Metehan Turan
Cezalı
- 18 Ekim 2014
- 1.760
- 0
- 496
Yarım sezonluğuna da olsa düşünülmesi gereken takas!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisar Belediyespor'un 3 sezondur ligte kaliteli bir şekilde mücadele ettiğini düşünürsek,böyle aptalca bir takası yapacak kadar çapsız olduklarını sanmıyorum.
Sen yer miydin+Selcuguda versek yemezlermi yinede![]()
Sen yer miydin![]()
Burak Yilmaz´in masi ile bütün takimi doyurur Akhisar Yönetimi...
Anadolu kulüpleri 3 büyüklerden daha akıllı hamleler yapıyo.Gekas'ı almaya kalk devre arasında 5 milyondan aşağı para istemezler.Mehmet Topuz-Gökhan Ünal-Alper Potuk-İsmail Köybaşı-Amrabat vb.2 sene gol krali olmus muazzam bir adam ile nami xelcuk olan birini teklif ediyoruz neden olmasinanadolu klupleri basit dusunur sonucta sampiyonluk hayallri kurdugunu sanmiyorum onlarin.
Anadolu kulüpleri 3 büyüklerden daha akıllı hamleler yapıyo.Gekas'ı almaya kalk devre arasında 5 milyondan aşağı para istemezler.Mehmet Topuz-Gökhan Ünal-Alper Potuk-İsmail Köybaşı-Amrabat vb.
:k19:2 sene önce yazıyorduk gekas diye.. çoğunluk "yaşlı artık bizim çapımızda değil"kafasındaydı
Gekas' ı geçtim, Necati'yi 3. kez geri çağırsak genç ve bizim çapımızda olan burak'tan daha iyi oynar..
2 sene önce yazıyorduk gekas diye.. çoğunluk "yaşlı artık bizim çapımızda değil"kafasındaydı
Gekas' ı geçtim, Necati'yi 3. kez geri çağırsak genç ve bizim çapımızda olan burak'tan daha iyi oynar..
Bence gekas-pandev takası, burak-yerli oyuncu takası..
Gekas'a karşılık , Pandev, Burak, Selçuk, Veysel, Yekta, Yasin, Engin, Yiğit G. + bir miktar paraMaaşların %50 'sini ödesek gene de kabul etmezler mi acaba