Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Bu hafta het-tirik bekliyorum,haftaya Erciyes'e de 3 tane sallar,20 golü bulur Qral.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta het-tirik bekliyorum,haftaya Erciyes'e de 3 tane sallar,20 golü bulur Qral.
Emre, şimdi bu iki maçta 3 er gol atıp gol kralı olsa, Burak'ın futbolculuk kalitesini değiştirir mi?
Bence hayır.
Seni çekemeyenler anten taksın Burak'cım
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Boş kalelere 16 puan bırakan, Avrupa'nın en çok ofsayta düşen oyuncusu için boş bi savunma.
Boş kalelere 16 puan bırakan, Avrupa'nın en çok ofsayta düşen oyuncusu için boş bi savunma.
Olabilir en azından o fırsatları yakalıyor.
Bilmiyorum farkettiniz mi ama Berk İsmail Ünsal Burak'dan daha çok pozisyona girebiliyor oyunda kaldığı süre boyunca.![]()
Olabilir
Olabilir en azından o fırsatları yakalıyor.
Kardeşim sen Vanspor musun Allah aşkına düşürmeyin seviyemizi bu kadar.. Heralde pozisyona girecek arkada kapı gibi Sneijder var beğenmesek de ara pası atacak bir Selçuk var Melo var Drogba var(dı)..Sen bu ligin en büyük takımısın fırsat yakalamakla avunmak nasıl bir ezikliktir..Herkes neredeyse Buraka çalıştı koca sezon harcaya haracaya bitiremedi pozisyonları..
Burak'ın yerine Webo veya Almeida olsaydı(bakın Sow falan demiyorum ) min. 7-8 puan fazla toplardık..
O zaman Burak'ı satıp Berk'i 11 oynatalım.![]()
O zaman Burak'ı satıp Berk'i 11 oynatalım.![]()
1990 senesinden beri Türkiye ligini takip eden biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki 3. kez kral olma ihtimali olan Burak Yılmaz;
Hiç gol kralı olmamış ya da Burak'tan daha az gol kralı olan
-
- İlhan Mansız
- Fatih Tekke
- Okan Yılmaz
- Elvir Bolic
- Saffet Sancaklı
- Oktay Derelioğlu
- Ertuğrul Sağlam
- Serkan Aykut
- Viorel Moldovan
- Semih Şentürk
gibi isimlerden daha kötü golcüdür.. :sleeping::sleeping:
@Semih Çiğdem ulan mulanli konuşma efendi gibi yaz önce... Bu sezon sağ bekte en iyi performansı sabri gösterdi. Senin mantigina göre seneye direk sabriyi koyalim oraya arayisa girmeyelim. Burak kötünün iyisi olabilir elimizdeki en iyi forvet de olabilir ama gs seviyesinde bit forvet olmadigi her hareketinden belli oluyor.. Demek istediğin olay hakan şükür de dunyalari kacirirdi hatta o dönemler kazma hakan diye adi cikardi ama adam futbolu biliyordu gol atamasa da büyük katli sagliyordu
Galatasaray takımının forveti için ''ama pozisyona giriyor''' diye savunanlar var doğru mu anladım arkadaşlar Eee camiamız adına bu müthiş bir haber . Pozisyona giriyorsak yakında gol bile atarız.[/QUOTE
Yav bi yürü git girdiği gibi golde atıyo öyle 8 yada 9 tane gol atan bi adam değil bu.