Burak Yılmaz: "Türk hakem istiyorum ben!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Süper Lig’in 36’ncı haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Yılmaz;

“Fenerbahçe’ye karşı yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Fenerbahçe’nin özel oyuncuları var, iyi oyuncular var. Biz bazı şeyleri kabul etmeden onlara meydan okumaya gelmiştik. Gücümüz bu kadar yetti. O yüzden kendilerini tebrik ediyorum”

"Aslında çok enteresan bir lig oluyor. Ligle ilgili çok şey söylemek isterim ama lig bittikten sonra söylemek istiyorum. Ben Türk hakem istiyorum. VAR’da yabancı hakemi kabul etmiyorum. Ben bu ülkenin bir evladı, değeri olarak hata yapacaksa da kendi hakemlerimin hata yapmasını istiyorum."

Fb ellen gol atmıs hocam haklı

Bu da nasil olduysa yabanci dusmani cikti, malum yabanci kuralini da elestirmisti ve sadece Turk oyuncu gormek istiyorum diyordu.

Fb nin ilk golü el var adamlar vermişler bizde olsa direk iptal ederler sekmeye filan bakmazlar

Neden? Ne zararı oldu yabancı var'ın? Böyle demesinin nedenini bilmiyorum, Kayseri maçında hata mı oldu?

Geri
Üst Alt