Üye Görüşü Burak Yılmaz'a Daha Ne Kadar Katlanacağız?

anked

• 1 sezon daha

Oy: 2 10,5%
  • 2 sezon daha

Oy: 0 0,0%
  • 3 sezon daha

Oy: 1 5,3%
  • 4 SEZON DAHA

Oy: 7 36,8%
  • FOR ALL ETERNITY

Oy: 9 47,4%

• Kullanılan toplam oy
    19

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
su karabuk maciyla ilgili meshur videoyu izlemeye binaen meditasyon halinde dahi agiza alinmayacak kufurleri zihnimden gecirdigimi farkettim arkadaslar. ki herhal akli selim herhangi GS taraftari bundan farkli bir ruh hali icerisinde degildir, o halda nereye gidiyor bu is diye sormak istiyorum UND postlari editleyib durma ula murhie

Son düzenleme:
2019 ya kadar. O yil sözleşmesi bitiyor.

Son düzenleme:
Bunu yollayamayız maalesef.Bari birkaç haftalığına sakatlansa.

Hazır biraz daha piyasası varken Ruslara önermek lazım. Yada Rus Liginden iyi bir santrafor karsılıgı takasta falan kullanabiliriz, olmadı üzerine para katarız. Mesela Doumbia'nın sözlesme sene sonu bitiyor. Burak+5 m euro cok iyi bir teklif olur.

Burak geldiğinden beri aynı. Günden güne eritti takımı. En çok kızdığım yanı arkadaşlarının eforunu emeğini çalması. Burak'la birlikte oynayan oyuncular tam performans veremez. Onun dışında yetenek yoksunu futbol zekası 0 bir oyuncu.

Yapılacak iş hemen sözleşmesi feshedilmelidir. Yedek falan olmamalı takımla hiçbir işi olmasın. Yapıldı bir hata nereden dönülse kardır artık.

galatasarayli-futbolculara-sok-tepki-1355-6.jpg

emot-salute.gif
emot-salute.gif
emot-salute.gif
emot-salute.gif
emot-salute.gif

su karabuk maciyla ilgili meshur videoyu izlemeye binaen meditasyon halinde dahi agiza alinmayacak kufurleri zihnimden gecirdigimi farkettim arkadaslar. ki herhal akli selim herhangi GS taraftari bundan farkli bir ruh hali icerisinde degildir, o halda nereye gidiyor bu is diye sormak istiyorum UND postlari editleyib durma ula murhie
ankete katlanacak gücümüz kalmadı diye bişey koysaydın keşke renkdaş :) onu işaretlerdim ben. ayrı bir video mu var burakla ilgili. link varsa ben de izleyeyim. maçta ailem vardı yanımda sövemedim fazla :)

Burak geldiğinden beri aynı. Günden güne eritti takımı. En çok kızdığım yanı arkadaşlarının eforunu emeğini çalması. Burak'la birlikte oynayan oyuncular tam performans veremez. Onun dışında yetenek yoksunu futbol zekası 0 bir oyuncu.

Yapılacak iş hemen sözleşmesi feshedilmelidir. Yedek falan olmamalı takımla hiçbir işi olmasın. Yapıldı bir hata nereden dönülse kardır artık.

Yok sezon sonu satsinlar.

Maddi durumumuz b.k. gibi, Burak almak isteyen enayi kulüpler olmasi lazim.

Onu kimse almaz, yillik maasi cok yüksek. Italya'da mesala 0,8 - 1'dan fazla vermezler ona

patladı elimizde, geçmiş olsun. hem de 2019 a kadar. burdan ünal aysala sövmek istiyorum

Gökhan Töre sunun ayagina bir iki tane sikamadi ona kiziyorum.Elinde Silah vardi vuraydin sunun ayaklarini kurtulaydik sundan belki seni severdim Gökhan Töre.

Stadin ustune Helikopterle cikacaksin alacaksin eline Sniper sikacaksin ayaklarina baska caresi yok.Kurtulalim diyoruz da sakatlanmiyor da.

Bütün spor medyası herifin arkasında. Uğur Meleke dışında B-S biraderlere saydıranını görmedim, hatta bırak saydırmayı formsuz diyen bile nadir sayıda kişi vardı, onlarda artık ayıp olmasın diye söylediler herhalde. Bizim kulüpte zaten futbol aklı namına bir oluşum da yok. Antrenörlerin de bir halttan anladığı yok. Yani bu herifi ancak taraftar zorla gönderebilirdi, ki bu konuda ilk adımlar 4 yediğimiz Başakşehir maçından sonra atılmış gibiydi. Ama gelinen noktada görüntü şu ki, yerliler artık iyice sazı ellerine aldılar. Şu saatten sonra ben ciddi ciddi kontratını dolduracağına inanmaya başladım bunların. Ki hatta gelecek sene bu Burak'ı 2.kaptan yaparlar başımıza demedi demeyin.

Ayrıca bu spor medyasının ne derece satılık olduğuna dair bir örnek daha gördüm dün. Mehmet Demirkol denen sinsi, sabah programında dedi ki; Emenike'nin tekniği çok yetersizmiş! Fenerin tek santraforu Emenike olamazmış! Topla haşır neşirliği ilkokul 4.sınıf seviyesiymiş!

Bakın önce bunu söyledi. Arkasından bir gazete haberinde Prandelli İmparator'u solladı diye bir başlık vardı, bu puan durumuyla ilgili. Bu konuyla ilgili ne dese beğenirsiniz? Terim'in elinde o kadar iyi bir kadro yokmuş, Necati-Elmander ikilisi varmış, ilk sene bir Burak Yılmaz'ı yokmuş Terim'in!!!! Direk söylediği şey bu. Yani bu herife göre Emenike'nin top tekniği çok kötü, ama Burak müthiş fark yaratan dört dörtlük isim! Yahu bir insan bu kadar satılık olduğunu belli edemez. Göz var izan var lan, Emenike'nin tekniğine laf edip, Burak'a böylesine bir övgü yapmanın akıl alır yanı olamaz.

Ben artık yorum yapamadım, çünkü küfür dağarcığım maalesef tükendi. E biliyorsunuz ki, bu ülkenin futbol otoriteleri bu ve bunun gibi heriflerden oluşuyor. Ve bunlar Burak ve Selçuk gibi heriflerin 4 sene daha burada kalması için ellerinden gelen her türlü abartılı yorumu yapacaklar. İşlerine öylesi geliyor çünkü. Geçen sezonda aman Selçuk'u kaybetmeyin, sonra fenere gider ağlarsınız gibisinden şeyler diyordu. Herhalde bunu referans alan Aysal'da gereğini yaptı! İster inanalım ister inanmayalım ama bu tarz heriflerin söylemleri bizim gibi futbol aklının olmadığı kulüplerde baya dikkate alınıyor.

Bu sebeple bize gelecek herhangi bir yönetimin bizi bunlardan kurtaracağına inanmıyorum. 2 seçenek var: Ya taraftar bazında sürekli şiddeti artan protestolarla zorla gönderilecekler, ya da cidden futboldan ve futbolcudan anlayan bir teknik adam bunların ipini çekecek. Bana göre ikisi de zor olduğundan önümüzde ki yıllarda çok sıkıntılı süreçler bekliyor bizi.

la bari yalancıktan iyi oynasa bu sezon alıcısı falan cıkar belki oralardan lazio falan almaya gelir :D

Burak Yılmaz, onu kral ilan eden taraftara müstehaktır... Geldiğin günden beri nefretimsin Burak...

Geri
Üst Alt