Burak Yılmaz'ın Derbideki İstatistiği

Bizim bu sene ki çilemiz bitmez. Devre arası 9 transfer yapıldı ama en çok yapılması gereken bölgeye yapılmadı. 1 değil 2 forvet lazımdı bu takıma. Ama gelin görün ki, birisi futboldan soğumuş, diğer ikisi futbolla alakası olmayan iki santrafora güvenmeyi tercih ettik.

Her hafta hangisini eleştirsek diye şaşırıyoruz resmen. Birinin diğerinden bir tık artısı olsa eyvallah dicem ama hepsi birbirinden kötü. Hangisi oynamasa kıymete biniyor, 1 hafta sonra oynadığında da her zamankinden fazla sövülüyor. Bu sezon böyle geçer gider ama sonunda bizde sinir hastası oluruz.

Yok abi ben gelip gelip Burak eleştirilerine Drogba diye laf açıyorsun ona tepki gösterdim.

Yoksa Drogba'nın bahsettiğin hatasında 5 dakika kendime gelemedim.O da çok kötüydü ama en kötü Burak'tı...

ne yapayim kardesim..herkes de asiri bir drogba sevdasi var..adam yürüyor,sacma sapan hareketler yapiyor kimse agzini acmiyor..ben bunlari aylar öncesi yazarken 30 kisi ile ugrasiyordum,yoksa haklisin burak topcu falan degil..ama drogba yeterli katki veriyor diyenler futbol dan anlamiyor..kimse kusura bakmasin..

Kelimeler yetersiz kalır.

Bkz: Avatarım.

Nasıl parazit olunur. vol.14.

Bizim bu sene ki çilemiz bitmez. Devre arası 9 transfer yapıldı ama en çok yapılması gereken bölgeye yapılmadı. 1 değil 2 forvet lazımdı bu takıma. Ama gelin görün ki, birisi futboldan soğumuş, diğer ikisi futbolla alakası olmayan iki santrafora güvenmeyi tercih ettik.

Her hafta hangisini eleştirsek diye şaşırıyoruz resmen. Birinin diğerinden bir tık artısı olsa eyvallah dicem ama hepsi birbirinden kötü. Hangisi oynamasa kıymete biniyor, 1 hafta sonra oynadığında da her zamankinden fazla sövülüyor. Bu sezon böyle geçer gider ama sonunda bizde sinir hastası oluruz.

.

Bildiğim bir şey var: Drogba, Burak ve Umut paket yapılıp gönderilmeli. İyi bir forvet alınıp tek forvete dönülmeli.

Abi demeyim demeyim diyorum da Galatasaray'ın forveti 12 dakikada 3 kez ofsayta düşmez.

kısacası 3 forvetimizin 2 si yeteneksiz ve hiç biri bu sezon top oynamıyor.

Utanç verici bir performans sergiledi.

Yine olay Burak'ta kalmış. En azından rakibe asist yapmıyor.(rakip atamadı)

Geri
Üst Alt