Burak Yılmaz : "Yurt dışına gitmek istiyorum!"

3 sene önceki haber bu, Arda yerine Burak yazmışlar

Ogrenildi, belirtildi.. :D

Yemeyin bu oyunlari, Burak'in bizim icin ne kadar onemli oldugunu bilen cakallar simdiden taraftarin gozunden dusurmeye, Burak ile taraftarlari kusturmeye calisiyorlar..

Hiç problem degıl gıderken umutla drogbayı al yanına kanser ettiniz insanı

Ogrenildi, belirtildi.. :D

Yemen bu oyunlari, Burak'in bizim icin ne kadar onemli oldugunu bilen cakallar simdiden taraftarin gozunden dusurmeye, Burak ile taraftarlari

kusturmeye calisiyorlar..

Bizim taraftar vefa konusunda fener ve beşiktaş taraftarının tırnagı olamaz

Bizim taraftar vefa konusunda fener ve beşiktaş taraftarının tırnagı olamaz

Orasini bilemeyecegim... Lakin bildigim birsey varsa o da bu cakal surusunun kafalarinda dolasin adi oyunlar..

Bizi gaza getirip, iyi-kotu eksiklikleri olmasina ragmen en iyi golcumuz olan Burak'i kusturup kafasini futbol disinda hersey ile bulandirmak, mesgul etmek. Once Sinem Kobal haberleri cikti, sonra Selcuk'un sevgilisine goz diken Burak oldu. Oyuna gelmeyelim..

Burak hiç bir takıma gitmez zaten 28-29 yaşındayken avrupaya gitmek saçma gidecekse Arda ve Nihat gibi 23-24 yaşında gitmeli bu yaştan sonra giderse kendi içinde bizim içinde iyi olmaz.Bonservisinin %25 Trabzona gitcez zaten en fazla 7-8 milyon verirler onuda 2 milyonu TSye gider.Futbolu Selçukla beraber bizde bıraksın.

Bugün yine anladım ki bu şikecilerin yerinde biz olsaydık (allah korusun) onların taraftarı bizi düşürmek için elinden geleni yapardı ceza alana kadar.

Biz ise ancak kendi yönetimize ve futbolcularımıza sallamaktan bir işe yaramiyoruz.

Hİç alaka bulamadım esprı ise oda olmamıs

İronı ise oda olmamış 6 pastan gol atamıyor efendıler

Sanki man city veya chelsea gibi 4-5 tane forvetimiz var da hemen adamları gönderiyorsunuz. Bir ay sonra Chelsea'ye gol attılarmı bu adamlar ne yapacaksınız?

Genel olarak diyorum, üstüne alınma

Sanki man city veya chelsea gibi 4-5 tane forvetimiz var da hemen adamları gönderiyorsunuz. Bir ay sonra Chelsea'ye gol attılarmı bu adamlar ne yapacaksınız?

Genel olarak diyorum, üstüne alınma

Çekilmiyor su ankı durumları 2 ma daha puan kaybedersek bu iş biter

Büyük takımın golcüsü maç secmıyecek net

Bize iyilik yapmis olursun senin yerine adam gibi forvet aliriz.

Çekilmiyor su ankı durumları 2 ma daha puan kaybedersek bu iş biter

Büyük takımın golcüsü maç secmıyecek net

Ben de katılıyorum bunlara ama başka seçeneyimiz yok şu anda, geçen seneki formlarını bekleyeceğiz artık ama hoca zaten söylemiş büyük takımların en azından 4 tane forveti olmalımış.

Ama öyle bize hemen katkı sağlayacak bir tane türk forvet bilmiyorum ben şu anda. Yabancı zaten alamıyoruz diğerlerini göndermedikten önce

doğruysa :f50: alan çıkarsa tabi. 3 5m e rusyaya gider en fazla

Geri
Üst Alt