burak yılmaz vs karabükspor

Kalecinin yanından geçip kornere koştu ya, nasıl çıldırttı beni o an kazma herif.

I am the one who knocks!

Top kontrolü, durdurup topu önüne alma ve çevre kontrolü, topla beraber adam geçebilmek gibi yeteneklerden zerre kadar yok. Karabük maçında sadece 2 pozisyonda top kontrolü yapabilseydi 2 golü vardı.

GT-I9300 Tapatalk

OYle hareketleri olsaydi zaten adi muhtemelen Burakovic olurdu

Ben en cok asirtma pozisyonunda sinirlendim

CR7 icinde boyle video yaparim
Bos isler bunlar! Burak 2019 kadar banko forvetimiz.

Kral her takimda oynar...kiymetini bilin !

* LG G2 Tapatalk *

Kapaklari takmis

Bir ara bu muahbbet vardi ya her gol attiginda kapaklari takti diye 30 mesaj atiliyordu

simdi sövüyorsunuz adama ama sezon basinda bunun yerine demba ba gelseydi hatta gomis bir cogunuz burun kivirirdi
drogbaya bile sövenler gördü burada gözler sirf buraki yalayabilmek icin
az bile yapiyor
iyi oldu size

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

simdi sövüyorsunuz adama ama sezon basinda bunun yerine demba ba gelseydi hatta gomis bir cogunuz burun kivirirdi
az bile yapiyor
iyi oldu size

Ne kadar pahalı adam alınırsa o kadar mutlu olan bir taraftar profili var memlekette...Oysa Balotelli türevi adamlar getirmek hedef olmamalı, zengin kulüpler böyle pahalı bir kaç transferden verim almasa bile etilenmeyecek ekonomik güce sahip, bizim kulüplerde ise tek bir pahalı transfer fiyaskosunun yıkım etkisi göstermesi kaçınılmaz...

Forvet için yapılan ankette, kulübün mali yapısını dikkate alarak Mame Diouf u işaretlemiştim. 26 yaşında, bonservissiz, yıllık ücreti de makul, mis gibi forvetti; alınmış olsa ve Burak' ın yerine oynasa kötü mü olurdu?...

Kaçırdığı goller yetmiyormuş gibi hiç bir hava topuna çıkmıyor rakip defans rahat rahat arkadaşına indiriyor topu kesinlikle umut hak ediyor formayı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce güldürdü sonra düşündürdü kral.Boşuna "İncredible Unstoppable B17" demiyoruz.

Ortalama bi santrafor en az bir gol atardı o maçta.

az bile yapiyor
iyi oldu size

Sen-ben ve 2-3 kişi gerçekleri söylerken bu dangalak tayfa "Burak'ın 25 golü var rahat" diyordu...Sonuç ortada...

Kalecinin depar halindeki bir santrafordan daha hızlı kosması herseyi özetliyor zaten. Burak'ın ne hızı kalmıs, nede gücü.

Belese ayıboğan gomis'i alsak rahatlıkla 9-9 yapardık.

Geri
Üst Alt