# Burak Yılmaz

Cevap: # Burak Yılmaz

pffff burakı savunabilirsin,sevebilirsin de ama beğenmeyenlere yazdıkların asabımı bozdu.

benimde senin burak için yazdıkların asabımı bozdu.adam daha ne yapsın.Bizde hiç hakkını teslim etmek yok.Bu adam kendini nasıl geliştirdi herşey gözümüzün önünde.Öyle bir mesaj yazmışınki adamı yerden yere vurmuşun.Bence burak bunu hak etmiyor.16 gol atmış hemde ülkemiz gibi kasapların olduğu ve sert savunma anlayışının olduğu bir ligde.geçen yıl yaptıkları ortada.Şikebahçenin elinden şampiyonluğu bile aldı bu adam son maçta daha ne yapsın.Burak yılmaz umarım gelir Galatasaraya.Fatih hoca sayesinde daha yide olur buna yürekten inanıyorum.

Cevap: Burak Sürprizi

senin gözün bozulmuş demekki gözlüğe ihtiyacın var

bütün takım ona çalışıyo diyerek zaten futboldan anlamadığını göstermişsin

çünkü futbol amacı gol atmak olan oyundur

bütün takım forvete çalışır

forvet de gol atar

bütün takım sağbeke mi çalışsın

takımın arka tarafı kötüyse

güçlü takımlarla oynana maçlarda ileriye top götüremiyolarsa burağın mı suçu var bunda

hırvatistan maçında top mu taşıdılar ileriye

hadi senin de bi forvetin türkiyenin dandik takımlarına yarım sezonda 16 gol atsın

6 gol attı diye elmander krallığını ilan etti

herifin 16 golü var

benim gözüm kör değilde senin anlayışının kıt olduğu belli birincisi trabzon zaten sistem gereği tek forvet oynuyor kaleye en yakın oyuncuysan gol atma ihtimalinde yüksek ikincisi senin ağzına aldığın o elmander attığı gollerden değil yaptığı hücum presten savunmasına yardımdan sahada basmadık yer bırakmadığından göklere çıkarılıyor sen kıt olduğun için elmanderin gollerine bakarsın o adam sıfır gol atsa 10 tane golün yaratıcıdır.burak dediğin adam boş kale karambol golları önüne atılan saçma sapan toplara koşup attığı gollerden başka hiç bi işe yaramaz burağın ayağının içiyle köşeye attığı bi top bulursan alda afiş yaptır as duvarına elmanderin attığı gol dünyada en iyisi seçildi burak o hareketi yapmaya çalışsın topun üzerine basar düşer o top bi yerine monte olur herkes haddini bilecek burak kim sağ açık diye oynayan klüp klüp gezen her gittiği yerden kovulan bitiriciliği halen %20 lerde olan bi kazmadan bahsediyoruz büyük golcü ise bana kazandırdığı bi tane büyük maç göster elamnder büyük oyuncu en büyük maçı fener maçını tek başına aldı nerdeyse yerli kalitesiymiş pehhh burakla kalite olacaksa varsın olmasın.

Cevap: Burak Sürprizi

benim gözüm kör değilde senin anlayışının kıt olduğu belli birincisi trabzon zaten sistem gereği tek forvet oynuyor kaleye en yakın oyuncuysan gol atma ihtimalinde yüksek ikincisi senin ağzına aldığın o elmander attığı gollerden değil yaptığı hücum presten savunmasına yardımdan sahada basmadık yer bırakmadığından göklere çıkarılıyor sen kıt olduğun için elmanderin gollerine bakarsın o adam sıfır gol atsa 10 tane golün yaratıcıdır.burak dediğin adam boş kale karambol golları önüne atılan saçma sapan toplara koşup attığı gollerden başka hiç bi işe yaramaz burağın ayağının içiyle köşeye attığı bi top bulursan alda afiş yaptır as duvarına elmanderin attığı gol dünyada en iyisi seçildi burak o hareketi yapmaya çalışsın topun üzerine basar düşer o top bi yerine monte olur herkes haddini bilecek burak kim sağ açık diye oynayan klüp klüp gezen her gittiği yerden kovulan bitiriciliği halen %20 lerde olan bi kazmadan bahsediyoruz büyük golcü ise bana kazandırdığı bi tane büyük maç göster elamnder büyük oyuncu en büyük maçı fener maçını tek başına aldı nerdeyse yerli kalitesiymiş pehhh burakla kalite olacaksa varsın olmasın.

bu forumda içi boş fanatizm kokan laflarla pirim yapacağını sanıyosan yanılıyosun

TRTsporda burakin tum gollerini seyrettim. Cogu kaleciyle arsi karsiya, gerisi gelen topa, defans topa hamle yapmiyorken grlisine vurus. Hep ofsayt cizgisinde geziniyor ve her mac fazlasiyla ofsayta kaliyor. Ligde is yapar, Avrupa'da hicbisey yapamaz. Defans yipratamaz, gezinir sadece.

~

anadolu golcüsü değil, herhangi bir büyük takımda iş yapar.

Gelsin farketmez, ligde iki forvetin biri olur, CL de yedeğe alırsın. Ama öyle 10 milyon € falan da çok, hülle en iyi yol :)

Burak Yılmaz ı transfer etmek, Alex de souzayı transfer etmekten daha zor.

G.Saray'da Burak Yılmaz sürprizi!

G.Saray’ın Selçuk, Ceyhun ve Engin’den sonra Trabzon’dan Burak’ı da transfer etmek için harekat planı yaptığı ancak...

G.Saray'ın Selçuk, Ceyhun ve Engin'den sonra Trabzon'dan Burak'ı da transfer etmek için harekat planı yaptığı ancak bu operasyondan son anda vazgeçildiği ortaya çıktı. Sezon başındaki yeni sözleşmesine "5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyduran milli oyuncuyu isteyen yöneticilerin, devre arasında yapmayı düşündükleri bu çok gizli operasyondan iki kulüp arasındaki ilişkileri germemek için şimdilik vazgeçildiği öğrenildi. Bir televizyon programında Türkiye'de en çok Burak'ı beğendiğini açıkça dile getiren başkan Aysal, yöneticilerinden gelen "Burak'ı alabiliriz. Sözleşmesinde özel bir madde var. Girişimde bulunabiliriz" teklifini milli yıldızı çok istemesine rağmen şimdilik geri çevirmek durumunda kaldı.

SELÇUK'LA YAKIN ARKADAŞ

Habertürk'ün haberine göre; İki kulüp arasında Selçuk ve Ceyhun'un transferinin ardından soğuk savaş başlamıştı. Ancak şike operasyonu sürecinde hem Kulüpler Birliği hem de TFF'nin tutumuna karşı G.Saray ve Trabzon'un benzer tavır koymaları nedeniyle gerilim yumuşama eğilimine girmişti. Tarafların son olarak Jaja transferinde karşı karşıya gelmesi bu ılımlı havayı biraz sertleştirmişti. Aysal'ın, Burak için yapılacak operasyonu, Trabzon'la ipleri tamamen kopartacağı ve iki camianın karşı karşıya kalabileceği endişesiyle başlamadan durdurduğu öğrenildi. Bu nedenle Burak'a da herhangi bir teklif gitmedi. Ancak G.Saray yönetimi, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda, sezon sonunda kesenin ağzını açıp cazip bir teklifle golcü oyuncunun aklını çelmeyi planlıyor. Yakın arkadaşı Selçuk İnan'ın da G.Saray'da forma giymesi, Fatih Terim faktörüyle Burak'ın böyle bir öneriye sıcak bakabileceği belirtiliyor. Selçuk ile Burak'ın menajerliğini de aynı şirket yapıyor.

Sabah Spor - G.Saray'da Burak Yılmaz sürprizi!

Cevap: G.Saray'da Burak Yılmaz sürprizi!

:)

Dün vardı bu konu

Trabzonspor ile yakınlaşmamız rahatsız etmiş birilerini.

5 milyon euro yurt dişi için olan fiyat diye biliyorum.

en cok istedigim yerli oyuncu ama Trabzonla papaz olmamak lazim su aralar

trabzonda nedensiz ölümler başlar

Burak topçu mu la :asd:

Bunu da alırsak Trabzon`un playofflara kalması çok zor.

Olsa süper olur.. :)

kaldıramaz hamsiler bu kadarını :D

gol falan da atiyor ama bir turlu begenemdim ben buragi

Geri
Üst Alt