Burak Yılmaz Yine Krallığa Koşuyor

Bu kadar yetenksiz bi adam nasıl bu kadar gol atabiliyo peki ?Evet hakan şükür çok gol kaçırıyordu ve hakan şükür içinde aynıları söyleniyodu Bence ikiiside büyük topçu .Bu arada sabrininde kalmasını filan istemem.

Attığı gollerin herhangi bir yetenekle alakası yok. O'na o pozisyonu hazırlayanların yeteneği tamamiyle.

@Semih Çiğdem umut da bu ligde 10-15 golün altına ilk kez düştü ama yetdneksizin ağa babası. Guiza İspanya gol kraliydi ueteneksizin önde gideniydi. Ben Burak çok kotu demiyorum kalsin takimda ama gsin 1. Forveti olmayi hak etmiyor.

Attığı gollerin herhangi bir yetenekle alakası yok. O'na o pozisyonu hazırlayanların yeteneği tamamiyle.[/QUOTE

Son attığı gole bak bakalım takipçi adam arıyo selçuk şut atıyo topu kontrol ediyo hızlı dönüyo ve gol o gol kaçabilirdide ama olması gereken yerdeydi

bosuna türk futbol tarihinin gelmis gecmis en büyük golcüsü demiyoruz. sahsen sampiyonluk, kupa kazanmak o kadar önemli degil benim icin, biz ölümüne kralciyiz. köstek olanlari da aylardir susturuyor zaten.

3. kez gol kralı olabilirse kendi adına güzel olur. Satmak istersek bizimde elimizde koz olur. Yani ne yapıp edip adamı gol kralı yapmalıyız.

Not: ne yapıp edip derken, yani penaltı falan olursa Burak atmalı.

Benden söylemesi Burak'ın Trabzon'a hatrick'i var. Bu sene de gol kralı Burak.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Sezon başından beri tek forvet oynatilsa 40ı zorlardi kral.

Onun bu yarışa girmesi ayıp zaten kaçırdığı gollerin onda birini atsa açık ara gol kralı zaten.

Geri
Üst Alt