GSC Portal Burak Yılmaz: "Vurmaktan korktum"

arda turan misali diyorsun yani. Buraki kaybetmek lige havlu atmak demek anlamina geliyor benim icin maalesef simdiki kadro yapimiza bakarsak.
Buraki ne kadar yetersiz bulsamda takimda baska golcü yok. golcü olmayan takim liderlige nasil oynacak lig türkiye olsa bile ?
pandev ve umut bu yükü tasiyamazlar bence.

kapasite yetenek ve yaş itibariyle karşılaştırılacak oyuncular değil bence. Arda olayında yapılanları doğru bulmuyorum ancak 2 yıldır kötü olan bir oyuncunun hiç tepki almamasını beklemek fazla iyimser bir beklenti olur sadece Türkiye ve Galatasaray'a has bir durum değil. Pandev ve Umut katkı bakımından Burak'tan daha yararlı olur düşüncesindeyim.

Ya geçeceksiniz bu işleri yok burak koşuyormuş, yok çabalıyormuş.

Ben parasında değilim isterse burak para almasın yine eleştiririm. Futbolcuyum diyorsan onun şartlarını yerine getireceksin. Alt yapıdan bir oyuncu koy aynısını yapar biz niye bundan bişeler bekliyoruz ki.

Zamanlama desen yok. Atağa kalkıyoruz yanındaki oyuncunun götüne yapışıyor. Rakiple teke tek itip faul yapıyor.

Ne diyelim iyi ki ağzımıza ediyosun burak sağol mu diyelim.
Kafamıza silah dayayan yok burak oynasın diye.. Büyük başkanımız alacak bir yıldız golcü biz de seyredeceğiz. Adam yeteneksizse yerine adam alacaksın... Ha sahada kosmaz mücadele etmez o zaman küfürü hak eder lakin o gece hak etmedi eden 3 4 futbolcu varken biraz adil olmak lazım ADIL...

Her ne kadar maç esnasında çıldırsam da yaptığı hareketlerden ötürü.Kabul etmeliyiz ki Galatasaray'ın futbolcusu ve attığı gollere onlarca kez sevindik.O yüzden böyle kaos ortamı yaratarak ancak şikecileri sevindiririz.O yüzden destek olmak ZORUNDAYIZ

kapasite yetenek ve yaş itibariyle karşılaştırılacak oyuncular değil bence. Arda olayında yapılanları doğru bulmuyorum ancak 2 yıldır kötü olan bir oyuncunun hiç tepki almamasını beklemek fazla iyimser bir beklenti olur sadece Türkiye ve Galatasaray'a has bir durum değil. Pandev ve Umut katkı bakımından Burak'tan daha yararlı olur düşüncesindeyim.

pandev ve umut katki anlaminda bencede daha faydali olurlar ama bir konuda eksik kalirlar oda gol ve skor üretmekde.
ha her maci 1-0 ala biliyorsan bilemem yani.
Burak golcü. cok kaciriyor ola bilir ama o posisyona gireceksin ki kaciracaksin. kalitesi yetersiz ola bilir golcü olarak ama baska golcü yok takimda maalesef.

Tepki almasina dedigim gibi yanlis bulmuyorum ama bu tepkilerin devamlilik acisndan yanlis bulurum. Özelikle buraki biliyoruz ki tepkilere baya hasas birisi yapisi ile.
Yeterince Pro degil maalesef diye biliriz ama muhtacisiz olan , az da olsa, yeteneklerine. Onun yerine ciddi alternativ golcü almadiysan muhtacsin arkadas .

dün tepkiyi savunan birisiydim burda. Ama sürekli haline gelmesinden yanada degilim. burda savundugum nokta sadece etkilenir oyuncu nekadar pro olsada.
nasil taraftar destegi ile arenada rakipleri dize getiriyorsa bu oyuncular ters tepkide de korkmaya baslaya bilir.
ne kadar pro olursa olsun insan bunlar sonucda. taraftar etkisi yoksa iyi veya kötü yönde olsun bosuna taraftar bagiriyor stadlarda. hata gelmesin taraftar bos tribüne oynasinlar. nede olsa faydasi yok sizin görüsünüze göre verilen destek. Üstelik Türk insani bu pro meselesinde cok daha zayif oldugunu biliyoruz. daha duygusal yaklasiyor. Türkiyede taraftar destegi ile türk oyuncuyu level atlatir sahada ama tersinide öldürüre bilir.

Bu mudur yani? Hata üzerine ısrarcı mı olalım? Oldu olacak teknik direktörleri de kovalım, taraftarlar nasıl olsa futbolculara bağırarak futbolu yönetiyor. Bu böyle olmaz hiçbir yerde, taraftarlar her zaman bağırır futbolculara... Islıklarla, tepki gösterirler. Hem deplasman da hem de kendi evinde bu tür şeyler her zaman oluyor. Özellikle İngiltere liginde bu daha fazla oluyor. Daha önce ev sahibi takımında oynamış, şimdi rakip olmuş futbolcular her maç yuhalanıyor. Ama onlar tabiri caizse iplemiyor bile. Hatta daha motive edici oluyor ve nitekim profesyonelliklerini hiçbir daim kaybetmiyorlar. Sen futbolcusun; şut atman gerekiyorsa atacaksın. Bağıracaksa bağırsınlar sanki pas verince aynısı olmadı yani.

Bu benim eleştirdiğim asıl şey değil, benim sinirimin tavan yapmasının asıl nedeni; maç bitmiş, aradan 2 gün geçmiş olay kapanmış Burak hala medya karşısında karı gibi konuşup trip atıyor. Karşısına geçip sen nasıl futbolcusun be adam diyesim geliyor vallahi. Kesinlikle aldığı parayı hak etmiyor. Adamsa maaşında indirim ister.

Bu mudur yani? Hata üzerine ısrarcı mı olalım? Oldu olacak teknik direktörleri de kovalım, taraftarlar nasıl olsa futbolculara bağırarak futbolu yönetiyor. Bu böyle olmaz hiçbir yerde, taraftarlar her zaman bağırır futbolculara... Islıklarla, tepki gösterirler. Hem deplasman da hem de kendi evinde bu tür şeyler her zaman oluyor. Özellikle İngiltere liginde bu daha fazla oluyor. Daha önce ev sahibi takımında oynamış, şimdi rakip olmuş futbolcular her maç yuhalanıyor. Ama onlar tabiri caizse iplemiyor bile. Hatta daha motive edici oluyor ve nitekim profesyonelliklerini hiçbir daim kaybetmiyorlar. Sen futbolcusun; şut atman gerekiyorsa atacaksın. Bağıracaksa bağırsınlar sanki pas verince aynısı olmadı yani.

Bu benim eleştirdiğim asıl şey değil, benim sinirimin tavan yapmasının asıl nedeni; maç bitmiş, aradan 2 gün geçmiş olay kapanmış Burak hala medya karşısında karı gibi konuşup trip atıyor. Karşısına geçip sen nasıl futbolcusun be adam diyesim geliyor vallahi. Kesinlikle aldığı parayı hak etmiyor. Adamsa maaşında indirim ister.

rakip taraftar islikliyorsa baska bir sey , kendi taraftari isliklyiorsa baska bir sey. dünyanin her yerinde her takim o an aptalisiyor ciddi anlamda.
ha evet bazi oyuncular vardir daha atesleniyor, gatusolar, melolar gibi. Ama bunlar extrem örnekler bence.
Taraftar futbolo yönetmiyor. Ama taraftar motivasyon konusunda ciddi etken, özelikle gaz ile yürüye sözde pro futbolcu ülkesi türkiyede.
1-2 kisi isliklasa neyse.
bide bizde takim isliklanmadi, bireysel oyuncular bilincli cekilde isliklandi ki bu cok daha farkli bir sey. takim halinde isliklanirsin okadar sorun olmaz. Bütün olarak isliklaniyoruz. takim halinde iyi degildik dersin. ama top geldiginde özelikle sen isliklanirsan bu cok kötü yapar adami o anda.
Bide kendi taraftarindan yapiliyor bu. Avrupada bunu zaten pek göremesin.

Söylenenlerin hepsine katılıyorum lakin futbolcularda anormal bir güvensizlik var bunun üstesinden gelinmesi lazım, yani yapacak bir şey yok elde ki mal bu en iyi verimi birşekilde almak lazım

Keşke vursaydın. En azından içimizde kalmazdı. Yanındaki adama pas vermeyi bile beceremiyorsun, Selçuk kankanla gezmelere gelince kralsın.

bu taraftara sallama nedir arkadaş dünyanın heryerinde uzun süre formsuız devam eden oyuncu ıslıklanır ! nasıl ki iyiken alkjışlanıyor kötüykende ıslıklanır ronaldo bile ıslıklanmıştır ne yapacak traraftar put gibi oturacakmış futbol bu arkadaşım 10 trilyon para kazanıyorsun yılda !!

Ne yaptılar ettiler yine taraftarı suçlu duruma düşürdüler basın yardımıyla. Size diyecek kelime yok.

Suçlu olacak kimse kalmadı çünkü.Bunlar 2 senedir rezalet olan performanslarına basın yoluyla hep günah keçisi buldular.Drogba bunları bozdu,sneijder bunları bozdu,mancini yanlış oynattı,şimdide taraftar... kimi suçlayacaklar ki artık.

Gecen sene Mancini'nin başını yedi taraftar bu adamlar yüzünden. Taraftara hep bi kurban lazım çünkü.

Tapa

BxvtM-rCQAA4hjt.jpg:large

Koşmaktanda korktun dimi Burak Bey. Senin gibi hiçbişey yapmayip koşmayan bir seni gördüm ömrü hayatimda.
Koşu mesafelerimiz yine skandal.

Burak bu konuda haklı. Arenada oynadıgımız maclar rakip takımdan cok bizim ayaklarımızı titretiyor. Erken gol bulursak sıkıntı yok farka gidiyoruz. Ama isler bir kotu gitsin butun stat baslıyor saydırmaya.

Kendimizi yuceltelim biz yok avrupanın en atesli taraftarıymısız da bilmemne.

Geri
Üst Alt