GSC Portal Burak Yılmaz'dan Galatasaray'a Servet!

Yok artık Ali Sami...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen sene şampiyonluktan eden tek adam Burak'dır, 34 maçın 30'unda oynadıysa 50 tane %100'lük gol kaçırdı maç başına en az bir adet.

Kendini yere atmaktan ve Selçuk'la saha içi kesişmekten başka bir işe yaramayan adamın teki.

Bu haber şaka amaçlı dimi gerçekten, şaka değilse durum gerçekten çok vahim

Adım kadar eminim ki bu haber Uğur Meleke'nin Selçuk ve Burak'ın aldığı paraların ligde alınacak toplam 20 galibiyete denk geldiğini anlatarak yaptığı eleştiriden hareketle, Burak'a yaranmak ve gündemde tutmak için yapılmış kasıtlı bir haber.

Kim neden Burak a yaranmak ister yada onu gündemde tutmak ister merak ettim. Biraz ip ucu ver lütfen.

bu tür istatikin tam tersini de cikarirsin, burakin kacirdi onca gol yüzünden kaybetdigimiz puanlarin faturasi kazandirdi kadar vardir.

Kim neden Burak a yaranmak ister yada onu gündemde tutmak ister merak ettim. Biraz ip ucu ver lütfen.

Gazeetecilerin bir çoğu kulüpteki oyunculara yakın olmak ister. Özellikle reytingi olan oyunculara. Bunlar da genellikle yerliler olur zaten. Bunlara yaranarak haber kaynağı yaratmak istiyorlar kendilerince.

Evet haklısınız, yılda 10 milyon kazan, 3 yılda 17 milyon kazandır, matematik budur, ekonomi budur..

Sonra çıkıp battık, bittik diye kimse ağlamasın. Hiçbir sektörde kazandığından daha fazlasını kazandırmayan adam barındırılmaz..

Müthis bir istatistik, bu istatistiği kullanıp Burak'ı devre arasında satalım artık. En kötü Rusya'da 5 m euro'su var.

senede 10 milyon lira alıyor getirisi 17m mu yani! Zarar ettiriyor bu hesapla.

sana gol attırmak için diğer 10 kişi affedersin kıçını yırttı .bir de gelmiş haber yaptırtmış burakleşcuk aş

Geri
Üst Alt