Burak Yılmaz Yine Krallığa Koşuyor

Bu hafta het-tirik bekliyorum,haftaya Erciyes'e de 3 tane sallar,20 golü bulur Qral.

Emre, şimdi bu iki maçta 3 er gol atıp gol kralı olsa, Burak'ın futbolculuk kalitesini değiştirir mi?

Bence hayır.

Bir zamanlar ölümüne destekliyordum sözde kralımızı,ölümüne sallayan arkadaslara karsı bu adamın yeteneksiz oldugunu bilmeme ragmen savunuyordum ama bu adam bu sezon bizi sampiyonluktan eden bas etmenlerden biridir,artık destek mestek yok,koca sezonu baltaladı,gol kralı olması bunu degistirmez agabey.

Seni çekemeyenler anten taksın Burak'cım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bizim millet balık hafızalı 2 gol attı 2 de pres yaptı ya unuttuk koca sezonu.. Bence Burakı beğenenler açsın bir kere Sow'u izlesin..Ama gollerini falan değil sahada neler yaptığını topu alınca nasıl kullandığını bir de Burak'ı izleyin ..

Olabilir en azından o fırsatları yakalıyor.

Kardeşim sen Vanspor musun Allah aşkına düşürmeyin seviyemizi bu kadar.. Heralde pozisyona girecek arkada kapı gibi Sneijder var beğenmesek de ara pası atacak bir Selçuk var Melo var Drogba var(dı)..Sen bu ligin en büyük takımısın fırsat yakalamakla avunmak nasıl bir ezikliktir..Herkes neredeyse Buraka çalıştı koca sezon harcaya haracaya bitiremedi pozisyonları..

Burak'ın yerine Webo veya Almeida olsaydı(bakın Sow falan demiyorum ) min. 7-8 puan fazla toplardık..

Burak bu ligde 20 sezon üst üste gol kralı da olsa top süremeyen, pas veremeyen, yeteneksiz, oyun zekası sıfır, aşırı düz bir futbolcu diyeceğim ama ona futbolcu demek bile gerçek futbolculara büyük saygısızlıktır.

Kardeşim sen Vanspor musun Allah aşkına düşürmeyin seviyemizi bu kadar.. Heralde pozisyona girecek arkada kapı gibi Sneijder var beğenmesek de ara pası atacak bir Selçuk var Melo var Drogba var(dı)..Sen bu ligin en büyük takımısın fırsat yakalamakla avunmak nasıl bir ezikliktir..Herkes neredeyse Buraka çalıştı koca sezon harcaya haracaya bitiremedi pozisyonları..

Burak'ın yerine Webo veya Almeida olsaydı(bakın Sow falan demiyorum ) min. 7-8 puan fazla toplardık..

Olsaydı molsaydıyla olmuo o işler takımın en golcüsü işte allahım yaa delirtmeyin adamı ya ulan ne kadar alttan alsan gelionuzda gelionuz al koy ozaman burak kadar gol atıp kçırmayan birini gol bu kaçar demek istioz tartışmalara girmek istemiyoz gelionuzda gelionuz ulan bu adam senin topçun yok almeida yok webo yok bilmem ne kaçırıo işte napcan kaçar bu goldür kaçarl yok boş kaleyemiş yok bilmem ne al koy ozaman koy oaraya türk bi adam.

1990 senesinden beri Türkiye ligini takip eden biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki 3. kez kral olma ihtimali olan Burak Yılmaz;

Hiç gol kralı olmamış ya da Burak'tan daha az gol kralı olan

-

- İlhan Mansız

- Fatih Tekke

- Okan Yılmaz

- Elvir Bolic

- Saffet Sancaklı

- Oktay Derelioğlu

- Ertuğrul Sağlam

- Serkan Aykut

- Viorel Moldovan

- Semih Şentürk

gibi isimlerden daha kötü golcüdür
.. :sleeping::sleeping:

[attachment=9851:486239_10151246846204265_1224568807_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 486239_10151246846204265_1224568807_n.webp
    486239_10151246846204265_1224568807_n.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 78
@Semih Çiğdem ulan mulanli konuşma efendi gibi yaz önce... Bu sezon sağ bekte en iyi performansı sabri gösterdi. Senin mantigina göre seneye direk sabriyi koyalim oraya arayisa girmeyelim. Burak kötünün iyisi olabilir elimizdeki en iyi forvet de olabilir ama gs seviyesinde bit forvet olmadigi her hareketinden belli oluyor.. Demek istediğim olay hakan şükür de dunyalari kacirirdi hatta o dönemler kazma hakan diye adi cikardi ama adam futbolu biliyordu gol atamasa da büyük katli sagliyordu. Ben buraktan bu katkiyi göremiyorum sen gorebiliyorsan söyle biz de bilelim

Galatasaray takımının forveti için ''ama pozisyona giriyor''' diye savunanlar var doğru mu anladım arkadaşlar Eee camiamız adına bu müthiş bir haber . Pozisyona giriyorsak yakında gol bile atarız.

@Semih Çiğdem ulan mulanli konuşma efendi gibi yaz önce... Bu sezon sağ bekte en iyi performansı sabri gösterdi. Senin mantigina göre seneye direk sabriyi koyalim oraya arayisa girmeyelim. Burak kötünün iyisi olabilir elimizdeki en iyi forvet de olabilir ama gs seviyesinde bit forvet olmadigi her hareketinden belli oluyor.. Demek istediğin olay hakan şükür de dunyalari kacirirdi hatta o dönemler kazma hakan diye adi cikardi ama adam futbolu biliyordu gol atamasa da büyük katli sagliyordu

Bu kadar yetenksiz bi adam nasıl bu kadar gol atabiliyo peki ?Evet hakan şükür çok gol kaçırıyordu ve hakan şükür içinde aynıları söyleniyodu Bence ikiiside büyük topçu .Bu arada sabrininde kalmasını filan istemem.

Galatasaray takımının forveti için ''ama pozisyona giriyor''' diye savunanlar var doğru mu anladım arkadaşlar Eee camiamız adına bu müthiş bir haber . Pozisyona giriyorsak yakında gol bile atarız.[/QUOTE

Yav bi yürü git girdiği gibi golde atıyo öyle 8 yada 9 tane gol atan bi adam değil bu.

Geri
Üst Alt