GSC Portal Burak Yılmaz: "Vurmaktan korktum"

olsun o bir QRAL 3 5maça 2 gol atar bir anadolu takımına bekleyin ne aceleniz

berk ismaile bunun çeyreği şans verseydik belkide adam akıllı bir golcümüz olurdu. adamlar 17 yaşında 20 yaşında çocuklara şans veriyor, bizde kiraya veriyoruz

chedjou varken balanta ve doria diye saçmalayan yönetim şimdi iyi düşünsün.. sardınız başımıza belayı.. bu takımın en büyük eksiği hala ve Burak'tan daha iyisi gelene kadar forvettir..

Tam da profesyonel bir oyuncudan gelebilecek açıklamalar...

Açıklamalara bak rezaletin son perdesi

Ve bu adam profesyonel futbolcu olacak

halen bu adamı haklı görenlere ise ayrı şaşırıyorum

Lanet olsun geldiği güne, formamızı giydiği güne...

Yine özeleştiriden yoksun bir açıklama.
Her zaman ki gibi acitasyon çalışmaları da başladı gerek medyada olsun spor yazarları kanalıyla olsun.
Sadece 1 maç kötü oynadılar diye değil çok uzunca bir süredir kötü oynadıkları için yuhalanıyor bu oyuncular.
Yabancı sınırı kalkmadıkça yetenek fakiri türk futbolcuların şımarıklıklarıyla uğraşıp duracağız.

Selçuk İnan defteri geçen sezon derbide formamızı yere attığı gün kapanmalıydı.
Ardından Selçuk efendi yine özeleştiriden yoksun bir açıklama yapmıştı.
''Türkiye'de herkes futbolu biliyor zaten ben pek kulak asmıyorum'' minvalinde açıklamaları olmuştu.
Ama biz naptık zam verip kötü futbol performansını ödüllendirdik.
5+3 oldukça da bu gibi yeteneksiz futbolcular ilerleyen zamanlarda 5m € garanti paralara oynayacaktır.

Bu saçma düzenin değişeceği günü iple çekiyorum.

Niye diğer futbolcular yuhalanmıyor ?

Burak ve Selçuk'u savunmadan evvel azıcık düşünün kardeşim...

Umut daha garantide değildi ki itiraz ona, adamın markajındaydı ve pası da zaten rakip kolaylıkla kontrol etti.

vurmamasını anlayabilirim ama Umut'a çıkartma şekli fiyaskoydu. Sırf Umut markajda olduğu için bile vurmalıydı.

kalede 20 yaşında gencecik çocuk vardı yahu!
Nasıl vurusn daha adam topa vurmadan yuhlamaya hazırlananlar var kimiside burak gol kaçırsada küfür etsek derdinde

Ya simdi Burak cikip soyle deseydi,

Cok formsuzum, kotu tercihler yapiyorum saha icinde. Taraftardan ozur dilerim, daha dikkat edecegim, daha cok efor harcayacagim.

Bitti iste, tepkiler azalir, insanlar dur bakalim diye bi sabreder. Ama yok , hep ben superim, ben muntesemim, taraftar beni anlamiyor, daha ne yapayim diye zirlarsan, tepki de artar, destegin de azalir.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Suç burakta değil suç bunu dünya yıldızı gibi görenlerde bu adamda yetenek yok eğer burak ordan vursaydi gol olma ihtimali yine düşüktü çünkü topu çok kötü sürdü

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berk ismaile bunun çeyreği şans verseydik belkide adam akıllı bir golcümüz olurdu. adamlar 17 yaşında 20 yaşında çocuklara şans veriyor, bizde kiraya veriyoruz
Kiraya veriyoruz da ne oluyor. Adamlar kaybolup gidiyor.

Baksana Furkanı geçen sene Karabüke verdik adam ne güzel oynadı.

Şimdi geri döndü ve şans bulamıyor. Nasıl genç oyuncu kazanacağız biz?

Bunları oynatmazsan nasıl gelişecekler.

Ancak kupada oynatılır bizim ülkede gençler.

Semihin de nasıl buralara geldiğini biliyoruz zaten..

I am the one who knocks!

OHA ya! Bir Golcü vurmaktan korkmaz, böyle bir sey yok, haber dogruysa Burak kesinlikle sadece bu Aciklama yüzünden bile kadro disi kalmali.

zamanında kovulmalı dedik hala duruyor

yazıklar olsun

bu adam futboluda bizde bırakır

Selçuk ve Burak kendilerine gelmeliler.2 sene önceki Selçuk la şuanki Selçuk arasında dağlar kadar fark var.Burak Yılmaz ın anlattıkları bahane değil futbolun içinde bunlar var.

ne yapiyorsa bu taraftar hep kendine yapiyor, iyidir kötür önemli degil
ama bukadar tepki olunca bunlar cikiyor. la iyi degil hadi kabul ettik ama
orda sutu kulanmicak kadarda degil. bruma bile son vurusu kötü dendi cocugun
kulagina kadar geldi bunlar, o bile eskisehir macinda daha iyi pozisyondayken sut atacagina pas
veriyor sneijdere, sonra hep futbolcular suclu. bu futbolcularin piskoljisi iyice bozuldu,
bu sadece burak ve selcuk icin gecerli degil. brumasindan, sneijderden tut kalecisne kadar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Henüz 10. dakikada ilk orta yaptığım pozisyonda yakın tribünlerden ana avrat küfür edenler oldu. Bir an düşündüm deplasmanda mı oynuyoruz diye. Maç boyu sürekli kendi taraftarımızdan küfür yedim. Bunu hak edecek ne yaptık?"

Sen büyük bir sahtekarsin. Suçu tümüyle taraftara atip magdur rolünü oynuyor. Senin gibi insanlarin Galatasaray'da oynamasindan utanç duyuyorum

Son düzenleme:
Kendi Bruma'ya bagirirken niye sut cektin diye hic cekinmiyor ama.

Demiyor ki : yeteneksiz,capsiz,vasıfsız,zeka yoksunluğu çekiyorum diye
Hala kendini savunuyor .

Geri
Üst Alt