Burak Yılmaz-Theofanis Gekas Takası?

Akhisar Belediyespor'un 3 sezondur ligte kaliteli bir şekilde mücadele ettiğini düşünürsek,böyle aptalca bir takası yapacak kadar çapsız olduklarını sanmıyorum.

Bu arada mobilden girdigimden theofanisi yanlis yazmisim geregi yapilsin.

Burak Yilmaz´in masi ile bütün takimi doyurur Akhisar Yönetimi...

2 sene gol krali olmus muazzam bir adam ile nami xelcuk olan birini teklif ediyoruz neden olmasin:D anadolu klupleri basit dusunur sonucta sampiyonluk hayallri kurdugunu sanmiyorum onlarin.
Anadolu kulüpleri 3 büyüklerden daha akıllı hamleler yapıyo.Gekas'ı almaya kalk devre arasında 5 milyondan aşağı para istemezler.Mehmet Topuz-Gökhan Ünal-Alper Potuk-İsmail Köybaşı-Amrabat vb.

Anadolu kulüpleri 3 büyüklerden daha akıllı hamleler yapıyo.Gekas'ı almaya kalk devre arasında 5 milyondan aşağı para istemezler.Mehmet Topuz-Gökhan Ünal-Alper Potuk-İsmail Köybaşı-Amrabat vb.

Burak the kingi vericez sonucta zaten yarim sezonluguna dusunulmesi gereken bisey ha buyuk is cikarirsa gekas +1 yil uzatilir yasi 34 olmus bir adama kimse 2 den fazla istemez gercekcilik bu.

istedikleri adamlari alsinlar takimdan versinler gekasi i says.

musl
camdal -- zan -- kay --- balt
melo - colak
brumo -- snajder --- adin
gekaz

17 18 goal atar muht

2 sene önce yazıyorduk gekas diye.. çoğunluk "yaşlı artık bizim çapımızda değil"kafasındaydı :)

Gekas' ı geçtim, Necati'yi 3. kez geri çağırsak genç ve bizim çapımızda olan burak'tan daha iyi oynar..

Bize Cok yönlü, Presci, Rakip savunmalar ile savasacak Elmander tarzı santrafor lazım. Gekas bizde is yapmaz.

Burda kaç gündür bedava gomisi alırlar diye bağırdık çoğu kişi karşı çıktı neymiş burak yerliymis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak ve Selçuk takasını yapacak dünya üzerinde hiç bir futbol takımı yok! Adamların aldığı parayı hiçbir kulüp vermez. Bedavaya dahi versen kimse almaz! Dolayısıyla pimi çekilmiş bomba maalesef elimizde patladı. Taraftar bu kadar basit düşünüyor ama yönetimin ne gibi planı var anlamak mümkün değil. Yerli transferlere verilen paralar bildiğin servet! İşin en üzücü tarafı da "ne amaçla yapıldığı" belli değil... Hiçkimse bu adamlara, niye bu kadar para verildiğini açıklayamaz! Varsa açıklayacak önünde saygıyla eğilirim.

2 sene önce yazıyorduk gekas diye.. çoğunluk "yaşlı artık bizim çapımızda değil"kafasındaydı :)

Gekas' ı geçtim, Necati'yi 3. kez geri çağırsak genç ve bizim çapımızda olan burak'tan daha iyi oynar..

37 yaşındaki Drogba Chelsea'de oynuyorsa Gekas ligde işimizi görse yeter.
Bu arada takım içi rekabet oluşturamadık düşüncesindeyim. Özellikle hücum hattında...
Burak biliyor ki el mahkum oynayacak. Yok çünki başkası. Adam hırs yapmıyor ki. Umut desen onu kendine rakip gibi görmüyor.
Koy bakalım Gekas'ı... Koy bakalım Neco'yu... Oynayıp faydalı olacak adamları koy bakalım. Eminim Burak'ta değişecek.
Ha değişmedi mi. Çok ta umrumda. Onun bileti kesilir.

Geri
Üst Alt