GSC Portal Burak Yılmaz: "Vurmaktan korktum"

Oturup aglayın la karı gibi bi de ? Yıllık 4 trilyon alsam bütün sülaleme opera halinde küfür etseler umrumda olmaz. Bu adamların bu kadar duygusal olma şansları yok

ne 4 trilyonu ya.

9 trilyon alıyor en az.

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
- 2015-2016 sezonu için 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
- 2016-2017 sezonu için 2.850.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 2.900.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
- 2018-2019 sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

Burak Yılmaz ile Sözleşme Yenilendi - 27.05.2014 21:35 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif
78ol2l.gif

ne oldu herkes yelkenleri suya indirmiş.ne duygusal toplumuz yaa.yavrum burak insanların sabır taşı çatladı kabiliyet sıfırsa eşşşek gibi çalışıp hayvan gibi güçlenip topun arkasında önünde herkesden hızlı olmak zorundasın e oda yoksa k.bakma yer yok sana

vuramadım diyo sonrada daha uygun pozisyonda umutu gördüm diyo o zaman zaten vurma daha uygunsa ona attır ama onada atamıyonki hacı

Şaka gibi, yemin ediyorum. Şu lafı utanmadan edebiliyorsa dakika tutulmamalı artık bu takımda. Bunun ve Selçuk'un derhal kadro dışı bırakılması şart! Hoca yapmıyorsa yönetim yapmalı bunu. Sabri'nin günahı neydi lan o zaman?

beyler allahınızı severseniz bunları yuhalamayalım artık. yine bunlar haklı durumuna taraftar haksız durumuna düştü başlarım böyle işe. bırakalım kendi hallerine bu selçukla burak ı ağzımıza etseler bile bişey demeyelim takım küme düşmeye oynasa bile destek olalım yoksa yine bunlar mazlum taraftar yine suçlu olacak. ulan hırsızın hiç mi suçu yok

beyler allahınızı severseniz bunları yuhalamayalım artık. yine bunlar haklı durumuna taraftar haksız durumuna düştü başlarım böyle işe. bırakalım kendi hallerine bu selçukla burak ı ağzımıza etseler bile bişey demeyelim takım küme düşmeye oynasa bile destek olalım yoksa yine bunlar mazlum taraftar yine suçlu olacak. ulan hırsızın hiç mi suçu yok
yok..bu düzende hırsızın cezasını sen vermezsen kimse vermez..takım 2 kişi eksik oynasa pas yapar sağa sola döner bu kazmalar yüzünden birde ayağındaki toptan zorla gittiğin ataktan koşa koşa dönmek zorunda kalıyon niyeee? e burak efendi topu rakibe bıraktı sen yığılmışken kale önüne sonra 2 ye 2 yakalanıyolar selçuk adama refakat ediyo bi başka oyuncuda selçuk tutuyo diye başkasını tutmaya çalışıyo selçuğu zaten geçemeyen adam yok kaç kere geldiler kaleye ellerini kollarını sallayarak

Yok abi yok , bu adamları (Selçuk ve Burak) ya çok iyi idare edecek biri lazım yada takımdan defedecek biri lazım.

Bu iş artık iyi sarpa sardı.

Orada Umut'un önüne atmak yerine arkasına atıp klasını gösterdi zaten ama ben asıl gol atabileceği yerde kendisini yere attığı pozisyonda delirdim.

bu iki kanki bizde oynadıgı sürece ıslıklayacagız

ve kendi sahamızda deplasmanda gibi oynayacagız

kovun sunları artık

halihodzic olsaydi bunlari coktan döve döve göndermisti
bize cesur bir hoca lazim prandelli gibi bir korkak degil

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

ya zaten açıklama başlı başına saçmalık umut daha uygun pozisyondaysa zaten vurma adam gibi pasını at onuda atamıyonda.vurmaktan korktuğun açıklamana göre bencillik yapacakken yapamadım demek.

Geri
Üst Alt