nin en büyüğü olamak Avrupa takımlarını dize getirmek ise forvetimizin de tek özelliğinin vuruşlar olmaması gerekir. Takım arkadaşlarının pozisyona girebilmesine yardımcı olmalı, gerektiğinde takım arkadaşlarını dinlendirebilmeli, adam eksilterek pozisyon yaratabilmeli...

Umarım bundan çok çok daha iyi olur... Kimsenin Burak'ın ismi yüzünden laf ettiği yok... Kendisi aldığı paranın hakkını vererek oynadığı sürece kimse ağzını açıp da iki laf etmez Burak'a...

Orta Saha ney icin duruyor. Misal Burak cok top kaptiriyor. O kaptirilan Toplari kim karsilamasi gerek? Selcuk ile Melo. Maalesef Selcugun durumu ortadayken, ve böylece daha Orta Sahada üstünlügü kuramiyorken, bütün sucun Buraga yönlendirilmesi benim icin yanlisdir.

Ama geri kalanina katiliyorum. Belki Burak-Elmander ikilisi efanse olabilecek bir duo olabilirdi. Nedense bu fbliler illahi birisinin Ayagini kiracaklar

Geri
Üst Alt