Burak Yılmaz'dan Prandelli için Şok Sözler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Ümit Karan, "Burak ile sık sık konuşuyorum. Bana söylediği şu; 'Sürekli çalışıyoruz, inanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç alamıyoruz. Ben de çözemedim bu işi' dedi. Yani sorun, oyun anlayışı" ifadelerini kullandı.

122841_3.jpg

G.SARAY, yeni oyuncularıyla TT Arena'da çıktığı Eskişehirspor maçında kötü futboluyla dikkat çekerken işin Burak Yılmaz'ın oyun sistemi ile ilgili çok önemli bir sersenişi ortaya çıktı. Habertürk TV yorumcusu Ümit Karan'a konuşan Kral'ın yorumu Cesare Prandelli'nin sistemini ortaya koyarken futbolcuların adeta İtalyan Hoca'nın oyun anlayışından memnun olmadığını belgeledi.

BURAK, KARAN'A ANLATTI

Ümit Karan, yaptığı değerlendirmede, "Burak Yılmaz ile sık sık konuşuyorum. Hatta en son dün konuştum. Burak bana, "Ben de anlamıyorum. Sürekli çalışıyoruz. İnanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç yok. Ben de çözemedim bu işi" dedi. G.Saray'ın da sorunu bu. Prandelli'nin takımı sürekli çalıştırıp koşturması" ifadelerini kullandı.

Maraton

Sürekli kosuyor mu :apathy:

Bir kere rakip defans ile bogus baska birsey istemiyom. Tamam takım etkisiz oynuyor ama sen en dandik stoperler karsısında bile eziliyorsun.

Karalama haberleri başladı haydi bakalım

Şu rezilliğe bak. Burak zaten rezil rüsva bir adam ama Ümit Karan'ın yorumu daha büyük skandal. Sorun Prandelli'nin takımı çok çalıştırıp koşturmasıymış. Bu ne demek lan? Napacaktı ya, hiç çalıştırmayıp yan gelip yatacak mıydı? Nasıl bir zihniyetin ürünü bunlar cidden merak konusu.

1. haftadan başlayan karalama haberleri devam ediyor. 1. şahıstan duymadığımız taktirde bu tarz haberlere inanmamanızı tavsiye eder, konuyu kilitlerim müsadenizle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt