Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye 4. Yıldız Göndermesi!

burak,sneijder ve nandodan cekinirlerdi hep. Kivirma simdi mesaj belliki aramizdakilerin bazilarinada girmis

sneıjder ve muslera konusunda haklısın . ama burak gittiği zaman üzülmüşlerdi. yerine adam akıllı forvet alacağımızı sanmışlardı .
yav akıl var mantık var ben nasıl selçuk şahin fenerden ayrıldıgı zaman üzüldüysem onlar da burak bizden defoldugu zaman üzüldüler

edit : benle bir daha muhatap olma

Son düzenleme:
Adam gibi adamdır BY17, he futbolcu değildir çöptür yetenek fakiri kazmanın tekidir o başka mevzu. Selçuk Olcan gibi herifler yerine kulübüne para kazandırmış ve gitmiştir. Has Galatasaraylı Burak Yılmaz.

Mesela Sabri denen evlat bozuntusundan değerlidir benim gözümde.

Adam gayet burada kalıp kontrat sonuna kadar da paraları tıkır tıkır alabilirdi. Burak Sabriden daha Galatasaraylıdır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mesela Sabri denen evlat bozuntusundan değerlidir benim gözümde.

Adam gayet burada kalıp kontrat sonuna kadar da paraları tıkır tıkır alabilirdi. Burak Sabriden daha Galatasaraylıdır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu kulübün bütün yapıtaşlarına evlatlarına düşmansın sen de arkadaş.Nasıl cimbomlusun sen?

Ne Sabri'si yaw iyi misiniz? Bu kulübün gerçek evlatları Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Mehmet Topal'dır. Üçü de en yakın zamanda dönecek insallah.

Mahir, Emre ve Caner'den neden nefret ettiğini biliyoruz, bugünlerde tüm fbliler ikisinden de nefret ediyor.

Mahir, Emre ve Caner'den neden nefret ettiğini biliyoruz, bugünlerde tüm fbliler ikisinden de nefret ediyor.

emreden nefret ediyorum çünkü bizde yetişti adam oldu ama geçen sene bize küfür ettiği gibi tüm kadıköy taraftarını da buna koro yaptı .
caner konusunda yanılıyorsun . fenerliler canerden nefret etmiyor aksine pereira'nın keşke kafa gözünü kırsaydı diye destek veriyorlar.

emreden nefret ediyorum çünkü bizde yetişti adam oldu ama geçen sene bize küfür ettiği gibi tüm kadıköy taraftarını da buna koro yaptı .
caner konusunda yanılıyorsun . fenerliler canerden nefret etmiyor aksine pereira'nın keşke kafa gözünü kırsaydı diye destek veriyorlar.

Emre'nin dünkü sevincini görüp de duygulanmayan Galatasaraylı değildir. UEFA kupasını kaldırırken yaşadığı sevinç gözlerimde canlandı. Bize böyle samimi Galatasaraylılar lazım.

Emre'nin dünkü sevincini görüp de duygulanmayan Galatasaraylı değildir. UEFA kupasını kaldırırken yaşadığı sevinç gözlerimde canlandı. Bize böyle samimi Galatasaraylılar lazım.

emre dün kendisini mendil gibi kullanıp kenara fırlatan fenerden intikam aldığı için mutluydu konunun bizle alakası yok . git GS'ye gel desen basar küfrü.
caner konusunda da az önce 12 numaradan aldığım capsları atıyorum.

Sahada kendisi değil de takım arkadaşı gol attı diye sevinmeyen aksine zoruna giden bencil ve yeteneksiz birinden başkası değil .

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

20121019_kral-in-taci-calindi.jpg

Geri
Üst Alt