GSC Portal Burak Yılmaz'dan Galatasaray'a Servet!

Tuna Köse

Baba Gündüz
burak21.jpg

Galatasaray forması altında 100. resmi maçına çıkan, bu karşılaşmalarda 57 gol, 19 asistlik performans sergileyen Burak Yılmaz, kulübe adeta servet bırakıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

boşuna kral demiyolar aga
sneijder servet bırakabiliyo mu ki
dimi hamza hoca

Adım kadar eminim ki bu haber Uğur Meleke'nin Selçuk ve Burak'ın aldığı paraların ligde alınacak toplam 20 galibiyete denk geldiğini anlatarak yaptığı eleştiriden hareketle, Burak'a yaranmak ve gündemde tutmak için yapılmış kasıtlı bir haber.

Eyyamcilar is basinda.

Bunca oyuncu geldi geçti, Hagi'ler, Drogba'lar vs, vs. Hiçbiri için böyle bir haber yapıldı mı bilmiyorum. Hayatımda gördüğüm en sinsi ve en boş içerikli haber. Demba Ba ve Cardozo'yu neredeyse her maç ağzı açık izleyen Galatasaray taraftarıyla dalga geçme amaçlı, alın bununla avunun diye yapılmış resmen.

Defansa Servet'i getirmek istiyor sandım ya la... :red:

''İstatistik mini etek gibidir, çok şeyi gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez.'' vecizesi sanırım Burak'a cuk oturuyor.

Ben olsam duvarıma yazar bunu çalışırdım sabah akşam onu yerinde.

Bu tarz kötü performans sergileyip bu istatistiği tutturmakta işin garibi. Şu istatistiklerle satarsın bu adamı işte. 70e yakın maça direkt etki etmiş. 150 tane kaçırmıstır rahat ama atıyo herif.

cidden ilginç bir durum.

istatistiği ile yeteneği ters orantılı olan adam zaten süper ligde oynar başka ligde göreyim 50 cıvarı gol,

İlk geldiği sezon yine yeteneksizdi belki ama bu kadar top kaybı bu kadar hücum faul yapmıyordu. Kazandırdıkları var ilk sezon itibariyle ama o kredisini tüketeli çok oluyor.

Geri
Üst Alt