GSC Portal Burak Yılmaz: "Vurmaktan korktum"

ins yakinda senin kafanda da biri laptop kirar

Valla oyunu tartışılır ama mücadele ediyor Burak sahada savaşıyor kim ne derse desin.

Böyle diyor ama ilerleyen haftalarda vurulmaması gereken yerlerden topa vuracağına adım gibi eminim.

Yeteneksiz iste arkadas. Vurmaktan korktum ne demek.. Bu seviye de oynayan her hangi yabanci futbolcu orda topu cok temiz bir sekilde kaleye gönderir. Ama bu kafa yok yerlilerde.. Daha önünde ki adamlara pas atamayan oyunculardan bahsediyoruz, bknz Veysel..

BxvtM-rCQAA4hjt.jpg:large

Koşmaktanda korktun dimi Burak Bey. Senin gibi hiçbişey yapmayip koşmayan bir seni gördüm ömrü hayatimda.

ya arkadas biz böyle vurmaya korkan, ne yapacagini bilemeyip heyecanlanan futbolcu istemiyoruz. Bu adama 3 milyon veriliyorsa vurup gol atsin diye veriliyor. Yoksa bende diyebilirim vurmaya korktum, heyecanlandim, üzüldüm, tereddüt ettim. Kusura bakma arkadas, 3 milyon alan adamin amatör duygular içerisinde olmaya hakki yok. Vuracaksin, golü atacaksin. Atamiyorsan elestirilere katlanacaksin.

özgüveni yerinde olan forvet orda asla pas atmaz direk kaleye vurur.

Verin bunlara 3 milyonları..
Lanet olsun yabancı sınırlaması
Lanet olsun çapsız futbolculara formayı veriyoruz..
Yıllık 3 milyon €'ya..
Ne forvetler oynar şu takımda..
Yazık!

Messi bile isliklandigindan ertesi macda öz güven kaybi yasarken buraka gelince," ya ne bicim pro futbolcusun" düsünmek tam cahilikdir yani.

İyi güzel bahane aynen bu kafada devam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Messi gazetelere çıkıp beni islikliyorlar diye taraftarı şikayet edip sizlaniyor mu?

-Tapatalk-

o messinin tercihi. hem gazetelere cikip sizliyor olayina girmedim ki ben.
adamin öz güveni kaybetmesi kadar dogal bir sey yok diye savunuyorum.
burda yok ya daha neler diyenler var. bazi futbolcular cok daha kötüyse bundan taraftarin emegide var. cik oyna olmuyor bazen isde. ayimi oynutuyorsunuz yahu ?! insan bunlar

burda yok ya daha neler diyenler var. bazi futbolcular cok daha kötüyse bundan taraftarin emegide var. cik oyna olmuyor bazen isde. ayimi oynutuyorsunuz yahu ?! insan bunlar

O kadar para alan profesyonelim diye geçinen adamlar bu tür şeylere hazırlıklı olmalıdır. Tepki vermeyelim adamlar yatsın bütün sene bunu mu istiyorsun yani?

Casillas acaba topa atlamaya korktum demişmidir. Ya da menajeri medyaya bağlanıp Ronaldo nun takım üstündeki bu hareketlerini,Rodriguez yaptıklarını eleştirmiş midir?

beceremiyorsa yedek kalır öz güveninin kaybetmeyeceği takıma gider.

O kadar para alan profesyonelim diye geçinen adamlar bu tür şeylere hazırlıklı olmalıdır. Tepki vermeyelim adamlar yatsın bütün sene bunu mu istiyorsun yani?

dün tepkiyi savunan birisiydim burda. Ama sürekli haline gelmesinden yanada degilim. burda savundugum nokta sadece etkilenir oyuncu nekadar pro olsada.
nasil taraftar destegi ile arenada rakipleri dize getiriyorsa bu oyuncular ters tepkide de korkmaya baslaya bilir.
ne kadar pro olursa olsun insan bunlar sonucda. taraftar etkisi yoksa iyi veya kötü yönde olsun bosuna taraftar bagiriyor stadlarda. hata gelmesin taraftar bos tribüne oynasinlar. nede olsa faydasi yok sizin görüsünüze göre verilen destek. Üstelik Türk insani bu pro meselesinde cok daha zayif oldugunu biliyoruz. daha duygusal yaklasiyor. Türkiyede taraftar destegi ile türk oyuncuyu level atlatir sahada ama tersinide öldürüre bilir.

Ya Veysel için falan desen tamam adam gelmiş tecrubesiz, uğraşıyor olmuyor. Bu adam dese hadi yine anlarsın da Burak'in bir değil, beş değil, on degil.

Hani özgüven kaybetmemiş halini bilmesek özgüven kaybetti yazık deriz de normal hali de aynı.

-Tapatalk-

beceremiyorsa yedek kalır öz güveninin kaybetmeyeceği takıma gider.

arda turan misali diyorsun yani. Buraki kaybetmek lige havlu atmak demek anlamina geliyor benim icin maalesef simdiki kadro yapimiza bakarsak.
Buraki ne kadar yetersiz bulsamda takimda baska golcü yok. golcü olmayan takim liderlige nasil oynacak lig türkiye olsa bile ?
pandev ve umut bu yükü tasiyamazlar bence.

Geri
Üst Alt