Burak Yılmaz'a Eşi İstem Yılmaz'dan Şok!

bi gazete sayfası yapalımda, günlük her gazete haberlerine yorum gecelim.

Demekki kadına şiddetin zengini, fakiri, okumuşu, cahili yokmuş. İnsanın içinde hayvan olunca zaptedemiyor.

Umut Bulutda TS de oynarken eski esine siddet uygulamisti diye hatirliyorum.

Yalan Burak yapmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamile karısını döven adamın milli takımda işi olmamalı.fatih terim bu adamı derhal şutlamalı milli takımdan.

Cj8XpggVEAEbfNk.jpg:large

bence karıda sorun var.karı paragözün teki ve bunu sevmemiş

Ulan şu ülkede yaşayıp, basının yazdığı masa başı haberlere inanan insanları gördükçe bazı şeyleri hak ettiğimizi düşünüyorum istemsizce.

Sana bu hatun yakısmaz demıstık burak bak ne oldu sımdı

Herkes dikkatli olsun bu taraftarin ahini alan yanar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede kadında sorun var 10 milyon tl tazminat haberleri falan çıktı cingözmus

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tipik bir Johnny Deep olayı daha. Şiddet gördüğünü iddia eden eşi 400 milyon dolarlık servetinin yarısını istiyor. Bazı kadınlar özellikle paralı ve ünlü adamları adeta av olarak görür. Yani bazen ava giden avlanır. İşin içinde olduğum için çok iyi biliyorum. Bir kadın şidet gördüğünü iddia eder, birkaç ta bunu destekleyecek taraftar bulur, en iyisi bir de adamı celallendirip istediğini bir şekilde alırsa yandı gülüm keten helva. Adamı paralamak içn önce basına gidilir, daha sonra mahkemede de işi bitirirler.

Bakın kanunlarımızın uygulanmasında, bir kadın kendisine bir eylem yapıldığını iddia ederse ispat durumu karşı taraftadır. Yani yapmadığına mahkemeyi inandırmaya çalışan erkek demektir. Onun için Burak'ta anladığım kadarıyla bu maça daha başında yediği golle yenik başlamış.

Niye böyle oluyor derseniz. Kadınlar, kızlar artık annelerimiz gibi değil. Amaçları iyi bir evlilik yapıp sevdiği adamla ölene kadar yaşamaktan çok varlıklı bir adam bulup iyi ve rahat yaşamak. Hal böyle olunca kadınlar tuzaklarına düşürdükleri erkeklerin etinden sütünden sonuna kadar faydalanıyor. Siz siz olun ben varlıklı, zengin değilim demeyin. Sizin de kazandığınız paranın hatırı sayılır kısmı her ay, boşandığınız eşiniz başka biriyle evlenene ya da ölene kadar takır takır elinizden alınır.

Kesin yalandır, eğer doğruysa, ki ikisinin Müslüman olduğunu düşünüyorum, erkeğin karısını dövme hakkı vardır. Kuran 3/34'te açıklanıyordur, erkek kadından üstündür diye, erkeğin kadını dövme hakkı vardır diye.

Kesin yalandır, eğer doğruysa, ki ikisinin Müslüman olduğunu düşünüyorum, erkeğin karısını dövme hakkı vardır. Kuran 3/34'te açıklanıyordur, erkek kadından üstündür diye, erkeğin kadını dövme hakkı vardır diye.

Kadın döven erkeğin hayvandan farkı yoktur.

:ayı:

Kadin dogru olani yapmis. Keske baska siddet goren kadinlarimizda boyle yapsa. Tabii onlarin durumu daha zor. Kocalarinda bes kurus para olmayinca.

Son düzenleme:
Ben Burak'ın bunu yapacağına inanmıyorum.

Geri
Üst Alt