Burak Yılmaz'dan Prandelli'ye Eleştiri!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
[h=2]Ümit Karan, "Burak ile sık sık konuşuyorum. Bana söylediği şu; 'Sürekli çalışıyoruz, inanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç alamıyoruz. Ben de çözemedim bu işi' dedi. Yani sorun, oyun anlayışı" ifadelerini kullandı.[/h]
burak-yilmaz-dan-prandelli-ye-elestiri--4775232.Jpeg

G.SARAY, yeni oyuncularıyla TT Arena'da çıktığı Eskişehirspor maçında kötü futboluyla dikkat çekerken işin Burak Yılmaz'ın oyun sistemi ile ilgili çok önemli bir sersenişi ortaya çıktı. Habertürk TV yorumcusu Ümit Karan'a konuşan Kral'ın yorumu Cesare Prandelli'nin sistemini ortaya koyarken futbolcuların adeta İtalyan Hoca'nın oyun anlayışından memnun olmadığını belgeledi.

BURAK, KARAN'A ANLATTI

Ümit Karan, yaptığı değerlendirmede, "Burak Yılmaz ile sık sık konuşuyorum. Hatta en son dün konuştum. Burak bana, "Ben de anlamıyorum. Sürekli çalışıyoruz. İnanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç yok. Ben de çözemedim bu işi" dedi. G.Saray'ın da sorunu bu. Prandelli'nin takımı sürekli çalıştırıp koşturması" ifadelerini kullandı.

ÇOK KOŞU, AZ İSABETLİ ŞUT

Aslan, Eskişehirspor maçında 108 kilometre koşarken en çok koşan isimler Selçuk, Tarık Çamdal ve Dzemaili oldu. Selçuk, 11.106 metre mesafe kat ederken Tarık da 10.956, Dzeamili de 10.685 metrelik bir koşuya ulaştı. G.Saray'ın sezon başında ağır idmanları ve sahada sadece koşular yapması takımdaki yaratıcılığı öldürürken Aslan'ın 12 şuttan sadece 2'sinde kaleyi bulabilmesi dikkat çekmişti.

Milliyet

sorun hocada değil kankanla senin futbol zekanız az gerçi takımın çoğu öyle istisnalar hariç

Adam olun da top tutun, gol atın. Acaba Mourinho Pandelli'den az mı koşturuyordur.

Akıllı olun. Yönetimin Hoca'nın arkasında durması lazım. Bu Burak da olsa Selçuk da olsa Melo da olsa Sneijder de olsa.

karekter olarak gs tarihinin en kötü futbolcularindan biri olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak ne anlar oyun anlayisindan
Ümitte dilini dibine ceksin otursun köseye.

Bak bu kez dogru söylüyor.. 3 ön liberolu sistemle TT Arena'da tempo yapmak ne mümkün?

1.zilliyet haberi!!
2.ümit karan?!?
3.bu hirbolar yüzünden moralimi bozamam!!

★☆★

Umit Karan gibi biri icin dunyanin sorunu cok calismatir zaten. Herkes kendi gibi tembellik yapsa butun sorunlar cozulecek diye dusunuyor muhtemelen.

inşAllah prandellinin kulağına giderdi keser kurtuluruz yoksa kurtulacağımız yok

Arkadaslar ile sohbet arasinda böyle konusmalara gecebilir ve gayet dogaldir. Ümit´in bunu TV´lerde söylemesi ise ayip, hem GS´ye hem arkadasina karsi. Eger oyuncular genel olarak agir idmandan sikayetciler ise, ozaman Prandelli yeterince agir idman yaptirmiyordur demektir. Daha agir calistirsin bunlari.

Milliyet son gunlerde cok siki calisiyor. Tam taarruza gectiler. Korku saldi herhalde bunlari.

Geçen de Hasan Şaş kaçırdı ağzından.Sohbetlerde Fatih Hoca'yı falan özlüyoruz demişler.Burak ve Selçuk'tan birini olması muhtemel.

Arkadaslar ile sohbet arasinda böyle konusmalara gecebilir ve gayet dogaldir. Ümit´in bunu TV´lerde söylemesi ise ayip, hem GS´ye hem arkadasina karsi. Eger oyuncular genel olarak agir idmandan sikayetciler ise, ozaman Prandelli yeterince agir idman yaptirmiyordur demektir. Daha agir calistirsin bunlari.

Like+imza

En büyük hatası seni oynanması bu tip futbolcular en tehlikeli futbolcular hiç bir yeteneği olmayıp ama kendini dünya yıldızı olduğunu düşünürler takım kötü gidince sorunu kendinde değil hocada ararlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen de Hasan Şaş kaçırdı ağzından.Sohbetlerde Fatih Hoca'yı falan özlüyoruz demişler.Burak ve Selçuk'tan birini olması muhtemel.

Bu Mancini dönemindendi heralde. Melo ve Bruma´da olabilir... Oyuncular Terim´e cok bagliydi ve halen bagli. Böyle seyler normaldir... Mancini biraz yamyam bir insan, insan arasi iliskileri sorunlu, Prandelli oyuncular ile daha iyi anlasiyordur...

Baslik da duzeltilsin bir zahmet. Elestiriyi yapan Umit, Burak degil.

Geri
Üst Alt