Burak Yılmaz : "Yurt dışına gitmek istiyorum!"

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz'ın, deplasmanda rakip taraftarların saldırılarından bıktığını, yurt dışına gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Burak isyanda!

Galatasaray'ın, Elazığ deplasmanında kırmızı kartla oyun dışı kalan ve eleştiri alan Burak Yılmaz isyan etti.

240114%20burak%20y%C4%B1lmaz%20sinirli.jpg

Sarı-kırmızılı golcünün, arkadaşlarına kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söylediği ve "Özellikle deplasman maçlarında taraftarların sözlü saldırılarına uğruyorum. Bıktım" dediği öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın, "Yardımcı hakeme küfür etmedim. Neden atıldığımı bilmiyorum. Artık tüm saldırılardan bıktım. Avrupa'ya gideceğim" ifadelerini kullandığı bildirildi. Golcü oyuncuyu, Selçuk'un sakinleştirmek için büyük çaba sarfettiği de vurgulandı.

Burak, bu kart nedeniyle pazar günkü Gaziantep maçında forma giyemeyecek.

TRTSPOR

Yalan haberinizi ..

Boyle haberleri buralara yazmayin kendi agzindan canli canli izlemediginiz surece !!

Fener medyasinin oyununa gelmeyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sıkıntı yok, Gidenin üstüne sünger, gelenin altına minder. EyvAllah ;)

Gitsin Cenk Tosun'u alalim bizde.En azindan futbolcu adam topla arasi gayet iyi, Burak gibi rugbyci degil.

Anca trip atarsın böyle.

Seni Avrupa'dan alsınlar da hele, kimse kal demez merak etme.

Kraldır başımın tacıdır ama bir cry baby yaw.

Bu adam giderse golleri drogba mı atacak yorumlara bak :D Umarım gidersin burak

Yalan haberinizi ..

Boyle haberleri buralara yazmayin kendi agzindan canli canli izlemediginiz surece !!

Fener medyasinin oyununa gelmeyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kardeşim doğruluğunu yanlışlığını tartışalım diye koyuyoruz zaten. Koşulsuz inandığımızdan değil şükürler olsun o kadar beynimiz var.

Gidince kimi oynatacaksiniz onu da söyleyin bari.. Mr.Big Legend efsane "DROGBAAAAAAAAAAAAAA" bu adamdan kötü oynuyor..

Sanki yedekte adam varda Burak gitsin diyenler var.

Adam ne olursa olsun en çok gol atan ve pozisyona giren adamımız.Gideceksede sezon sonu planlama yapılır oyle gider.

Giderse şimdi ve yerine başkada forvet alınmasa o zaman ilk 5e giremeyiz ligde. Drogba ve umut burakın gol yükünü kaldıramaz.

Geri
Üst Alt