Burak Yılmaz'dan Prandelli'ye Eleştiri!

Bu Mancini dönemindendi heralde. Melo ve Bruma´da olabilir... Oyuncular Terim´e cok bagliydi ve halen bagli. Böyle seyler normaldir... Mancini biraz yamyam bir insan, insan arasi iliskileri sorunlu, Prandelli oyuncular ile daha iyi anlasiyordur...

Evet Mancini dönemindeydi bu anlattığı.Ben sorunun Mancini'de olduğunu sanmıyorum.Yerliler yabancı hoca sevmiyorlar.

burak'a katılıyorum

takım sıradan bir Anadolu takımı gibi

çok koşuyor ve mücadele ediyor

ama taktik, teknik, sistem, organizasyon 0

takımın ciddi sorunu var

kondisyon yüklemesini bırakıp takıp organizasyonuna dönmek lazım artık

Eger böyle şeyleri Ümit Karan'a anlatiyorsa durum vahim. Saha içinde oldugu gibi saha dişinda da berbat bir insan. Gs in senin gibi futbolculardan arinmasi lazim.

Bu konuda en son söz söyleyecek kişiler Burak ve Selçuk' dur.

Önce futbol oynamayı becersinler.

GT-I9300 Tapatalk

Inanılmaz koşuyoruz mu? Bunu forumda yazsalar maçı izlemedin derler. Burak da izlemiyor demek ki.

-Tapatalk-

Sen kaleyi tutturamıyorsan, Neylesin İtalyan ?

Çok koşuyoruz diye ağlamış resmen. Senin işin bu. O mesafeleri koşmazsan Avrupa takımları seni pas pas eder. Modern futbolda koşmayan ve mücadele etmeyenin yeri yok.

koşma aslanım otur yedek klübesinde
taraftarıda memnun etmiş olursun

Adamın tek bir faydalı hareketi yok kaç maçtır,sorunu başkasında arıyor ilginç

Gidecekler zaten. Yaptıkları anlaşmalara o kadar fazla güvenmesinler. Prandelli'nin raporuna bakar her şey. Bu şekilde devam ederse sene sonunda satış listesine konacak. Önümüzdeki sene köklü değişimler bekliyorum.

2011'deki gibi bir temizlik şart.

Bir sene tamam, iki tamam da daha fazla olmaz.

Takım içindeki yabancı hoca düşmanı çete harekete geçti demek.

Malesef Prandelli'yi yerli futbolcu mafyası yiyecek gidişat o yönde.
Önce bi kendinize dönük öz eleştiri yapmayı becerebilseniz keşke kankanla.
Takımın kötü oyununun en büyük 2 etkeni Burak ve Selçuk bana göre.
Bu iki oyuncu yerine çok kaliteli iki yabancı oyuncu olsa takım takır takır top oynar.

Dzemaili transferinden sonra Selçuk hocayı yemeyi kafasına koymuş. Baktı forma elden gidiyor, maç başı bonusları gidiyor, kankasıyla birlikte Prandelli'nin kuyusunu kazmaya başladılar.

Geri
Üst Alt