Burak Yılmaz : "Yurt dışına gitmek istiyorum!"

klüp yalanlar bunu zaten kendiside demişti birkaç hafta önce ben mutluyum diye

ama bende gitmesini isterim

Burak ile derdiniz ne anlamıyorum. Burak'a hakaret edenler, top kontrol özürlüsü, ayakta duramayan Milan Baros'a yıllarca sabredenler. Türk pasaportu olduğu için mi bu kadar sabırsızsınız?

Bu adamla olan derdinizi anlamıyorum. Adamın çektiği çile çok acayip ya.Hergün kendini ispat etmek zorunda olmak.Nasıl zor olduğunu düşünebiliyor musunuz bu kadar yüklenirken bu adama?

Bu adamın yerine Cenk Tosun'u düşüneceğinze Umut'un yerine adam düşünün. Gaziantep maçında leş gibi oynuyor şu an itibariyle ve Cenk tosun yerine gayet güzel yakışır bence

Burada burağa söven tiplerin gözümde bir fenevli kadar değeri yok!! BURAK git kardeşim Avrupa'ya salla gollerinide Avrupa'da döt olsunlar her zaman oldukları gibi.Arda'yı da böyle kaçırdı bizim futbol profösörü taraftarımız hiç bir şeyi beğenmez 37 lik Drogba,30 luk Umut mübahtır onlara ..

Kalırsa iyi olur.Ama illa da gitmek istiyorum derse o zaman G.Antepten Muhammedi alalım.

Burak'ı beğenmiyor bazıları ama adam yok pozizyonda yok. Hiç olmadı giriyor ama kaçırıyor, diğerleri onu da yapamıyor.

Geri
Üst Alt