GSC Portal Burak Yılmaz: "Vurmaktan korktum"

Hakan Ergün

10 Numara!
04ffa882790-14829253-640-360.jpg

Burak Yılmaz’ın Anderlecht maçında seyircilerin bir bölümünce yuhalanması, sarı kırmızılı futbolcuların şaşkınlığını daha da artırdı.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oturup aglayın la karı gibi bi de ? Yıllık 4 trilyon alsam bütün sülaleme opera halinde küfür etseler umrumda olmaz. Bu adamların bu kadar duygusal olma şansları yok

Bunu Dzemaili de yaptı maç başında. Burak gol kaçırdığı için yuhalanmıyor ki !

Şunuda söyleyeyim ne kadar kabiliyeti fazla olmasada son maçlarda dikkatimi çeken çabalıyor fazlasıyla o yüzdendir ki taraftarın çoğunluğu ( ben dahil ) bıraktı Burak ile uğraşmayı.

Pas vermek iyi de, pasi sert ve kaleye yakin sekilde (capraz) atardin, Umut da iceri takardi ozaman, ama pasi adamin gerisine atiyor, sprint halinde olan adamin gerisine yani..

Neyse bu bir detay, ama bizim taraftar da mac esnasinda daha guzel destek olmasini bilmeli, yoksa bizde biliyoruz bazi oyuncularin yetersiz veya kotu oldugunu suanda.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu Dzemaili de yaptı maç başında. Burak gol kaçırdığı için yuhalanmıyor ki !

Şunuda söyleyeyim ne kadar kabiliyeti fazla olmasada son maçlarda dikkatimi çeken çabalıyor fazlasıyla o yüzdendir ki taraftarın çoğunluğu ( ben dahil ) bıraktı Burak ile uğraşmayı.
Birakti mi ? Kardeş sen bıraktın da burada adamın anasını bile iyi anmiyor bazı kendini Galatasaray Taraftarı sanan zavallılar. Bu arada maçta çoğu eli belinde sahada gezinirken yeteneksiz de olsa adam 90 dk it gibi koştu cabaladi. Ama faydası oldu mu? Yok ışte o yuzden bizden bir şey olmaz maalesef.. Oyleki hala forumda cemali vuhhhhhh diyen cahil insanlar var normal yani...

%100 haklı açıklamalar. Ne olursa olsun oraya yuhalayan küfür edecek olan gitmesin. Yararından cok zararı oluyor çünkü.
Burak'ı azcık tanıyorsak oradan her türlü vururdu. İyi veya kötü sonuç olurdu orasını bilemeyiz lakin orada vurmamasının tek açıklaması protestolar, yuhalamalar.

anne babası bile savunmaz artık bu yetenek özürlü burak'ı

Son düzenleme:
Ya boyle bir dunya yok. Sen onlarca mactir rezil oynayacaksin, sonra ay taraftar boyle yapti sasirdim oynayamadim. Bu resmen basarisizligi kabul etmeyip sucu baskasina yukleme cabasidir.

Bakin taraftar iyi yapti kotu yapti demiyorum ama oyuncunun bunu bahane olarak dillendirmesi acizlik. Bu nasil profesyonellik? Sen ne olursa olsun cikip oynayacaksin.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

özgüven mühim lakin felaket yeteneksizsin burak

fener macında eksi sözlükde calısma yapan arkadas vardı,onu getirip önüne koymak lazım

o macta en az 2 tane gollük pozisyonu yemisti

Taraftar sahaya dalip dovmedigine sukretsin

senelik 3m euro ile en fazla kazanan turk futbolculari burak&selcuk kankalar ama gel gor ki ikisinin de sahada yuruyecek halleri yok

selcuk eskiden top kaptirmaz ikili mucadelede kaybetmezdi simdi ayakta duracak hali yok

istanbul bunlari cok bozdu cooook

Ya geçeceksiniz bu işleri yok burak koşuyormuş, yok çabalıyormuş.

Ben parasında değilim isterse burak para almasın yine eleştiririm. Futbolcuyum diyorsan onun şartlarını yerine getireceksin. Alt yapıdan bir oyuncu koy aynısını yapar biz niye bundan bişeler bekliyoruz ki.

Zamanlama desen yok. Atağa kalkıyoruz yanındaki oyuncunun götüne yapışıyor. Rakiple teke tek itip faul yapıyor.

Ne diyelim iyi ki ağzımıza ediyosun burak sağol mu diyelim.

Karın tokluğuna oynamıyo bu adamlar bizim hayatımız boyunca göremeyeceğimiz paraları 1 sene içerisinde kazanıyolar eğer o baskıyı kaldıracak mental güç yoksa bıraksınlar futbolu.Kötü oynarsan taraftar tepkisini ortaya koyar zamanında hakan Şükür bile yuhalandı futbolun içinde böyle şeyler var.

Hep acitasyon, hep mazlum edebiyati. Adam gibi oynasinlar ayakta alkislayalim.

Geri
Üst Alt