Burak Yılmaz : “Pozisyon yüzde yüz penaltıydı”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
a01ab17.jpg

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 3-0 yendiği maçta takımının ilk golünü atan Burak Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

Eliyle Burak' ın baldırına vurup düşürüyor kaleci. Aynı zamanda da sağ ayağını takıyor. K. Kart ve penaltı olmalıydı.

Haklı da sende böyle kolay düşme artık biraz ayakta kal yada kalmayı dene. Her pozisyonda kendini yere atmaya meyillisin.

adını çıkarmışlar burak adını. kolay kolay faul vermiyorlar artık sana bu senin için büyük dezavantaj bu imajını silmelisin.

Cüno kendinden cok emin bir sekilde Burak'a kalk isareti yapmasi cok komikti ya. Cüno pozisyonu izledikten sonra ne der cok merak ediyorum.

bu cücü denen herif chedjounun pozisyonunu yarim yamalak görüp faul ve sari veriyor. buragin pozisyonunda mal mal devam diyor.

Penaltı falan değil.. yatmaya gitti burak, kendini bırakmasa golü atıp maçı orada bitirebilirdi..

Bu huyları bırakması lazım artık..

Penaltı falan değil.. yatmaya gitti burak, kendini bırakmasa golü atıp maçı orada bitirebilirdi..

Bu huyları bırakması lazım artık..

Burak sana göre yatmaya gitti olabilir fakat ceza sahası içerisinde faul yapıldıysa bu penaltıdır. Pozisyonlara önce futbol mantığıyla bakalım.:-)

doğru demiş. zamanında bu kadar kötü şöhret için çabalamasaydı bugün kesin gereken karar verilirdi.

diğer yandan da cüneyt çakır sözüm ona dünya kupasında görev alacak halemin bu ayrımı yapabilmesi lazım

Burağın hikayesi yalancı çoban hikayesine döndü doğru söylese de kimse inanmıyor artık. Ve nasıl burak yatmaya gıtmış oluyor anlamadım. bom boş kale onunde devirmese kaleci golü atacak. salak mı bu adam gol atıp gol krallığına oynamak varken yatsın?

Bence de kirmizi kart ve penalti ama Burak da ayakta kalmak icin caba sarfetmiyor. Uzucu olan yani bu maalesef. Hakem Chedjou'nun bilerek elle oynadigi pozisyona da sari karti vermedi nedense. Cok tutarsiz bu Cuneyt, bence fazla sisirildi. Dunya Kupasi'nda merak ediyorum performansini.

Geri
Üst Alt