Burak Yılmaz-Theofanis Gekas Takası?

İhtimali bile yok ama olursa yüzyılın kazığını atmış oluruz akhisara. İster gekas oynasın ister oynamasın . Her şey Burak'ın olmasından iyidir.

Ben Buragi karsiliksiz bile Akhisar'a veririm ne Gekas'i
Maasinin 25%'ini biz ödüyoruz diye anlasma yapardim basardim tekmeyi kicina hadi yallah

2 sene önce yazıyorduk gekas diye.. çoğunluk "yaşlı artık bizim çapımızda değil"kafasındaydı :)

Gekas' ı geçtim, Necati'yi 3. kez geri çağırsak genç ve bizim çapımızda olan burak'tan daha iyi oynar..
Ben de oumar niasse diye bi taraflarımı patlattım ama nafile

yabancı sınırı var yoksa ne gekası bu takımın forveti uluslararası bir oyuncu olurdu anadolu leşi buraktan iyi ama işte yabancı sınırı var

Küme düşmeye niyetli olduklarını sanmıyorum.

db de yer kaplıcak boş konular açmayın be olmucağını biliyosunuz

burak burda ne paralar aliyor biliyormusunuz? biliyorsunuz. neden burak yilmaz oraya gitsin ki?

burak + 5 milyon = mevlüt cok daha mantikli olur

Gözünü seviyim sacmalamayin koskoca Galatasaray 34 yaşındaki Gekas'ı napsın ?

burak + 5 milyon = mevlüt cok daha mantikli olur

Adem Büyük çok daha versatil bir oyuncu...Bir forvette olmasını isteyipte Burak-Umut ta göremediğimiz özellikler Mevlüt te de çok gelişmiş değil...Pandev yerine de vasatın biraz üzerinde yabancı bir santrfor alınsa forvet problemi kalmazdı...İlle 3. bir alternatif bulunması istenirse de bu Umut olmalı, QHıral dan daha yetenekli olmasa da mental açıdan tükenmiş değil hiç olmazsa...

Mümkün olmayan senaryolar üzerinde zaman harcamaya gerek yok.

Burak bizim cezamız, çekiyoruz. Çekmeye devam edeceğiz.

Gekas değil de Muhammet Demir ile takım 2 gömlek yukarı çıkardı kesin.

muhakcock yabanci bir forvet almali lakin hangi parayla

Geri
Üst Alt